iOS 16 lader dig slå haptisk feedback til for din iPhones tastatur

0
203

Apple annoncerede mandag, at iOS 16 giver dig mulighed for at slå haptik til, når du skriver, hvilket betyder, at du vil føle en lille vibration, hver gang du trykker på en tast på din iPhones virtuelle tastatur. Apples haptics – drevet af virksomhedens Taptic Engine – er nogle af de bedste derude på mobiltelefoner (selvom mange Android-enheder har indhentet det), og nu vil du komme til at føle en tilfredsstillende puls, mens du chatter med dine venner eller skrive en e-mail.

Tidligere, hvis du ønskede haptisk feedback på dit tastatur, var en mulighed at henvende dig til… Google. Søgefirmaet tilføjede haptisk feedback til sit Gboard-tastatur til iPhone i 2019. Jeg opgav personligt at bruge tredjepartstastaturer for år siden, fordi det er meget nemmere bare at bruge Apples standardtastatur, og jeg har ikke prøvet haptisk feedback på et tastatur for mig selv. Med iOS 16 vil jeg helt sikkert give det en tur.

Haptisk tastaturfeedback er blot en af ​​mange iOS 16-opdateringer, der blev afsløret under WWDC 2022.

Relateret

Apple iOS 16 bringer massive forbedringer til låseskærm og beskeder

Apple WWDC 2022: de 16 største meddelelser