HBO Max aflyste Raised by Wolves efter to sæsoner

0
233

Efter to sæsoner har HBO Max besluttet at aflyse sci-fi-tv-showet Raised by Wolves, rapporterer Variety. Oprindeligt bestilt til serier til kabelkanalen TNT, dens første sæson havde premiere i 2020, og fire måneder efter HBO Max lancerede, rangerede den som tjenestens bedste streamingserie.

De første to afsnit blev instrueret af Ridley Scott, og plottet, der fokuserede på to androider, der opdrager menneskebørn på en øde fremmed planet, passede godt med hans stils kendetegn. Vi nævnte showet som en af ​​de iøjnefaldende muligheder på HBO Max i 2021, og sagde: “Der er en stærk følelse af sans i denne verden, men du kan bare ikke vende dig væk.” Aflysningen af ​​store budgetudsendelser med intens fandom følger er et skridt, vi har set fra Netflix (mere end én gang), og det kan fortsætte, da andre streamere bruger lignende strategier til at opdyrke en abonnentbase.

Relateret

Hvorfor Netflix annullerede dit yndlingsprogram

Netflix tager endelig en side fra resten af ​​Hollywood

Før aflysningen opfordrede rollebesætningsmedlemmer seere til at gå ind for showets fremtid. Abubakar Salim, der spillede “Father” i Raised by Wolves, antydede i en Twitter-tråd i sidste uge, at showets skæbne var i fare med hashtagget #RenewRaisedByWolves, mens han refererede til fusionen af ​​HBO Max-moderselskabet WarnerMedia og Discovery, som blev gennemført. i april.

HBO Max sagde i en erklæring til Variety, “Selvom vi ikke fortsætter med en tredje sæson af Raised by Wolves, er vi yderst taknemmelige over for det fremragende cast og crew, vores skabere Aaron Guzikowski, Ridley Scott, David W. Zucker og hele holdet hos Scott Free Productions for deres smukt artisteri og enestående evne til at fordybe fans ind i Kepler-22b's verden.”