Netflixs The School for Good and Evil byder velkommen til sin nyeste klasse i nyt klip

0
213

Mens de fleste børn vokser op med blot at tænke på figurer som Askepot som fiktive mennesker, er eventyr i Netflix' kommende live-action-tilpasning af Soman Chainanis The School for Good and Evil meget virkelige beretninger om historiske begivenheder, der alle burde vide. Agatha og Sophie, historiens heltinder ved, at der er en grund til, at alle i deres landsby insisterer på, at børn lærer lektionerne, der er vævet ind i fortællinger om fe-folket, og advarer dem om at styre uden om den nærliggende truende skov.

Men i The School for Good and Evils første teaser-trailer, der faldt som en del af dette års Netflix Geeked Week, opdager Agatha (Sofia Wylie) og Sophie (Sophia Anne Caruso) at sandheden, der har luret over dem hele deres liv, er vildere, end de nogensinde kunne have forestillet sig. I Chainanis roman er det ikke ligefrem en hemmelighed, at der er en bogstavelig skole, hvor normale børn bliver sendt afsted for at lære at blive fortryllede prinsesser eller let foragtede heksedronninger. Men Agatha, en udstødt helbrederkvindes eneste datter, og Sophie, en dygtig og populær pige, der er dygtig til at få, hvad hun vil have ud af folk, har ingen mulighed for at vide, at de to vil være de eneste børn fra deres landsby, der er valgt til at vær glad til skolen, når tiden for tilmelding endelig er inde.

Den nye trailer til Netflix' version af The School for Good and Evil viser ikke så meget af sin titel. institut for læring uden for et par hurtige (og ganske vist betagende) billeder af selve bygningen. Men det bringer pigerne ansigt til ansigt med deres nye lærere Professor Dovey (Kerry Washington) og Lady Lesso (Charlize Theron), blot nogle af de farverige karakterer, de vil møde, når The School for Good and Evil rammer Netflix til efteråret.< /p>