iOS 16 understøtter Nintendos Switch Pro og Joy-Con controllere

0
181

Apple tilføjer indbygget support til Nintendo Switch Pro- og Joy-Con-controllere i iOS 16. Riley Testut, en af ​​iOS-udviklerne bag AltStore, opdagede den nye controller-understøttelse i en udviklerbeta af iOS 16 der blev udgivet i går.

Nintendo Switch Pro-controlleren fungerer “perfekt” ifølge Testut, og begge Joy-Con-controllere vises som en enkelt enhed, som apps og spil kan drage fordel af. Nat Brown, en ingeniørchef hos Apple, har bekræftet den nye controller-understøttelse og endda afsløret, at der er en smart metode til at skifte, hvordan Joy-Cons fungerer i iOS 16. Du kan dynamisk skifte mellem at bruge begge Joy-Cons som en enkelt controller eller to adskil dem ved at holde skærmbilledet og startknapperne nede i et par sekunder.

Joy-Con-understøttelsen åbner iPhone og iPad for nye spil, der kan drage fordel af disse controllere, og det bliver interessant at se, hvad udviklere gør her. Apples arbejde kommer mere end et år efter, at iPhone-producenten tilføjede understøttelse af PS5's DualSense-controller, sammen med understøttelse af Xbox Series X-controllere.

iOS 16 er i øjeblikket tilgængelig som et udviklereksempel, med en offentlig beta, der forventes i næste måned og en fuld udgivelse i efteråret.