Ted Lassos næste sæson bliver måske den sidste

0
201

Ted Lassos kommende tredje sæson bliver skrevet, som om det er den sidste, fortalte Brett Goldstein, der spiller den grimmundede Roy Kent og skriver til showet, til The Sunday Times (via Variety). “Vi skriver det sådan,” sagde han. “Det var planlagt som tre. Spoiler alert – alle dør.” (Jeg vil vædde på, at den sidste del ikke er sand.)

Ted Lasso er uden tvivl Apple TV Plus’ største hit, men det har ikke været klart, hvornår det kan ende. Som Variety bemærkede, har Ted Lasso medskaber og stjerne Jason Sudeikis talt om historien, der finder sted over tre sæsoner. “Den tre-sæsons bue er en, som jeg ser, kender og forstår,” fortalte han Entertainment Weekly. Det er også uklart, hvornår denne tredje sæson kan debutere, men det ser ud til, at den kan komme senere end de sidste to sæsoner, som havde premiere i henholdsvis august og juli.

Apple svarede ikke straks på en anmodning om kommentar. Mens du venter på, at Ted Lasso vender tilbage, vil jeg anbefale den fremragende Severance, selvom det er en helt anden stemning. For noget lidt mere lethjertet, tjek Mythic Quest, som er blevet fornyet for en tredje og fjerde sæson.