Entergalactics første trailer viser en trippy musikalsk tur

0
239

Den første trailer til Entergalactic – en musikalsk animeret serie fra Kid Cudi og Black-ish skaberen Kenya Barris – er kort, men den er sprængfyldt med stil og liv. Serien følger en ung kunstner ved navn Jabari (udtalt af Cudi) og har en glat visuel stil, der næsten er som en krydsning mellem Arcane og Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Netflix afslørede også i dag, at serien har ganske mange stemmeskuespillere. Med Cudi er Jessica Williams, Timothée Chalamet, Ty Dolla $ign, Laura Harrier, Vanessa Hudgens, Christopher Abbott, 070 Shake, Jaden Smith, Keith David, Teyana Taylor, Arturo Castro og Macaulay Culkin. Og beskrivelsen af ​​Chalamets karakter, Jimmy, lyder helt perfekt:

Jimmy er Jabaris bedste ven og… ukrudtshandler, dog med de nye narkotikalove, han nu fokuserer på krypto og nye opfindelser. En oxymoronisk, tilbagelænet konspirationsteoretiker, Jimmy er aldrig uden en stump og en bog.

Entergalactic har endnu ikke en premieredato, men den forventes at ramme Netflix til efteråret.