Se den første trailer til Cyberpunk: Edgerunners anime

0
234

Med alt dramaet omkring Cyberpunk 2077's første lancering ville det være let at glemme, at der er et andet spændende projekt på vej: et anime-spinoff fra det berømte studie Trigger. (Det er det samme team bag projekter som Promare, Little Witch Academia og Kill la Kill.) Netflix-serien blev først annonceret tilbage i 2020, og nu har vi endelig den første trailer til Cyberpunk: Edgerunners. Det er svært at sige præcist, hvad der foregår i det et minut lange klip, men det ser helt sikkert utroligt ud.

Hvis du er nysgerrig efter den faktiske præmis, så er den her:

Cyberpunk: Edgerunners fortæller en selvstændig 10-episoders historie om et gadebarn, der forsøger at overleve i en fremtidens by med teknologi- og kropsmodifikationer. Da han har alt at tabe, vælger han at holde sig i live ved at blive en edgerunner – en lejesoldat, også kendt som en cyberpunk.

Edgerunners byder på nogle stjernetalenter, herunder instruktør Hiroyuki Imaishi, forfatterne Masahiko Otsuka og Yoshiki Usa, karakterdesigneren Hiroyuki Imaishi og komponisten Akira Yamaoka. Serien forventes at komme på Netflix i september.