Nopes sidste trailer afslører sand rædsel, Jordan Peele har gemt sig hele tiden

0
531

Efter måneders omhyggeligt dans omkring sandheden om, hvad der foregår, Jordan Peeles nye gyser Nej, Universals sidste trailer for filmen afslører endelig årsagen til, at alle i den er bange for himlen, og den har meget lidt med vejret at gøre.

Den pludselige død af Otis Jr. (Daniel Kaluuya) og Emerald Haywoods (Keke Palmer) far Otis Sr. (Keith Haywood) er det, der i første omgang fik broderen og søsteren til at vælte, og efterlod opgaven med at finde ud af, hvad de skulle gøre med familiens ranch fuld af rodeo-heste i den nye trailer. Selvom begge søskende er klar til at træde op til tallerkenen i deres fars fravær, kan Otis Jr. (som går under “OJ”) ikke ryste følelsen af, at deres far blev myrdet – ikke af en person i sig selv, men noget eller nogen, der lurer i de uhyggelige skyer, der altid ser ud til at rage over deres land.

Nopes slående plakater antydede allerede, hvilken slags terror filmens hovedpersoner ville møde, men den nye trailer gør det klart, at Haywoods og andre lokale som rodeo-cowboy Ricky Park (Steven Yeun) og Tech Team-associeret Angel (Brandon Perea) er med i midt i en form for møde med rumvæsner, der…spiller pranks med mennesker. UFO'en, der zoomer rundt gennem nattehimlen, dræber bestemt mennesker og potentielt bortfører husdyr. Men traileren antyder, at rumvæsnerne også er tilbøjelige til smålighed, når OJ og Emerald sætter sig for at fange dem på kamera og forvandle deres ranch til en destination for folk, der ønsker at se nogle rigtige, levende rumvæsener.

Det, der springer ud ved traileren, er, hvor let Nopes tone ser ud til at være, og hvor skarpt den står i kontrast til den frygtelige følelse af undergang, som Universal hidtil har promoveret filmen med. Rumvæsnerne kan i sidste ende komme i stykker, men ved at kende Peeles arbejde, er det meget mere sandsynligt, at Nope stadig har et par drejninger, skjulte teatergængere bliver nødt til selv at opleve, når filmen har premiere den 22. juli.