Sådan ser du Summer Game Fest 2022

0
546

Summer Game Fest er ikke helt E3 – som uden ceremoniel blev aflyst tidligere i år. Men det er blevet en af ​​årets store spilbegivenheder, og det starter med en livestream i eftermiddag.

Game Fest-vært Geoff Keighley har forsøgt at sætte forventninger til showet i år og sagde den vil ikke være fyldt med “megaton-chok” og vil involvere mest kendte titler. “Vi har fået et par nye spilmeddelelser i showet og forhåbentlig nogle overraskelser, hvis alt holder. Men det er bestemt et show, der primært er fokuseret på ting, der annonceres,” sagde han i en Twitter Spaces-session.

Hvornår starter Summer Game Fest?

Summer Game Fests livestream starter torsdag den 9. juni kl. 11:00 PT/14:00 ET.

Showet vil umiddelbart blive efterfulgt af Day of the Devs: SGF Edition, en separat udstilling præsenteret af Double Fine og iam8bit.

Hvor kan jeg se Summer Game Fest?

Du kan streame showet på YouTube, Twitch, Twitter eller Facebook, og det er også indlejret her.

Hvad forventer vi?

Baseret på Keighleys beskrivelse, vi' forventer en tidlig demo af The Callisto Protocol, et sci-fi-gyserspil fra skaberne af det originale Dead Space. Han sagde også, at seerne ville se et gennemspil på niveau fra Call of Duty: Modern Warfare II, som lanceres i oktober, og han bekræftede optrædener fra Gotham Knights og Cuphead: The Delicious Last Course.

Uofficielt er der også rygter om et nyt Hideo Kojima-spil – som, baseret på et læk, som Kojima Productions tilsyneladende bad en reporter om at fjerne, kan være en gysertitel kaldet Overdose. Men givet Keighleys forsigtighed mod at forvente “megaton-chok”, er det et langt skud.