De beste nettbrettene for barn i 2024: Anbefalt av foreldre

0
16

For travle foreldre har nettbrett blitt en levedyktig ressurs for å holde barna underholdt under lange bilturer, når du trenger å få gjort litt arbeid, eller når du bare trenger en pause. Foreldre er imidlertid naturlig nok nølende med å bruke hundrevis av dollar på en enhet som ungene deres sikkert vil sette på prøve. 

Også: Det beste barnetelefoner

Hva er de beste nettbrettene for barn akkurat nå? 

Den gode nyheten er at du ikke trenger å bruke en formue for å få et anstendig nettbrett for barn. Du kan finne en enhet som tilbyr rikelig med pedagogisk innhold sammen med underholdningsalternativer og foreldrekontroll som å begrense skjermtiden slik at barna ikke er klistret til den tekniske enheten sin. ZDNETs testede valg for det beste nettbrettet for barn er Apples iPad, men vi inkluderte andre alternativer fra merker som Amazon, Samsung og flere som både foreldre og foreldreeksperter anbefaler. 

Også:  De beste smartklokkene for barn

Beste nettbrett for barn i 2024

Apple iPad (9. generasjon)

Beste nettbrett for barn totalt sett

Niende generasjons iPad med tilkoblet tastatur på skrivebordet Jason Cipriani/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsSolid ytelse Lang batterilevetid Rikelig app-støtte Apples familiedeling Undeler Dyrt Flere detaljer

< strong>Apple iPad (9. generasjon) tech-spesifikasjoner: Skjerm: 10,2-tommers med True Tone | Prosessor: A13 Bionic-brikke |&nbsp ;Lagring: 64 GB eller 256 GB | Biometri: Touch ID | Farger: Sølv og romgrå  | Kameraer: 8 MP f/2.4 bak, 12 MP Ultra Wide f/2.4 foran | Vekt: 1,08 pund | Dimensjoner: 9,8 x 6,8 x ,29 tommer | Tilkoblinger: USB-C, smartkontakt | Batteritid: Opptil 10 timer

Apples velprøvde nettbrett, grunnmodellen iPad, er flott for barn. Du får alle de samme funksjonene som de dyrere iPad Pro- og iPad Air-modellene, men i en lett formfaktor med en 10,2-tommers skjerm som har True Tone. 

Selv om det er en nyere iPad-modell, den niende generasjonen har stort sett alle de samme funksjonene og koster mindre enn 2022-modellen til $330. (Jeg anbefaler ikke å bruke $449 for den nyere modellen for barnet ditt å bruke og misbruke med mindre du planlegger å dele den med dem.)

Anmeldelse:  Apple iPad (2021) anmeldelse: Hvis den ikke er ødelagt, ikke fiks den

Eksperter i tidlig utdanning er enige om at 9. generasjons iPad er barnevennlig og det beste alternativet for folk flest. 

Troy Portillo, driftsdirektør for Studypool, en nettbasert læringsplattform for studenter, sa at hvis du har yngre barn som trenger et nettbrett, kan du ikke gå galt med Apples iPad: “Barnet ditt trenger ikke den dyrere iPad Air eller iPad Pro.”

“Du kan fortsatt få alle de flotte sikkerhetsfunksjonene som kommer som standard med Apple-produkter og kundestøtte. Du kan også enkelt overvåke barnets aktivitet på nettet, begrense skjermtid og bruke foreldrekontroll for spesifikke apper,” sa han. 

Foreldre kan kontrollere barnas iPad-opplevelse gjennom Apples Family Sharing-funksjon, som lar dem begrense skjermtid for spesifikke apper, varsler dem hvis et barn prøver å kjøpe en app, og sender påminnelser om arrangementer som familiespillkveld blant annet. 

Og som en fersk Best Buy-kunde sa i sin anmeldelse: “Ipaden er så enkel å bruke. Barna elsker den. Massevis av læringsapper og spill å spille. Flott for underholdning i bilen også.” 

Se nå på AppleView nå på Best BuySe nå på Walmart flere kjøpsvalg

Amazon Fire HD 10 Kids Pro-nettbrett

Beste nettbrett for barn med stor skjerm

Fire HD 10 Kids ProMaria Diaz/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Bedre og lysere skjerm Lang batterilevetid God pris Ideles Amazons Appstore er litt begrenset Flere detaljer

Amazon Fire HD 10 Kids Pro-nettbrett t ech-spesifikasjoner: Skjerm: 10,1-tommers 1080p Full HD-skjerm | Prosessor: Oktakjerner 2,0 GHz | Lagring: 32 (kan utvides med opptil 1 TB) | Minne: 3 GB |&nbsp ;Farger: Happy Day, Mint og Nebula | Kameraer: 5 MP front- og bakovervendte kameraer med 1080p HD-videoopptak | Vekt : 23,21 oz | Dimensjoner: 7,5 x 10,1 x 0,7 tommer (med barnevennlig etui) | Tilkoblinger: 3,5 mm hodetelefonkontakt, USB-C 2.0 | Batteritid: 13 timer

For større barn (i alderen 6–12) er det Amazons nye Fire HD 10 Kids Pro-nettbrett. Nytt i denne generasjonen er 25 % høyere hastigheter, 5 megapikselkameraer av høyere kvalitet og 13 timers batterilevetid i stedet for 12 timer. 

Takket være 10,1-tommers skjermen får du en større skjerm uten å legge mye til de totale kostnadene, og oppløsningen er bedre enn tidligere generasjoner med en 1080p Full HD lysere skjerm. Den leveres med et beskyttende etui, en to års bekymringsfri garanti og et års abonnement på Amazon Kids+. 

Den kommer med et slankt, barnesikkert etui, samt forhåndsinnstilte aldersfiltre for barn 6-12 år. Selv med alle disse forbedringene er denne modellen fortsatt $10 mindre enn forrige generasjon til $190. 

Anmeldelse: Dette nye nettbrettet redefinerer hva et barn er nettbrettet kan gjøre

ZDNET-skribent Maria Diaz gikk hands-on med det nye Amazon Fire HD 10 Kids Pro-nettbrettet og ble “hyggelig overrasket” over den jevne ytelsen. 

“Fire HD 10 Kids Pro har vist seg desidert raskere enn begge generasjonene av Fire HD 8 Kids-nettbrettene vi har, og siden de eldre ble overført til en fireåring og en toåring, har det ikke vært noe problem.Sjuåringen og ny eier av Fire HD 10 Kids Pro merker imidlertid definitivt forskjellen,” skrev hun. 

I en Best Buy-anmeldelse bemerket en kunde: “Når du har lært hvordan du bruker Amazon Kids til å laste ned apper, fungerer det utmerket. Min femåring elsker det. Det er ganske holdbart med tanke på at dette har et slankere etui enn den gamle versjonen.”

Se nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Lenovo Tab P11 Plus

Beste nettbrett for barn for batterilevetid

lenovo-p11-plus-front.jpg June Wan/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Lang batterilevetid Full Android Flott skjerm Imdeler Tastatur er ikke inkludert Ytelseskameraer Flere detaljer

Lenovo Tab P11 Plus tech-spesifikasjoner: Skjerm: 11-tommers skjerm | Prosessor: MediaTek Helio G90T | Lagring: 64 GB eller 128 GB | Minne: 4 GB eller 6 GB | Farger: Skifergrå | Kameraer: 8 MP foran og 13 MP bak | Vekt: 1,1 lbs | Dimensjoner: 10,2 med 6,4 x 0,3 tommer | Tilkoblinger: USB-C, microSD | Batteritid:  Opptil 15 timer

Lenovos Tab P11 Plus er et attraktivt nettbrett som ikke er altfor dyrt. Den 11-tommers 2K-skjermen ser fantastisk ut, og batterilevetiden vil holde barnet ditt underholdt i timevis. Batterilevetiden er kanskje den beste delen av dette nettbrettet: Lenovo tilbyr opptil 15 timer med videostreaming, og ZDNET-tester kan støtte dette kravet. I tillegg kjører den Android 11 ut av esken. 

En Amazon-kunde nevnte også i sin anmeldelse at Lenovo Tablet P11 Plus hadde overgått forventningene deres når det gjelder batterilevetid sammenlignet med andre nettbrett. 

En ulempe med Tab P11 Plus er at den mangler hodetelefoner jack, så hvis du vil holde barnets tegneserier eller spill stille, må du investere i noen barnevennlige Bluetooth-hodetelefoner. 

Anmeldelse: < strong>Lenovo Tab P11 Plus: Et budsjett Android-nettbrett som er overraskende bra

Moderat priset til $250, Lenovo Tab P11 Plus er lett å anbefale og veldig kompetent. I ZDNETs anmeldelse sa June Wan: “Det er vanskelig å argumentere mot hvor mye verdi du får med dette nettbrettet.” 

I tillegg vil du få barnevennlige funksjoner som allerede er innebygd i nettbrettet .

“For foreldre kan nettbrettet ringe til Androids Kids Space. Når Tab P11 Plus er slått på, bytter Tab P11 Plus til et barnevennlig grensesnitt fylt med lærergodkjente spill, pedagogiske videoer og digitalt innhold for å holde ethvert barn engasjert,” skrev Wan. «Gjennom Family Link-appen kan du overvåke, angi skjermtidsgrenser og til og med låse nettbrettet fra telefonen din.»

Se nå på Amazon

Amazon Fire HD 8 Kids Tablet

Beste nettbrett for små barn

Amazon Fire HD 8 Kids Princess-nettbrett Maria Diaz/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsAffordableKids-utgaven har mange fordeler Lett å bruke Undeler Ytelse vil være et problem Amazons Appstore er hit eller savner Mer Detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Amazon Fire HD 8 Kids: Skjerm: 8-tommers skjerm | Prosessor: Hexa-core 2,0 Ghz |  Lagring: 32 GB eller 64 GB (kan utvides med opptil 1 TB) | Minne: 2 GB | Farger: Blå, lilla, Disney Mikke Mus eller Disney-prinsesse | Kameraer: 2 MP front- og bakovervendte kameraer med 720p HD-videoopptak | Vekt: 18,3 unser | Dimensjoner: < /strong>8,7 x 7,1 x 1,1 tommer| Tilkoblinger: 3,5 mm hodetelefonkontakt, USB-C-port | Batteritid: 13 timer< /p>

Mens det ligner på Amazon Fire HD 10 Kids Pro-nettbrettet, er Amazon Fire HD 8 Kids-nettbrettet laget med tanke på mindre barn. Den leveres med et fargerikt barnesikkert etui bygget for å tåle 3- til 7-åringer, siden det beskytter mot fall og støt, og det leveres komplett med et justerbart stativ slik at barna kan gå håndfrie. 

Den kommer også med et gratis ettårsabonnement på Amazon Kids+, et Amazon FreeTime Unlimited-abonnement, som gir deg tilgang til tusenvis av barnevennlige annonsefrie bøker, samt filmer, spill og annet barnevennlig og pedagogisk innhold . 

“Fire HD 8 Kids-nettbrettet er et godt bygget nettbrett på startnivå som kommer med et solid barnesikkert deksel og har nyttige foreldrekontroller,” sier Diaz, som kjøpte  nettbrettet til barna hennes. 

Anmeldelse: Jeg kjøpte dette Amazon nettbrettet for barn i stedet for en iPad og angret ikke

“Dens 13-timers batterilevetid betyr at du trenger å lade den sjeldnere enn andre konkurrenter, og kombinasjonen av et slitesterkt deksel og skjerm sikrer integriteten til Fire-nettbrettet i årene som kommer,” sier hun. Amazon tilbyr deg imidlertid en bekymringsfri garanti på to år i tilfelle nettbrettet gir etter for spilletid. 

En Amazon-kunde sa at de var imponert over holdbarheten til enheten: “Noe av det første som fanget oppmerksomheten min er den imponerende byggekvaliteten til nettbrettet. Designet med barn i tankene, gir den solide konstruksjonen og forsterkede kantene en følelse av holdbarhet som forsikrer meg om at enheten tåler de uunngåelige støtene og fallene som følger med territoriet til unge brukere.”

Se nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Samsung Galaxy Tab A8

Beste Samsung nettbrett for barn

Samsung Galaxy Tab A8 Samsung/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Samsung Kids-opplevelse Utvidbar lagring Flott nettbrett for enkel underholdning Ideles Treg ytelse Batterilevetiden er ikke like god som andre alternativer Flere detaljer

Samsung Galaxy Tab A8 t ech-spesifikasjoner: Skjerm: 10,5 tommer | Oppløsning: 1920 x 1200 | Prosessor: Octa Core Unisoc T618 | Lagring: 32GB, 64GB, 128GB, microSD opptil 1TB&nbsp ;| Kameraer: 8 MP bak, 5 MP frontkamera | Vekt: 1,12 lbs | Dimensjoner: 9,72 x 6,37 x 0,27 tommer | Tilkoblinger: 3,5 mm hodetelefonkontakt, USB 2.0 | Batteritid: 7 040 mAh (ca. 6 timer)

Hvis du foretrekker at barnet ditt har et skikkelig Android-nettbrett med full Google-støtte, trenger du ikke lete lenger enn til Galaxy Tab A8. 

“Dette nettbrettet er spekket med funksjoner som gjør det til det perfekte valget for foreldre ønsker å holde barna underholdt og informert mens de er borte fra hjemmet,” sa foreldreekspert og skaper av foreldrespørsmål Mo Mulla til ZDNET. 

Mulla snakker også høyt om Samsung Kids, som foreldre kan få tilgang til fra et hvilket som helst Samsung-nettbrett, ettersom det lar foreldre gi barna sine tilgang til spesifikke kontakter og apper, gir læringsutfordringer for barn å unngå tankeløs rulling, og inkluderer til og med interaksjon med Samsung-spesifikke animerte karakterer. 

“Det barnevennlige innholdet har eksplisitt blitt laget med barn i tankene og inkluderer pedagogiske apper og spill for å underholde dem og holde dem aktive i løpet av spilletid,” sa han. 

Selv om Samsung Galaxy Tab A8 ikke vil blåse deg bort med generell ytelse, kan den kjøre favorittappene dine, håndtere lett spill og streame filmer og programmer. I tillegg sørger den utvidbare lagringskapasiteten for at det aldri er mangel på plass på enhet for nedlasting eller ekstra materiale ved behov. 

En Best Buy-kunde bemerket i sin anmeldelse av Samsung Galaxy Tab A8 hvor dyre andre nettbrett kan være, spesielt når de vurderer å kjøpe et for barn: «Hvis du ikke ønsker å bruke $300+ på en iPad for barnet ditt, dette er definitivt veien å gå.” 

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Walmart flere kjøpsvalg

Amazon Kindle Kids

Beste nettbrett for barn for lesing

Forsiden og baksiden av en Amazon Kindle Kids e-leser Amazon/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Overordnet Dashboard for å holde oversikt over lesefremgang Ordforrådsbygger og Word Wise-funksjoner Strengt for lesing –ingen apper eller spill Ideles Profilbytte kan være vanskelig. Klager fra grensesnittet til foreldredashbordet Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Amazon Kindle Kids: Skjerm: 300 ppi høyoppløselig, blendingsfri skjerm | Lagring: 16 GB | Vekt: 9,03 gram | Dimensjoner: 6,3 x 4,5 x 0,53 tommer | Tilkobling: Wi-Fi og Bluetooth | Batteritid: Opptil 6 uker

Mens nettbrett er ment å gi underholdning til barna dine, er det ikke nødvendigvis alltid den beste underholdningen. En Kindle Kids e-leser er en fin måte å gå på akkord med et nettbrett som også stimulerer barnets hjerne. Kindle Kids e-leser er designet for barn i alderen 3–12 år, og kommer med et Amazon Kids+-abonnement for barnevennlige bøker og lydbøker. 

Du kan til og med følge med på lesefremgangen deres med Amazons Foreldredashbord, samt juster bokaldersfiltre, legg til bøker i barnets bibliotek og angi leggetid for hver barneprofil. I tillegg kommer Kindle Kids innebygd med Vocabulary Builder og Word Wise for å hjelpe unge lesere med å bygge sine leseferdigheter og takle mer utfordrende bøker.

Og siden barn er uforutsigbare, kommer dette lesebrettet med en to års bekymringsfri garanti, så hvis det går i stykker, vil Amazon erstatte det gratis. 

En Amazon-kunde delte barnets erfaring med å bruke Amazon Kindle Kids: “Jeg fikk denne til min 11 år gamle sønn til jul. Han elsker å lese og han har lest 11 bøker på en måned! Jeg var ikke klar over at dette ville være mindre enn standard tenne, men det er en god størrelse for barn. Godt utvalg av bøker for hans alder også.”

Se nå på Amazon

Faktorer du bør vurdere når du velger et nettbrett for barn

Apples base iPad er det beste nettbrettet for barn man kan kjøpe for penger. Den tilbyr den komplette pakken med ytelse, batterilevetid, apptilgjengelighet og omfattende tilbehørsstøtte. Det er et flott alternativ for barn som trenger en pålitelig enhet for skolearbeid, spill eller streaming av innhold. Men hvis du foretrekker Android OS eller et bedre prispunkt, er det mange solide alternativer på markedet.

< tr>

< td>Kan kjøpes separat 

< td>Opptil 6 uker

Beste nettbrett for barn Pris Hvor kan jeg kjøpe Prosessor Lagring Farger Kameraer Batteri levetid Beskyttende case Operativ system
Apple iPad 9. generasjon $329 Apple, Best Buy, Walmart A13 Bionic-brikke 64 GB eller 256 GB Sølv, plassgrå 8MP f/2.4 bak, 12MP Ultra Wide f/2.4 foran Opptil 10 timer Tilgjengelig iPadOS
Amazon Fire HD 10 Kids Pro-nettbrett $190 Amazon Oktakjerner 2,0 GHz 32 GB (kan utvides til 1 TB) Happy Day, Mint, Nebula 5 MP front- og bakovervendte kameraer med 1080p HD-videoopptak 13 timer Inkludert Fire OS
Lenovo Tab P11 Plus $250 Amazon, Best Buy, Lenovo MediaTek Helio G90T 64GB eller 128G Skifergrå 8MP foran og 13MP bak Opptil 15 timer Android 11
Amazon Fire HD 8 Kids-nettbrett $150 Amazon, Best Buy Hexa-core 2,0 GHz 32GB eller 64GB Blue, Disney Mikke Mus, Disney Princess, Purple 2 MP front- og bakovervendte kameraer Opptil 13 timer Inkludert Fire OS
Samsung Galaxy Tab A8 $230 Amazon, Best Buy, Walmart Octa Core Unisoc T618 32 GB , 64 GB, 128 GB, microSD opptil 1 TB N/A 8 MP bak, 5 MP frontkamera Omtrent 6 timer N/A Android
Amazon Kindle Kids $120 Apple, Best Buy N/A 16GB Ocean Explorer, Space Whale, Unicorn Valley N/A Inkludert Ikke aktuelt

Hvilket nettbrett er det riktige for barnet ditt?

Velge det riktige nettbrettet for barn kommer ned til et par spørsmål du må stille deg selv. Først og fremst må du ha et fast budsjett i tankene. Når du har bestemt deg for hvor mye du vil bruke, kan du begynne å begrense alternativene dine. Bestem deretter om du vil ha et nettbrett laget av et spesifikt selskap.

Velg dette nettbrettet for barn. Hvis du vil…
Apple iPad 9. generasjon Det beste allsidige nettbrettet barnet ditt kan vokse opp med. Den tilbyr utmerket ytelse, batterilevetid, app-tilgjengelighet og utstrakt støtte for tilbehør.
Amazon Fire HD 10 Kids Pro En stor skjerm for alderen 6- 12. Den har et innebygd stativ, avanserte foreldrekontroller og tilgang til over 20 000 apper, spill, videoer og bøker.
Lenovo Tab P11 Plus Et nettbrett med lang batterilevetid. Den tilbyr et førsteklasses design, en levende skjerm og opptil 12 timers batterilevetid på en enkelt lading. Den kommer også med en fingeravtrykkskanner for ekstra sikkerhet.
Amazon Fire HD 8 Kids Et nettbrett laget for barn i alderen 3–7. Den har et slitesterkt og barnesikkert deksel og har opptil 13 timers batterilevetid.
Samsung Galaxy Tab A8 Et Android-nettbrett med tilgang til Samsung Kids. Den tilbyr et barnevennlig grensesnitt, foreldrekontroll og muligheten til å angi tidsbegrensninger og overvåke bruk.
Amazon Kindle Kids Et nettbrett som er laget for lesing. Den kommer med hundrevis av barnevennlige bøker og lydbøker å velge mellom, i tillegg til et nyttig overordnet dashbord.

Faktorer du bør vurdere når du velger et barns nettbrett

Før du investerer i et nettbrett for barn, bør du vurdere følgende: 

Holdbarhet:Å ha et nettbrett som kan vare er spesielt viktig når barna skal bruke enheten. Hvis et nettbrett ikke er holdbart mot støt og fall (som iPad), sørg for å investere i et barnesikkert etui.Enkel bruk: Et nettbrett for barn må være enkelt. Vurder faktorer som store skjermer, innebygde apper og operativsystemer som er enkle å lære for barn. Foreldrekontroll: Barnas sikkerhet og personvern er nummer 1 når det kommer til nettbrett. Se på hva slags foreldrekontroll hvert nettbrett tilbyr, inkludert funksjoner som skjermtidsovervåking og apprestriksjoner. Kostnad: Nettbrett for barn har spekteret i pris, så velg budsjettet ditt, samt hva du trenger og hvilke funksjoner som er viktigst for deg i et nettbrett. 

Tim Dikun, pappa og Teaching.com COO og visepresident for produkt, anbefalte også at du “se etter granulære foreldrekontroller, inkludert om spesifikke apper kan blokkeres og/eller låses opp rundt bestemte tider. For eksempel gir Amazons FreeTime-app foreldre full kontroll over hvordan barn bruker nettbrettet ved å sette læringsmål, begrense tid brukt på spillapper eller låse spillapper til læringsmålene er nådd.” 

Hvordan testet vi disse barnas nettbrett?

ZDNET utfører praktiske tester for forskjellige nettbrett, inkludert nettbrett for barn. Vi tar også hensyn til råd fra foreldre og foreldreeksperter, samt brukeranmeldelser. I vår testing og forskning på nettbrett vurderer vi faktorer som holdbarhet, batterilevetid, brukergrensesnitt og alternativer for foreldrekontroll. Vi skriver også anmeldelser av nye nettbrett vi tester, og oppdaterer denne listen med jevne mellomrom med de nyeste nettbrettene for barn vi anbefaler.

Hva bør foreldre vite om nettbrett og skjermtid?

Rebecca Mannis , PhD., læringsspesialist ved Ivy Prep Learning Center, refererte til The American Academy of Pediatrics nye retningslinjer, som anbefaler ingen konsistent skjermeksponering før 18 måneders alder, én time topper med skjermeksponering for alderen 2 til 5, og begrenset skjerm bruk til to timer etter 5-årsalderen. 

“Når du vurderer førskoler og grunnskoler, er det nyttig å kjenne til retningslinjene deres – både for å se hvordan deres filosofier samsvarer med familieverdiene dine, og slik at du kan styrke reglene deres hjemme,” sa hun. 

Mannis la til at mens barn i disse dager ofte lærer å lese gjennom et nettbrett, takket være leseapper, er det viktig å endre hvordan barnet ditt leser. 

“Forskere har funnet ut at hjernen behandler innhold som vi leser på nettet på en annen måte – og en som ikke er like dyktig,” sa hun. “Så, like bra som nettlesing er, gi barna dine mange muligheter til å holde bøker i hendene for å maksimere veksten av leseferdigheter. Eller “krysstrene” lesingen mellom enheter og tradisjonelle trykte bøker for å se om du som forelder legger merke til en forskjell.”

Kan barna mine bruke YouTube på Amazons Fire-nettbrett?

Ikke offisielt. Amazon tilpasser grunnversjonen av Android og gjør den om til Fire OS, og gir avkall på Google-sertifisering for å gjøre Googles apper tilgjengelige på nettbrettene. 

Du finner ikke den offisielle YouTube-appen tilgjengelig i Appstore, men du kan bruke Amazons Silk-nettleser for å få tilgang til YouTube-nettstedet for å få tilgang til videoplattformen. 

Hvor mange GB er nok for et nettbrett for barn?

Avhengig på nettbrettet vil du sikre at du har tilstrekkelig lagringsplass for nedlasting eller forhåndsinstallering av barnevennlig innhold for de lange bilturene. 

Forutsatt at barnet ditt blir besatt av å ta bilder og videoer – som lett kan ta opp 5–6 GB – vil vi anbefale et nettbrett med minst 32 GB lagringsplass. 

Hvilket merke av nettbrett er best for barn?

Selv om det er mye å velge fra listen ovenfor, er Amazon Fire HD 10 Kids Pro den mest lovende. Som den 11. generasjonen av Amazon Fire 10 Kids-nettbrettet, har det vist seg å være et av de best utviklende nettbrettene for barn der ute. 

Den er raskere, høyere kvalitet og har lang batterilevetid. Hvis du kan komme forbi Amazons litt begrensede appbutikk, vil dette nettbrettet garantert holde barnet ditt underholdt på et fly eller en lang biltur. 

Er nettbrett for barn det samme som vanlige nettbrett?

Hvis du er bekymret for barnets nettsikkerhet, kan du i dag sette foreldrekontroll på nesten alle nettbrett, så det er ingen ledig rekkevidde for nedlastbart innhold.

Når det kommer til alt annet, dvs. , pris, etui, garanti og abonnement, er det best å vurdere et nettbrett for barn i tilfelle noe skulle skje. 

Samlet sett vil et nettbrett for barn gi et trygt og engasjerende miljø skreddersydd for barnets behov mens et vanlig nettbrett alltid vil henvende seg til et bredere publikum. 

Finnes det alternative nettbrett for barn som er verdt å vurdere?

Det er mange nettbrett på markedet som kan være barn- vennlig. Sørg for å se etter funksjoner som foreldrekontroll, lang batterilevetid og brukervennlighet. Her er noen andre alternativer du bør vurdere. 

Se på AppleView på AmazonView på AmazonView på Amazon