Du betaler for mye for støyreduserende ørepropper, og dette paret på $60 beviser det

0
17
JLab Jbuds 3 back 9rop Nina Raemont/ZDNET

ZDNET-nøkler 

Priset til $60, JLab JBuds ANC 3-øreproppene er et flott par budsjett-øreplugger for bruk hele dagen. Disse øreproppene gir fantastisk lyd, imponerende batterilevetid og effektiv ANC. Noen førsteklasses funksjoner, som berøringskontroller og in-ear-deteksjon, mangler fra disse øreproppene.

Jeg har alltid vært skeptisk til rimelige ørepropper som hevder å ha støyreduserende teknologi. Jeg har testet nok øreplugger til å vite at noen øreplugger annonserer teknologien uten å faktisk tilbud det. I min testerfaring kommer noe av det beste støyreduksjonsteknologien fra øreplugger som kan koste oppover $300.

Også: De beste støyreduserende øreproppene

Så jeg var glad for å teste et par rimelige ørepropper med effektiv ANC for bare $60. Jeg testet ut JLab Jbuds ANC 3 i to uker for å se hvordan disse budsjettvennlige øreproppene klarte seg med de vanlige lydene til New York City. Jeg tok disse knoppene på t-banen, brukte dem på løpeturer i parken og satte dem på prøve mot naboen i etasjen over hvis musikk ryster soverommet mitt. 

Se på Amazon

JLab JBuds ANC 3, som jeg vil referere til som JBuds ANC 3, kommer med tre størrelser øretupp og en lett bæreveske i lommestørrelse. Ørepluggene har 42 timers batterilevetid, en IP55-sikker vurdering, flerpunkts Bluetooth og tre forskjellige støykontroller (støyreduksjon, støyreduksjon av og oppmerksom). 

JBuds ANC 3 produserte en klar lyd med buldrende lav og lyse høyder. Basstunge sanger hørtes fulle og groovy ut, men JBuds ANC 3 har fortsatt bevart en sangs subtile detaljer. 

Da jeg hørte på Jungles Holding On, leverte JBuds ANC 3 full bass samtidig som sangens mer subtile detaljer holdt klare og klare. Sammenlignet med et eksklusivt par ørepropper, som Bose QuietComfort Ultra, kan JBuds ANC 3 bli høyere, men noen små lyddetaljer er ikke like godt artikulert, noe jeg forventet gitt JBuds ANC 3s lille prislapp.

Imponerende nok høres JBuds ANC 3 veldig nær QuietComfort Ultra-knoppene. Og for nesten 200 USD mindre tar jeg det. 

Også: De beste øreproppene du kan kjøpe 

Gjennom ZDNETs testing av de nyeste Bose-hodetelefonene og ørepluggene, erklærte vi Bose som ANC-konge. Så jeg ble positivt overrasket over at JBuds ANC 3 presterte veldig bra på ANC-fronten.

Da jeg testet JBuds ANC 3s støyreduserende egenskaper, var naboen min ovenpå, en ambisiøs DJ (av lydene fra det), mikset musikken hans med et så kraftig trommehinnevolum at sangenes bass ristet soveromsveggene mine. 

Det begynte å bli nesten uutholdelig å jobbe med disse bakgrunnsstøyene i ørene mine, så jeg satte på ANC-funksjonen på disse øreproppene og hørte på litt klassisk musikk. Den irriterende støyen forsvant helt, så mye at jeg ikke skjønte om eller når musikken til DJ-en ovenpå hadde sluttet å spille. 

Også: OnePlus' ørepropper til $99 ser ut og låter ekstraordinære, men det er én stor hake

Det er enkelt å bruke øreproppene. De er så komfortable og lette som mulig, og de sitter faktisk i ørene mine mens jeg går på 45-minutters løpeturer uten å måtte justere dem eller dytte dem inn igjen – ikke en gang. Jeg kan ikke si det samme om andre, dyrere støyreduserende ørepropper jeg har trent med, som JBLs Tour Pro 2, Bose's QuietComfort Ultra eller Urbanistas Phoenix-ørepropper. 

JLab Jbuds ANC 3 mot trebakgrunn Nina Raemont/ZDNET

Men det var noen problemer i paradis. JBuds ANC 3 har berøringskontroller på knoppenes ytre overflate som kan være kresne og upålitelige. Som et resultat stolte jeg på at telefonen min stoppet og hoppet over sanger i stedet for å trykke på kontrollene på øreproppene. 

I tillegg vil JBuds ANC 3 lage en høy knirkelyd hvis du griper dem merkelig mens øreproppene er i gjennomsiktighetsmodus. Min gjetning er at fingrene mine forstyrret knoppenes ytre mikrofoner som er ansvarlige for å sende miljøstøy inn i ørene mine. Men for bare $60, hva kan du forvente? Jeg klager ikke. 

ZDNET-kjøpsråd 

JLab JBuds ANC 3-øreplugger ga meg alt jeg trengte av et par støyreduserende ørepropper uten noen av de bjeller og fløyter som skyver et par ørepropper inn i dyrt område. Disse øreproppene kan være bare bein, men beinene du får er mer enn nok.

Disse øreproppene er flotte for alle dine daglige behov fra å løpe utendørs og ta konferansesamtaler til å dempe høye lyder på t-banen og jamming ut til musikk på soverommet ditt.