Lad iPhonen din raskere med denne raske laderen – $40 for Presidents' Day

0
15

Denne trådløse, hurtigvirkende iPhone-laderen har nesten 70 % rabatt.

StackSocial< /figur>

Å holde telefonen ladet gjennom en travel dag kan være en enkel ting å overse. Noen ganger kan den ekstra innsatsen med å måtte plassere en ledning og skyve den direkte inn i ladeporten på iPhone være nok til å få deg til ubevisst å utsette å koble den til det er for sent. For å hjelpe deg med å bringe deg inn i fremtiden med stil, har vår tidsbegrensede Presidents' Day-spesial denne Speedy Mag trådløse laderen for en iPhone til salgs for bare $40 (reg. $119).

Designet for å fungere og støtte iPhone 12 og nyere modeller samt Qi-aktiverte enheter, tar denne trådløse laderen unna bryet med å finne og koble til en ledning. Den har en elegant og stilig ladebase som bruker sterk magnetisk absorpsjon for å forhindre at telefonen glir av mens den slås på. Den kommer med innebygde funksjoner for å beskytte telefonens helse og levetid, inkludert overlading og overopphetingsforebygging. 

Speedy Mag trådløs lader for iPhone

Speedy Mag Wireless Lader for iPhone

$40 hos StackSocial

Speedy Mag Wireless Charger er lovet å fungere raskere enn de vanlige trådløse ladeenhetene dine, og sies å slå på telefonen din på bare 30 minutter. Denne modellen kommer med en hvit farge og en fin matt finish. Du kan også velge et blått alternativ eller et svart alternativ. 

Denne tidsbegrensede Presidents' Day-avtalen vil ikke vare lenge. Gjør det like praktisk å holde telefonen ladet som å legge den fra seg. Reduser tiden du trenger for å vente på at telefonen skal fullføre lading før du kan forlate huset, ta en jobbsamtale eller bruke den til andre daglige behov. 

< p>Under vår tidsbegrensede Presidents' Day-spesial kan du kjøpe denne Speedy Mag trådløse laderen for iPhone-en din for bare $40 (reg. $119).