TikTok kommer til Vision Pro for enda mer oppslukende rulling

0
16
tiktok-avp-1280x1280-4. TikTok

En av de beste funksjonene til Apple Vision Pro er dens oppslukende videoopplevelse, som lar brukere se filmer, serier og til og med hjemmevideoer på en helt ny måte. Nå kan brukere bruke Apples VR/AR-headset til å fordype seg i TikTok-rulling også. 

Også: Meta Quest 3 vs. Apple Vision Pro: Hvor nøyaktig var Zuckerbergs anmeldelse?

Torsdag kunngjorde TikTok en ny Apple Vision Pro native app som lar brukere prøve en unik TikTok-seeropplevelse med sømløs navigasjon, oppslukende plasseringer, forbedret layout og mer. 

For å gjøre TikTok-appen bedre egnet for Apple Vision Pro, måtte selskapet gjøre noen justeringer i mobilappens layout, for eksempel å flytte navigasjonslinjen og knappen utenfor skjermen for å lette full videovisning og flytte kommentarseksjonen og skaperprofiler ved siden av feeden for en oppslukende opplevelse. 

Også: Hvordan ser du romlige Apple-videoer på Meta Quest 3? Det er komplisert

Appen fungerer også med Apple Vision Pros Shared Space-opplevelse, som lar flere apper flyte side om side for å tillate brukere å utføre flere oppgaver samtidig. Dette er en stor gevinst for folk som ønsker å bla gjennom TikTok mens de utfører andre oppgaver på mobilenheten. 

Hvis brukere virkelig ønsker å fordype seg i TikTok-rulling, har de muligheten til å se videoene på en annen planet: Takket være Vision Pros oppslukende miljø, kan brukere velge å rulle i forskjellige innstillinger, inkludert Yosemite eller månen. 

Det er enkelt å komme i gang med Vision Pro TikTok-appen. Alt Apple Vision Pro-brukere trenger å gjøre er å laste ned appen fra App Store og logge på TikTok-kontoen sin for å komme i gang.