Mine favoritt beinledningshodetelefoner har 3 uvurderlige sikkerhetsfunksjoner

0
21
suunto-wing3 Matthew Miller/ZDNET

ZDNETs viktigste alternativer

Suunto Wing beinledningshodetelefoner er tilgjengelige i Lava Red og Black for $199 .Lang batterilevetid, LED-lys, hodebevegelseskontroll, bærbar batteripakke og IP67 vann- og svettemotstand er høydepunktene.
Prisene er relativt dyre, men holdbarheten og utholdenheten veier mer enn opp for det.

Min første eksponering for beinledningshodetelefoner skjedde for bare noen år siden, da jeg ønsket å høre på musikk mens jeg løper mens ørene forble åpne, oppmerksomme på omgivelsene mine. Det tok meg ikke lang tid å innse de andre fordelene med produktkategorien, inkludert lengre batterilevetid enn vanlige øreplugger, og det faktum at disse øreproppene aldri falt ut uansett hvor mye jeg skvatt og skravlet mens jeg løp.

Også: Jeg brukte Apple Vision Pro for min 8-timers arbeidsdag, og det gjorde at jeg ønsket mer

Siden den gang har vi gått fra to eller tre konkurrenter i beinledningsmarkedet til nesten for mange til å telle, inkludert fra selskaper som allerede er etablert i treningsmarkedet. Suunto er kjent for sine GPS-sportsklokker, men den siste måneden har jeg løpt, løpt, rodd innendørs, syklet og gått med selskapets nye Suunto Wing-hodetelefoner. Og de er fantastiske.

Se på Amazon

Suunto Wing-hodetelefonene med beinledning kommer i svart og lavarød (som anmeldt) til en pris på $199. Dette er en ganske standardpris for high-end beinledningshodetelefoner, og Suunto Wing tilbyr noen unike funksjoner jeg ennå ikke har sett på noen annen modell.

Også: Det beste beinet ledningshodetelefoner du kan kjøpe

Den viktigste grunnen til at jeg bruker beinledningshodetelefoner er for bevissthet og sikkerhet, spesielt når du løper om natten eller i ukjent territorium. Suuntos gjengivelse har en unik sikkerhetsfunksjon i LED-lysene plassert på begge sider av hodetelefonene. 

suunto-wing5 Matthew Miller/ZDNET

Tre små lys er innebygd i blokken bak øret der batteriet er plassert. Lysene kan tilpasses fra Suunto-smarttelefonappen til å skinne konstant, i blinkende modus og i et SOS-mønster. Tre knallrøde LED-lys vises på hver side av hodet ditt, og dette vil bidra til å gjøre deg mer synlig for de rundt deg når du trener ute og/eller om natten.

To knapper finnes på undersiden av hodetelefoner, kontrollerende strøm og volum opp/ned. Med en rask konfigurasjon på smarttelefonappen kan du deretter trykke lenge på volum ned-knappen for å slå LED-lysene på og av, noe som gjør ting veldig praktisk når du trenger mer sikkerhet.

suunto-wing6 Matthew Miller/ZDNET

En annen unik funksjon ved hodetelefonene er hodebevegelseskontrollfunksjonaliteten. Igjen, dette kan slås av og på i Suunto-smarttelefonappen og er slått av som standard. Når et anrop kommer inn, kan du riste på hodet fra side til side to ganger for å avvise anropet eller nikke to ganger for å svare på anropet. 

Denne funksjonen går utover å ta anrop; Hvis du hører på musikk, bytter du til neste sang ved å riste på hodet to ganger fra side til side. Jeg brukte dette ganske mye når jeg hørte på noen tilfeldige Spotify-spillelister, og syntes det var mye lettere å riste på hodet enn å trykke på knappene på klokken eller hodetelefonene.

Også: Jeg gikk på fottur med Garmins “ubegrenset batteri” GPS tracker og det gjorde livet så mye enklere

En siste funksjon som ikke er sett av andre er ladesystemet for powerbank. Hodesettet hviler trygt på en trekantet batteripakke som har en plastklemme for å feste hodetelefonene. Du kan deretter ta med deg denne batteripakken når du er på reise og lade opp hodetelefonene, og legge til omtrent 20 timer med avspilling. 

Selve hodetelefonene varer opptil 10 timer med full lading, med 10 minutters lading som gir deg opptil tre timers musikkstøtte. Jeg reiste med strømbanken under en nylig tur og kan bekrefte at Suuntos anslag for batterilevetid er nøyaktige. Jeg vil legge til at aktivering av LED-lysene påvirker batterilevetiden, og reduserer den til omtrent fire timer, ned fra 10 timer.

< img src="https://www.zdnet.com/article/" width="1280" height="720" fetchpriority="low" alt="suunto-wing4" height="0" width="0" tittel ="Mine favoritt beinledningshodetelefoner har 3 uvurderlige sikkerhetsfunksjoner" /> Matthew Miller/ZDNET

Jeg har hatt øreplugger som har sviktet tidligere på grunn av svetten og de ofte regnfulle forholdene jeg løper i, men beinledningshodetelefoner hviler ikke inne i ørene og sitter ute på overflaten av hodet mitt. Det hjelper absolutt at Suunto Wing er vurdert til IP67 og svette- og vannbestandig.

Også: Denne smarte vekten hjalp meg å gå ned 15 kilo på 6 uker. Slik ser du

Et mindre grep jeg har er multifunksjonsknappen på utsiden av venstre side. Den er litt for flush og har samme farge som hodetelefonene, så den var ikke alltid den enkleste å aktivere eller se. 

ZDNETs kjøpsråd

Jeg har testet flere beinledningshodetelefoner de siste årene, og de blir bare bedre. Suunto Wingheadphones kom ut av ingensteds og har raskt blitt mine foretrukne hodetelefoner takket være ekstra sikkerhetsfunksjoner, bærbar batteripakke og enestående ytelse. Hodebevegelseskontrollen er spesielt nyttig siden det ofte er upraktisk for meg å trykke rundt for å spille musikk eller svare på anrop.