Nomads nyeste iPhone-tilbehør vil få deg til å ønske å kaste dekselet ditt

0
19

Holder iPhone 15 Pro med Nomad Magnetic Leather Back i rustikk brun. Max Buondonno/ZDNET

En av de enkleste måtene å tilpasse smarttelefonen din på er å utstyre den med en høykvalitets hud. Hvis du ikke er kjent, er smarttelefonskall i utgangspunktet premium-klistremerker som gir telefonen et særegent utseende, slik at du kan gi enheten en annen farge, mønster eller materiale som lær. 

Faktisk lær. skinn er et av de mest populære alternativene på markedet gitt deres unike utseende og følelse i hånden. Men hvis du vil ha en, må du forplikte deg til å sette et klistremerke på telefonen din og ikke føle deg fristet til å rive den av, noe som … ja, jeg er definitivt skyldig i det.

Også: < /strong>Min favoritt Apple Watch Ultra-tilbehør er tilbake på lager, og det er ikke laget av Apple

Det er her Nomad kommer inn. Selskapet har laget førsteklasses skinntilbehør for Apple-enheter i årevis, og nå har det annonsert en ny magnetisk skinnrygg for iPhone 15 Pro som løser problemet med skinnskall ved å la deg ta den av når som helst du vil. Slik fungerer det.

Nomad Magnetic Leather Back

Nomad Magnetic Leather Back

$40 hos Nomad Goods

“Skin” er ikke et skinn i den tradisjonelle føle; i stedet er det mer en lærplate du plasserer på baksiden av iPhone når du vil piffe opp ting. Tilgjengelig i svart eller rustikk brun, bruker den MagSafe-magnetene på baksiden og “mikrosuging-lapper” for å feste den til telefonen din. Den kommer til og med med en hevet ring for å beskytte kameraene dine.

Nomad sa i en e-post at du kan ta dekselet på og ta det av når du vil uten problemer, og det regjerer i det virkelige liv. Jeg har skrudd Magnetic Leather tilbake på og av 15 Pro mens jeg skrev denne artikkelen, og den har ikke hatt noe problem med å holde på uansett hvor mye du gjør det. Det er det perfekte tilbehøret for alle som vil ha et skinn eller en strukturert bakside, men som ikke kan forplikte seg til å sette klistremerker på telefonen (eller ikke ønsker å håndtere den ekstra store delen av et etui).

The Nomad Magnetic Leather Back in Rustic Brown fjernet fra iPhone 15 Pro . Max Buondonno/ZDNET

Horween-læret MagSafe Back bruker er hentet i USA og vil naturlig patinere over tid, akkurat som Nomads andre skinnprodukter. Du får fortsatt full MagSafe-ladekompatibilitet mens du bruker den, og den tette passformen betyr at du neppe får støv eller rusk mellom den og baksiden av telefonen.

Også: Jeg testet denne viralt PopSocket-alternativ og det er bedre på alle måter

Den største ulempen er den begrensede enhetskompatibiliteten. Nomad selger den kun for iPhone 15 Pro og 15 Pro Max, og lar de med de vanlige 15 stolene på selskapets deksler for alle skinnbehov. Heldigvis, hvis du eier et medlem av 15 Pro-familien, vil du ikke betale mye penger for en Magnetic Leather Back; de er priset til $40, spesielt billigere enn de fullt dekkede veskene, og er tilgjengelige fra Nomads nettsted i dag.

Nomad Super Slim-dekselet i Frost på iPhone 15 Pro.

Har du ikke lyst på bakdekselet i skinn? Jeg sjekket ut Nomads Super Slim-deksel også.

Max Buondonno/ZDNET

I tillegg til bakplaten i skinn har Nomad også annonsert Super Slim-dekselet for iPhone 15 Pro og 15 Pro Max . Den ga ut dekselet til 14 Pro i fjor, og har opprettholdt samme design for 15 Pro med en ultratynn formfaktor for å unngå riper og riper på telefonen. Fargene inkluderer Carbide (mørk grå) og Frost (hvit), og det er priset til $30.