Jeg testet Sennheisers nye mellomtonehodetelefoner, og de er så nær perfekte

0
19
Sennheiser Accentum Plus-hodetelefoner liggende på en mursteinsmantel Jada Jones/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Den nye Sennheiser Accentum Plus er et eksepsjonelt mellomtonealternativ for lydfanatikere. De er nå tilgjengelige for 230 USD. Eksepsjonell lydkvalitet og en maraton batterilevetid skiller disse hodetelefonene fra konkurrenter til samme pris.
Byggekvaliteten er nøyaktig den samme som fjorårets modell, uten forbedringer for passform, design, eller materialer.

Under årets CES annonserte lydselskapet Sennheiser tre nye par hodetelefoner og ørepropper, hvorav ett er en oppgradert versjon av Sennheiser Accentum.

Sennheisers Accentum-linje kan tenkes på som mellomtone, bare-bones-versjonen av selskapets flaggskip Momentum-serie over-ear-hodetelefoner. I desember i fjor testet jeg Accentum-hodetelefonene og likte den imponerende lyden deres, gitt prislappen på $150.

Også: De beste over-ear-hodetelefonene: Ekspert testet og anmeldt< /p>

Imidlertid hadde Accentum en veldig tett passform som gjorde dem nesten uutholdelige å ha på seg. Så jeg hadde større forhåpninger til den nye Accentum Plus, som kommer i salg i dag til et nytt, høyere prispunkt på $230. Er de nyeste hodetelefonene verdt det, og har Sennheiser fikset passformen og finishen? Les videre.

Se på Amazon

Begynner med lyd, Accentum Pluss utgang er både rik og klar, og Sennheiser vinklet høyttalernes svingere for å justere lydbildet akkurat nok for en god lytteopplevelse. Ved å flytte på svingerne ga Sennheiser Accentum Plus en luftigere og romsligere lyd enn fjorårets Accentum. Den nye lyden er som en mellomting av statisk og romlig lyd, og gir deg en oppslukende opplevelse uten å føle at de endrer lyden vesentlig.

Også: Sennheisers budsjetthodetelefoner høres overraskende bra ut. meg, men det er ett problem

Da jeg hørte på Lorde's Green Light, var bassen punchy og fyldig, og synthharmoniene var tilstede nok til å gi meg en varm følelse i bunnen av ørene (det er en god ting). Å lytte til Black Out Days av Phantogram var en opplevelse av godt blandede bass- og mellomtoneharmonier, og ga en elektrisk og altomfattende lyd. 

Det er ingen reduksjon i lydkvaliteten fra den første modellen Accentum til Pluss og ingen fall i kvalitet fra Momentum 4 til Accentum Plus. For $230 får du en imponerende lydopplevelse med eksepsjonell klarhet og dybde fra Accentum Plus.

Accentum Plus har samme design som Accentum, som for det meste er plast, bortsett fra de polyuretanbelagte øreklokkene. Plastkonstruksjonen gjør imidlertid disse hodetelefonene veldig lette, så hvis øreklokkene passer til ørene dine, er disse hodetelefonene et solid alternativ for lange pendler og bruk hele dagen. 

Likevel passet de også stramt for meg, og jeg tappet ut etter omtrent en times slitasje. Hvis disse hodetelefonene passer til hodetelefonene dine, kan de holde seg i hele 50 timer med Bluetooth og støyreduksjon på. Til sammenligning kan hodetelefoner i en lignende prisklasse, som Beats Studio Pro og JBL Tour One M2, bare tilby opptil 35 timer med ANC aktivert.

Også: Sennheiser Momentum 4: De beste hodetelefonene for detaljorienterte lyttere

Trykk og sveip-kontroller på høyre ørekopp erstatter knappene som finnes på Accentum, og de er responsive og pålitelige. Et raskt trykk kan spille av og pause musikk eller godta eller avslutte en samtale, mens sveiping øker og reduserer volumet. Disse hodetelefonene har også slitasjeregistrering, som setter musikken din på pause når du tar dem av og gjenopptar musikken når du setter dem på igjen.

Den første modellen Accentum hadde hybrid støyreduksjonsteknologi, som brukte mikrofoner i og utenfor øreklokkene for å lytte etter lyder og kansellere dem. Accentum Plus kan skryte av adaptiv støyreduksjon, en stadig mer populær form for støyreduserende teknologi. Adaptiv støyreduksjon lytter etter støyene i omgivelsene dine og justerer seg automatisk i henhold til miljøets støynivåer. På denne måten kan du få mer støyreduksjon i høyere innstillinger og mindre i roligere områder. 

Sennheiser Accentum Plus-hodetelefoner i en kvinnes hånd Jada Jones/ZDNET< /figur>

Når det er sagt, er ANC'en til Accentum Plus fortsatt svakere enn andre hodetelefoner i denne prisklassen, som Bose QuietComfort 45. ANC-tilpasningsevnen bidrar imidlertid til å roe ned omgivelsene dine samtidig som du holder musikken i sentrum, og det er det beste jeg har opplevd i støyreduserende avdelingen fra Sennheiser. 

Også: De beste støyreduserende hodetelefonene: Eksperttestet og gjennomgått

Sennheiser inkluderte en bæreveske denne tid rundt, som er en bonus. Den er selvfølgelig ikke så solid som dekselet du får med den dyrere Momentum 4, men den er mindre klumpete og tjener sin hensikt, som er å beskytte hodetelefonene dine mot støv når de ikke er i bruk.

Du kan lytte til Accentum Plus over en kablet tilkobling, men jeg anbefaler det ikke med mindre du kobler til en videospiller, som de du kan finne på et fly, eller ønsker avspilling uten latens. Disse hodetelefonene er ikke optimalisert for kablet lytting, og du får flere lydfordeler over Bluetooth ved å få tilgang til Qualcomms AptX-kodeker.

ZDNETs kjøpsråd

Sennheiser Accentum Plus-hodetelefonene er flotte for musikk elskere som leter etter et lite og lett par hodetelefoner med lang batterilevetid. Accentum Plus er et steg opp fra de første Accentum-hodetelefonene i lyd- og støyreduserende avdelinger og er best for folk som er interessert i å bruke de ekstra pengene på bedre funksjoner. 

Jeg skal merke meg at Ikke-Plus Accentum-modellen er fortsatt det billigste alternativet, så hvis du vil ha god lyd for mindre penger, prøv dem. Men hvis du vil ha noe enda mer stilig i design og har lengre batterilevetid og en dypere bassrespons, gå for Momentum 4.