OnePlus 'nye '100-timers batterilevetid' smartklokke kan gi Pixel Watch løp for pengene

0
8

OnePlus Watch 2 er like funksjonell som den er elegant.

OnePlus

OnePlus skal avsløre sin oppfølging av OnePlus Watch på Mobile World Congress 26. februar, og selskapet er overbevist om at denne nye utgivelsen vil overføre den fra “Flagship Killer ” til “Ecosystem Builder.”

Også: OnePlus 12R til $399 kan være den beste billige telefonen du kan kjøpe i 2024

Målet, som tilfellet er for alle bærbare selskaper, er intet mindre enn å vinne tittelen Årets beste flaggskip-smartklokke. Hvordan vil OnePlus oppnå et så høyt mål (spesielt med Apple og Google som dominerer plassen)? 

I følge selskapets fellesskapsblogg i dag vil Watch 2 ha “en beste batterilevetid og en design som viser både eleganse og holdbarhet.”

OnePlus' originale utflukt bød selvfølgelig også på imponerende batterilevetid og en viss eleganse. Det som er annerledes denne gangen er at OnePlus har laget en smartklokke som er like funksjonell som den er vakker. Med et chassis i rustfritt stål, urskive i safirkrystall og to farger (Black Steel og Radient Steel), fremstår denne enheten som langt mer enn en standard smartklokke for å se ut som den ville være like hjemme på håndleddet til James Bond.

Batterilevetiden på Watch 2 forventes å levere opptil 100 timer i full Smart Mode, som blåser bort annenhver klokke på markedet. Hvilken smartmodus er fortsatt i tvil, men det er fortsatt ganske bra uansett.

Også: En av de mest holdbare smartklokkene jeg noen gang har testet burde ikke være så billig

Når det gjelder spesifikasjoner, har det så langt bare vært rykter, for eksempel en 1,43″ AMOLED-skjerm, et Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1-brikkesett og muligheten for frakt med WearOS 4. Med gjenoppblomstringen av WearOS som plattform , er dette det perfekte tidspunktet for OnePlus å dra nytte av Googles ekspansive OS. 

Et av de største problemene med den originale OnePlus Watch var det proprietære operativsystemet, som ikke klarte å inkludere grunnleggende funksjonalitet, som f.eks. stemmeassistent, alltid-på-skjerm og støtte for tredjepartsapper eller urskiver. I tillegg hadde det originale operativsystemet begrensede varslingsmuligheter og unøyaktig trenings- og søvnsporing. WearOS fikser alle disse problemene.

Du kan lese den offisielle kunngjøringen av Watch 2-utgivelsen på OnePlus Community Blog og følge med på ZDNETs praktiske dekning under Mobile World Congress neste uke.