Oppgrader til Windows 11 Pro og Microsoft Office Pro for bare $80

0
8

Få en livstidslisens for Windows 11 Pro sammen med Microsoft Office Pro i en begrenset periode med denne avtale.

StackSocial

En datamaskin er mer enn maskinvaren den kommer med. Uten et sikkert, intuitivt operativsystem og allsidig programvare er selv en dyr PC fortsatt til begrenset bruk. Hvis du vil oppgradere operativsystemet ditt og installere nyttige apper du kan bruke hver dag, så skaff deg Alt-i-ett-pakken for Microsoft Office Pro 2021 for Windows og Windows 11 Pro.
Normalt vil denne kombinasjonsavtalen koste $418, men akkurat nå har StackSocial en avtale for bare $80 for en levetid på Microsoft Office Pro 2021 for Windows og Windows 11 Pro – det er 80 % avslag. 

Windows 11 Pro og Microsoft Office Pro 2021-lisens

Windows 11 Pro og Microsoft Office Pro 2021-lisens

Se nå på StackSocial

Et tidsbegrenset salg for Windows 11 Pro og Microsoft Office for livet

Windows 11 Pro introduserte et nytt sett med sikkerhets- og arbeidsområdeoppgraderinger som forbedrer det gratis Windows 11 Home. Kompatible datamaskiner kan dra nytte av vekking og lås, biometrisk pålogging og bitlocker-kryptering. Dette operativsystemet kan være spesielt nyttig for profesjonelle som trenger et ekstra lag med sikkerhet for enhetene sine. Imidlertid er ikke alle Windows-datamaskiner kompatible med Windows 11 Pro. Hvis Windows 10-datamaskinen din ikke kan bruke Windows Update til å oppgradere til Windows 11 Home gratis, vil ikke Windows 11 Pro være kompatibel. 

Mac-brukere kan fortsatt dra nytte av en Windows 11 Pro-lisens når bruke emulatorapper som Parallels for å kjøre en virtuell maskin. Kombinerte Mac- og Windows-brukere kan til og med installere 11 Pro på begge maskinene sine. Denne lisensen lar deg installere Windows 11 Pro på opptil tre enheter for livet.

Denne livstidslisensen for Microsoft Office Pro 2021 kommer med Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams (gratisversjon), OneNote, Publisher og Access. For profesjonelle er dette verktøyene for å lage formelle dokumenter fra forhåndsinnlastede maler, analysere og visualisere data, presentere informasjon, dele med teamet ditt og organisere dine personlige notater og filer. 

Når du løser inn livet ditt lisens, vil du kunne installere Microsoft Office på én datamaskin for livet. I motsetning til Microsoft 365, har ikke denne lisensen gjentakende kostnader av noe slag. 

Et forbehold: Mens StackSocial er en autorisert Microsoft-partner og tilbyr “livstidstilgang” til Windows 11 og Microsoft Office, er det mulig at Microsoft kunne avslutte lisensen. Men Office-avtalen deres har eksistert i over et år, og lisensen som ZDNETs Alison DeNisco Rayome kjøpte gjennom den for en personlig MacBook for over et år siden fungerer fortsatt. 

Lagre på en ny OS og en levetid med Word, Excel og mer

Gi datamaskinen en oppgradering. I en begrenset periode kan du kjøpe Alt-i-ett Microsoft Office Pro 2021 for Windows: Lifetime License og Windows 11 Pro Bundle for $80.