Lær Python, AI og ChatGPT med denne kurspakken for bare $30

0
19

Lær om python, AI og Chat GPT for 80 % rabatt.  

StackSocial

Python 3 er et av bransjens mest etterspurte programmeringsspråk, med applikasjoner innen webutvikling, spill, vitenskapelig programmering og mye mer. Python-ferdigheter kan også være en av de raskeste måtene å komme i gang innen kunstig intelligens og ChatGPT i dag. Best av alt, det er kjent for å være et enkelt språk å lære, og du kan hoppe rett inn med denne AI ChatGPT & Python-programmeringspakke mens den er i salg for bare $30. 

Den ultimate AI ChatGPT & Python-programmeringspakken

The Ultimate AI ChatGPT & Python-programmeringspakke

Se nå på StackSocial

Denne e-læringspakken i eget tempo gir deg livslang tilgang til fascinerende banebrytende kurs som underviser i den typen praktisk kunnskap som kan starte en helt ny karriere, selv om du er en nybegynner. Faktisk kan nybegynnere begynne med Python 3: Fra NULL til GUI-programmering for å utvikle grunnleggende programmeringsferdigheter med en spesifikk oversikt over Python 3.

Hvilken bedre måte å lære nye ferdigheter enn å spille? Opprett et rømningsrom med Python-kurset lar studentene jobbe med spill, og det grunnleggende du vil lære mens du administrerer spillprosjekter vil tjene deg godt i all slags objektorientert programmering. Den presenteres av Zenva Academy, en ledende e-læringsplattform som spesialiserer seg på nøkkelteknologiske ferdigheter.

Selv før du kommer til AI-kursene, kan Python MTA 98-381: Complete Preparation Course forberede deg på en Microsoft-sertifisering som vil gi din CV en fordel blant jobbkonkurrenter. Deretter kan du sette turbo på karriereveien din med kurs som Artificial Intelligence (AI) i Python: An H2O Approach, som gir et kraftig rammeverk for Python-datavitenskap, pluss ytterligere to dataanalysemoduler.

Det er kurs på ved å bruke to Python-biblioteker for å lage ChatGPT AI-roboter, Django og Tkinter, samt en omfattende Tkinter-klasse. Hvis du er interessert i sikkerhet, gå rett til The Complete Python Hacking Course: Beginner to Advanced. Robotikk og kunstig intelligens med verktøy & Maler introduserer deg ikke bare for AI-verktøy og hjelper deg med å bygge en faktisk robot, men lærer deg også hvordan du gjenkjenner AI-oppstartsmuligheter.

Hvis du ønsker å komme inn på den hotteste AI-spesialiseringen som skaper avanserte innovasjoner i medisin, robotikk, selvkjørende biler og mer, lær steg-for-steg i Computer Vision & Deep Learning med OpenCV og Python: Bygg 15 prosjekter. 2024 er snart her, og du kan ha en ny karriere.

Ta denne AI ChatGPT & Python-programmeringspakke for bare $30.