Min favoritt powerbank har en unik ladefunksjon som alle vil sette pris på

0
15
Ugreen 1045W powerbank

Ugreen 145W 25 000 bærbar strømbank

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Ugreen 145 W 25 000 mAh bærbar strømbank er tilgjengelig på Amazon for $130. Det er en pålitelig strømbank for alle enhetene dine, inkludert bærbare datamaskiner.
For all kraften er enheten ikke like slanke som standard batteripakker.

Jeg husker da ideen om å ha en strømbank som kunne lade en bærbar PC ble ansett som en fantasi. Faktisk husker jeg bryet med å prøve å holde bærbare datamaskiner ladet mens de er i bilen eller på farten. Det var mulig, men krevde mye utstyr — og mye tålmodighet.

Nå kan du lade den bærbare datamaskinen, smarttelefonen, nettbrettet, dronene, ørepluggene og stort sett alt annet med en USB-port fra en powerbank som passer i lommen. Og jeg kan ha funnet den beste tilgjengelige.

Også: 7 hackingverktøy som ser ufarlige ut, men som kan gjøre reell skade

I løpet av de siste ukene har jeg testet Ugreens siste 145W powerbank, og den tikker av for å bli en av mine favorittenheter.

Se på Amazon

Ugreen 145W, 25 000 mAh strømbankspesifikasjoner

Batterikapasitet: 25000mAhInngang: USB-C1: PD3 .0/PD2.0/FCP/AFC/BC1.2 (maks. 65 W)Total utgang: 145 WLadeprotokoller:
USB-C1: PD3.1/PD3.0/PD2.0/QC3.0/QC2.0/FCP/AFC/APPLE 5V2.4A/BC1.2
USB-C2: PD3.0/PD2.0/QC3.0/QC2.0/FCP/AFC/APPLE 5V2.4A/BC1.2
USB-A: SCP (10V2.25A)/QC3.0/QC2.0/FCP/AFC/APPLE 5V2. 4A/BC1.2Skjerm: LED-skjermToveis lading: JaDimensjoner: 16 x 8,08 x 2,67 cmVekt strong>: 505 gHva er i esken:
1 x 25000mAh strømbank
1 x 100W USB-C til USB-C-kabel
1 x reiseveske
1 x Brukerhåndbok 

Vanlige lesere vil vite at jeg er en stor fan av Ugreen utstyr. Selskapet leverer konsekvent produkter som fungerer, enten det er AC-ladere, kraftbanker eller til og med kraftstasjoner. Jeg har testet produktene i lang tid nå, og jeg har funnet ut at alt det lager gir god verdi og er godt bygget, trygt og holdbart. Og Ugreen-kraftbankene er ofte kompakte nok til å bære rundt med letthet.

Ugrønn 145W 25000mAh bærbar kraftbank er ganske kompakt

Ugreen 145W 25000mAh bærbar powerbank er ganske kompakt

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Denne nyeste kraftbanken på 145 W er intet unntak. Faktisk var det kjærlighet ved første blikk.

For det første elsker jeg enkelheten. Enheten har tre porter, en USB-C-port for lading av enheten med en maksimal effekt på 65W — som kan lades helt opp på 2 timer ved hjelp av en 65W AC-lader — og for utgang på opptil 100W, en annen USB-C port som støtter utganger på opptil 45W, og en USB-A-port som gir mulighet for utganger på opptil 18W. Denne konfigurasjonen lar deg lade en bærbar datamaskin, for eksempel en MacBook Pro, samtidig som du støtter to andre enheter som krever mindre strøm. 

Også: Hva er GaN? Alt du trenger å vite om galliumnitrid-basert ladeteknologi

Imponerende nok kan den fullade en 13-tommers MacBook Air på bare 90 minutter, og selv etter full lading, kraftbanken beholder nok batteri til å gi ytterligere 30 prosent lading. For smarttelefoner kan den lade en iPhone 14 opptil utrolige 5,6 ganger.

Enheten støtter en total maksimal effekt på 145W når du bruker begge USB-C-portene, 118W når du bruker USB-C- og USB-A-portene sammen, og 115W når alle tre portene er i bruk.

Port of the Ugreen 145W 25000mAh bærbar strømbank

Port of the Ugreen 145W 25000mAh bærbar strømbank

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

For enheter som krever lav strøm, har strømbanken en 200mA vedlikeholdslading-modus, ideell for øreplugger, smartklokker og treningssporere. Det er den best bevarte hemmeligheten til denne laderen, og jeg elsker den.

Også: Jeg fant en Qi2-ladestasjon som kan gjøre alt (og Apple-brukere vil elske den)

Det er enkelt å aktivere denne lavstrømsmodusen. Bare trippeltrykk på strømbankens knapp. For å deaktivere kan du enten vente i tre og en halv time eller trippeltrykke på knappen igjen.

Så enkelt er det.

LED-panel på Ugreen 145W 25000mAh bærbar strømbank

LED-panel på Ugreen 145W 25000mAh bærbar strømbank

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Powerbanken inkluderer også et lite LED-panel designet for et enestående formål – for å vise batterikapasiteten, og unngå unødvendig kompleksitet. Inkludert med strømbanken er en 100 W USB-C til USB-C-kabel og en reiseveske. 

Jeg har testet kapasiteten og utgangseffekten til denne strømbanken, og de sjekker alle ut med spesifikasjonene som følger med, og jeg har utsatt den for store belastninger i flere timer for å sikre at enheten ikke ble overopphetet under bruk.

ZDNETs kjøpsråd

Så lenge portabiliteten ikke er mulig. Ikke på kortene, dette er en suveren powerbank. Det krysser av for meg når det gjelder kraftuttak, kapasitet og fleksibilitet for enheter å lade. Kapasiteten er nok til å lade en MacBook minst én gang, og fleksibiliteten til å lade enheter med lav strøm som øreplugger og smartklokker.

For $130 er den bærbare Ugreen 145W 25000mAh bærbare strømbanken ikke billig. Faktisk er det et førsteklasses produkt, det er super allsidig, og det er en kraftbank som vil fungere for alle enhetene dine, små som store.