Adobe avslører nye AI-drevne lydfunksjoner i Premiere Pro

0
22
gonin/Getty Images

Forfattere er ikke de eneste innholdsskaperne som kan dra nytte av generativ AI assistanse. Adobe gjør videoskapernes redigeringsprosess enklere med nye AI-lydverktøy i Premiere Pro, i tillegg til andre nyttige funksjoner. 

Også: Hvordan renessanseteknologer forbinder prikkene mellom AI og virksomheten

På torsdag avduket Adobe sin siste utgivelse av Adobe Premiere Pro (22.4), som har nye AI-funksjoner og forbedringer for å optimere videoredigering, med høydepunktet tilgjengeligheten av funksjonen Enhance Speech. 

Hvis du noen gang har redigert en video med dialog, vet du hvor vanskelig det kan være å fjerne bakgrunnsstøy mens du fortsatt holder talen hørbar nok å høre på. Enhance Speech, som nå offisielt er ute av beta, utnytter AI for å redusere bakgrunnsstøy og forbedre lydkvaliteten til klippet med ett klikk. 

For å hjelpe med å optimalisere videoens lyd, avduket Adobe også andre AI-drevne lydverktøy, inkludert Interactive Fade Handles for å hjelpe med lydovergangene dine og Audio Category Tagging, som utnytter AI til å gjenkjenne om klippene dine er Dialogue, Music, SFX eller Ambience.&nbsp ;

Adobe deler at alle AI-funksjonene i Premiere Pro kjører på en enhet som utnytter enhetens CPU og GPU, noe som er fordelaktig fordi det sikrer den ideelle hastigheten og ytelsen til applikasjonen for optimalisert redigering. 

Også: Vil du jobbe med kunstig intelligens? Slik svinger du karrieren din i 5 trinn

Premiere Pro har også noen ikke-AI-relaterte nye funksjoner, inkludert muligheten til å eksportere videoen din som et TikTok-utkast eller publisere direkte til TikTok. Denne snarveien vil hjelpe skapere med å hoppe over det ekstra trinnet med eksport og opplasting, samt forhindre at de må avbryte arbeidsflyten i Premiere.

Hele listen over nye funksjoner finner du i Premiere Pros funksjonssammendrag. på Adobes nettsted. For å få tilgang til de nye funksjonene er alt du trenger å gjøre å oppdatere Premiere Pro til den nyeste versjonen.