De beste telefonene å kjøpe i 2024

0
15

Hvis du kjøper en ny telefon i 2024, hvor og hva ser du til? Jeg har testet omtrent alle større utgivelser i løpet av de siste årene, nok til å skjelne de mest gimmickiske funksjonene fra de uvurderlige, og nedenfor har jeg samlet en liste over de beste tilgjengelige alternativene, inkludert for iPhone- og Android-brukere.

Hva er den beste telefonen akkurat nå?

Den beste telefonen totalt sett går til Samsung Galaxy S24 Ultra for sin oppslukende og livlige skjerm, pålitelige batterilevetid og et vell av spesialfunksjoner, hvorav noen er drevet av selskapets generative AI-modell. Selvfølgelig er den beste telefonen totalt sett kanskje ikke akkurat den beste telefonen for deg. For de andre toppalternativene, se listen nedenfor.

De beste telefonene i 2024

Samsung Galaxy S24 Ultra

Beste telefonen totalt

Samsung Galaxy S24 Ultra på lilla background Jason Hiner/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Beste skjerm tilgjengelig i enhver smarttelefon Pålitelig quad-kamera oppsett Batterilevetiden er fortsatt blant de beste i klasse AI-funksjoner gir ny verdi Imper Koster mer enn noen premium bærbare datamaskiner Ingen Qi2 magnetisk lading Kan være uhåndterlig for noen, spesielt med et deksel Flere detaljer

Samsung Galaxy S24 Ultra-teknologi spesifikasjoner: Prosessor: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 | Skjermstørrelse: 6,8 tommer | Lagringsalternativer: Opptil 1 TB | Bakkameraer : 200 MP hoved, 12 MP ultravid, 50 MP tele (5x), 10 MP tele (3x) | Frontkamera: 12MP | Batteri: strong> 5000 mAh

Samsungs nyeste Galaxy S24-linje er den første som går all-in på AI, og S24 Ultra, den mest premium av de tre, er den beste Android-telefonen i dag. Den nye Galaxy AI-modellen innebygd i enheten har en rekke generative funksjoner, inkludert sanntids telefonoversettelser, muligheten til å sirkle et objekt på skjermen for å utføre et bildebasert Google-søk, AI-assistert bilderedigering og transkripsjoner, og til og med en Chat Assist-funksjon for å finne ut hvordan du kan formulere en melding i forskjellige toner.

I likhet med forgjengeren, S23 Ultra, er S24 Ultra bygget med en stor 6,8-tommers AMOLED-skjerm og et pålitelig 5000 mAh batteri. Selv om prisen har gått opp til $1 299 ($ ​​100 mer enn S23 Ultra), gjør telefonens oppgraderinger det vel verdt det: S24 Ultra er laget av en lett, men slitesterk titanramme, sammenlignet med fjorårets aluminium, og har Cornings nye Gorilla Rustning. 

Forskjellen i skjermbeskyttelse betyr at S24 Ultra er mer blendingsfri enn noen gang, noe ZDNET-anmelder Jason Hiner foreslo: “gjør skjermen mer behagelig å bruke enn iPhone 15 Pro Max og andre flaggskiptelefoner.” Reddit-brukere ser ut til å være enige med Hiner, inkludert en som sa at han tror “det antireflekterende glasset virkelig gjør en forskjell.”

Under panseret inkluderer S24 Ultra et oppgradert Snapdragon 8 Gen 3-brikkesett for forbedret grafikk og AI-funksjoner, 12GB RAM (en økning fra fjorårets 8GB) og 2600 nits lysstyrke – en stor forbedring i forhold til fjorårets 1750. Når det gjelder det nye kamerasystemet, kommer den store oppgraderingen i form av et 50 MP teleobjektiv med 5x optisk zoom. Resultatene, som Hiner oppdaget, var skarpere og mindre støyende bilder, og et samlet kamerasystem som kan trekke inn mer lys enn noen gang før.

Anmeldelse:  Samsung Galaxy S24 Ultra

Se nå på SamsungView nå på AmazonSe nå på Best Kjøp flere kjøpsvalg

iPhone 15 Pro Max

Beste iPhone totalt sett

iphone-15-pro-max-white-2 Jason Hiner/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Handlingsknapp gir ny tilpasning Lettere, mer komfortabel formfaktor Lysere skjerm for bedre utendørs bruk Kamera med 5X zoom for bilder av høy kvalitet UndelerBatterilevetiden kan bli lengre Apple-merkede deksler, spesielt FineWoven, må bli bedre Flere detaljer

iPhone 15 Pro Max tekniske spesifikasjoner: Prosessor:  A17 Pro | Skjermstørrelse: 6,7 tommer | Lagringsalternativer: Opptil 1 TB | Bakkameraer: strong> 48 MP hoved, 12 MP ultravid, 12 MP telefoto (2x), 12 MP telefoto (5x) | Frontkamera: 12MP

Den nye iPhone 15 Pro Max tilbyr alt en førsteklasses flaggskipsmarttelefon bør, inkludert en strålende 6,7-tommers AMOLED-skjerm for alt medieforbruk – og mobil produktivitet, selvfølgelig. Årets modell ser også annerledes ut og føles annerledes enn noen tidligere Pro Max-enheter, ettersom den er laget av titan i stedet for rustfritt stål og derfor betydelig lettere i hånden. Dette gjør iPhone 15 Pro Max merkbart mer behagelig å bruke, som ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner bemerket i sin anmeldelse.

Et annet hovedtrekk ved iPhone 15 Pro Max er USB-C-kontakten; spesielt en som støtter raskere lading og dataoverføringer og kan lade andre enheter inkludert Apple Watch fra iPhone, overføre bilder og videoer direkte til en bærbar SSD og koble til en ekstern 4K-skjerm. Disse fordelene endrer spillet for profesjonelle innholdsskapere.

iPhone 15 Pro Max har også en ny 5x zoom-kameralinse – tilsvarende en 120 mm brennvidde på et speilløst eller DSLR-kamera. Langdistanseopptak og forbedret ytelse i lite lys til det nye kamerasystemet har vært så pålitelig at iPhone 15 Pro Max har blitt min favoritt for videoopptak under produktlanseringsarrangementer. Til slutt, en ny handlingsknapp erstatter mute-bryteren på eldre iPhones og lar deg tilpasse snarveier og enkelt åpne appene du trenger, inkludert å fyre opp kameraet med et trykk-og-hold.

Og A17 Pro-brikken avrunder årets oppgraderinger, og tilbyr forbedret grafisk ytelse sammenlignet med fjorårets iPhone 14 Pro-modell. Flere Best Buy-kunder har attestert iPhones forbedrede ytelse, med en som siterer: “Ingen feil har oppstått i løpet av de flere ukene jeg har hatt telefonen.” Gitt alle oppgraderingene, belaster Apple deg mer for den nyeste iPhone 15 Pro Max, med en startpris som nå er økt til $1 199. På sin side kommer enheten med en basislagring på 256 GB.

Anmeldelse: iPhone 15 Pro Max< /p>Se nå på AppleView nå på Best BuySe nå på Amazon flere kjøpsvalg

Google Pixel 8 Pro

Beste kameratelefon

Google Pixel 8 Pro i Bay Blue Kerry Wan/ZDNET

Pros & Ulemper ProsKvalitetskameraer over hele linjen Mange nyttige AI-funksjoner 5 050 mAh batteri med LTPO-skjerm Priset for å undergrave den større iPhone og Samsung Galaxy Ideles Lager Android kan føles for minimalt. Begrenset til 30 W hurtiglading Koster $100 mer enn fjorårets modell Flere detaljer

Google Pixel 8 Pro teknologiske spesifikasjoner: Prosessor: Google Tensor G3 | Skjermstørrelse: 6,7 tommer | Lagringsalternativer: 128GB/256GB/512GB/1TB | Bakkameraer: 50MP hoved, 48MP ultrawide, 48MP telefoto&nbsp|  Frontkamera: 10,8 MP

Når det kommer til kameraytelse, kan du virkelig ikke gå galt med noen av flaggskipsenhetene fra de tre store (Apple, Samsung og Google). Avhengig av din preferanse for fargetemperatur og funksjonssett, kan du lene deg mot en produsent fremfor den andre. Men oftere enn ikke er det Googles Pixel-kamerasystem som tilfredsstiller flest brukere, og den nyeste Pixel 8 Pro er fortsatt en mester både for øyeblikkelig opptak og etterbehandling. 

Den nyeste modellen har et pålitelig trippellinseoppsett, med en 50 MP primærlinse, en 48 MP ultravidvinkel som er spesielt mer i stand til å ta makro- og nærbilder enn 12 MP-sensoren på den eldre Pixel 7 Pro-modellen, og en 48 MP teleobjektiv for langt -avstandsskudd. Skulle du ønske mer begrenset kontroll over Pixel 8 Pros kamerakvalitet, finnes det nå en serie Pro-kontroller som lar deg justere opptaksinnstillinger som eksponering og lukkerhastighet.

Men sanntidsopptak er bare halve kampen med mobilfotografering; det er også etterbehandling og hvor fleksible enheter er med redigering og justering av emner. I den forbindelse kan Pixel 8 Pro, drevet av et nytt Tensor G3-brikkesett, bare ha den mest fleksible og kreative fotoverktøykassen på markedet, med AI-funksjoner som Magic Editor, Photo Unblur og Best Take som kan gjøre ethvert dårlig bilde til en god en. Da jeg testet kamerasystemet i fjor, fant jeg dets stabilisering og HDR-evne like imponerende.

Alt i alt har Pixel 8 Pro et av de mest allsidige kamerasystemene på markedet, med utgang som er balansert i farger og generelt tilfredsstillende å se på. En fornøyd Reddit-bruker sier til og med “Kameraet er en fryd, og foretrekker definitivt utseendet på dette fremfor iPhone.”  

AnmeldelseGoogle Pixel 8 Pro

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Walmart flere kjøpsvalg

OnePlus Open< /h2>

Beste sammenleggbare telefon i nettbrettstil

OnePlus Open brettet åpen på energigul bakgrunn Kerry Wan/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Letteste og tynneste sammenleggbare design Intuitiv multitasking og produktivitetsfunksjoner 65W hurtiglading vil skjemme bort 16 GB RAM og 512 GB lagringsplass er grunnnivået Cons $1699 er fortsatt dyrt, selv om det underbyr konkurransen Ingen IP68-klassifisering og støtte for trådløs lading Flere detaljer

OnePlus Open-teknologiske spesifikasjoner: Prosessor: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 | Skjermstørrelse: 6,3 tommer og 7,8 tommer | Lagringsalternativer:< /strong> 512GB | Bakkameraer: 48MP hoved, 48MP ultrawide, 64MP telefoto| Frontkamera: 32MP (ytre) og 20 MP (indre)

Antallet sammenleggbare telefoner på markedet har aldri vært høyere, takket være den kollektive innsatsen fra omtrent alle produsenter, inkludert Google med Pixel Fold, Motorola med Razr-serien og OnePlus med OnePlus Open. Mens Samsung har holdt tømmene for den beste sammenleggbare æren i årevis, gir jeg førsteplassen akkurat nå til OnePlus Open. 

I motsetning til konkurrentene, har OnePlus Open den beste balansen mellom vekt-til-størrelse-forhold. Når den er brettet, er telefonen like lett som en iPhone, og når den brettes ut, utvider den seg til en tynn skive av visuell godhet. OnePlus utnytter 7,8-tommers skjermen ved å tilby noen av de mest intuitive multitasking-funksjonene jeg har testet, med overskriften “Open Canvas”. Med den kan du åpne opptil tre apper samtidig, og når du trykker på hver av dem, vil den andre eller to legge seg til siden, klar til å dukke opp igjen når det trengs.

Det tredoble kameraoppsettet, mens det presenteres i et kabinett som stikker ut mer enn jeg foretrekker, tar spektakulære bilder og videoer, med vekt på blå og oransje fargetoner som kinematografer og fotografentusiaster kjenner og elsker. På grunn av den sammenleggbare formfaktoren er Open også i stand til å ta håndfrie selfies og gruppebilder.

OnePlus fikk det grunnleggende med Open også, inkludert 65W hurtigladefunksjoner (med en lader i esken) som blåser forbi Samsungs Z Fold 5 og Googles Pixel Fold-standarder, en base konfigurasjon av 16GB RAM og 512GB lagring, og en krøllfri indre skjerm. Kirsebæret på toppen for meg er prislappen på $1699. En Amazon-kunde sier til og med at Open var en overraskende jevn inngang til Android, “etter å ha brukt bare iPhones siden iPhone 7.”

Anmeldelse: OnePlus Open

Se nå på Amazon

Motorola Razr Plus

Beste sammenleggbare telefon i flip-stil

Motorola Razr 2023 i hånden Kerry Wan/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Stor dekselskjerm er en telefon i seg selv Utrolig kompakt Første støvbestandig sammenleggbar Formfaktoren egner seg til kreative kamerafunksjoner ConsBatteriet er akkurat godt nok for en dags bruk Reparasjonsløsninger forblir i luften Unektelig skjørere enn den typiske platetelefonen Flere detaljer

Motorola Razr Plus-teknologiske spesifikasjoner: Prosessor: Qualcomm Snapdragon 8 + Gen 1 | Skjermstørrelse: 3,6 tommer og 6,9 tommer | Lagringsalternativer: 256 GB | Bakkameraer:  12 MP hoved, 13 MP ultravid | Frontkamera: 32 MP

Telefoner blir raskere og kraftigere, men de tar også opp mer plass i lommene våre. Det er derfor Motorola Razr Plus skinner i havet av moderne smarttelefoner. Dette er en clamshell-stil som kan brettes, for å være tydelig, noe som betyr at formen skifter fra en mindre 3,6-tommers skjermfigur til en større 6,9-tommers størrelse når du trenger den. Når den er brettet, er naturligvis ikke telefonen større enn en kortsporlommebok.

Til tross for sin lille størrelse, pakker Motorola Razr Plus mange funksjoner og ytelse, som jeg oppdaget i løpet av ukene med testing. Håndsettet drives av en eldre Snapdragon 8+ Gen 1-prosessor, men er fortsatt i stand til å kjøre den typiske mengden apper og tjenester som Instagram, WhatsApp, YouTube, spill og mer. Takket være den større eksterne skjermen (opp fra 2,7 tommer av den forrige modellen), kan du kjøre de samme programmene uten å måtte åpne telefonen. En Amazon-kunde bemerker: “Jeg får mye bruk av den eksterne skjermen, og det er mye mer nyttig å ha telefonen åpen halvveis enn jeg hadde trodd.”

Dette sitatet fra min fullstendige anmeldelse oppsummerer mine tanker: “Razr Plus er Motorolas tilbakevending til form, og moderniserer en klassisk flip-telefon til en av dagens beste sammenleggbare enheter.” Mens den nevnte OnePlus Open fortsatt er den beste i sin klasse, er Razr Plus like betydelig hvis du vil ha et håndsett med to skjermer til en brøkdel av prisen.

Anmeldelse: Motorola Razr Plus (2023)

Se nå på LenovoSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

Samsung Galaxy A54 5G

Beste budsjetttelefon

Samsung Galaxy A54 5G på en bordplate. Kerry Wan/ZDNET

Pros & Ulemper ProsKonkurransedyktig priset til under $450 Stor og lyssterk 120Hz AMOLED-skjerm Langvarig 5000mAh batteri Opptil fem år med programvareoppdateringer Ideles Plasthus kan føles billigere enn glass Frontkamera er bare brukbart Exynos-prosessor henger fortsatt etter Qualcomm Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Samsung Galaxy A54 5G: Prosessor: Exynos 1380 | Skjermstørrelse: 6,3 tommer | Lagringsalternativer: 128 GB | Bakkameraer:&nbsp ;50 MP hoved, 12 MP ultravid, 5 MP makro| Frontkamera: 32MP

Hvis du er ute etter penger for pengene, kan du se til Galaxy A54 5G. Det er egentlig tre hovedgrunner til at du bør kjøpe Galaxy A54 5G over en hvilken som helst annen telefon under 500 dollar: For 449 dollar får du en fantastisk 6,4-tommers AMOLED-skjerm som øker til 120Hz oppdateringsfrekvens, et trippelkameraoppsett som inkluderer en 50 MP hovedsensor og et kraftig batteri på 5000 mAh. 

Det er klart at Samsung vet hvilke funksjoner brukere verdsetter mest, og selv om du har preferanser utover den listen, har tiden min med å teste Galaxy A54 5G gitt meg nok tillit til at den vil dekke dine mobilbehov. Den nyeste modellen kommer fra den eldre A53 5G, og har glassbakside (mot plast), et mer ytelsessterkt Exynos-brikkesett og et forbedret kamerasystem. En Amazon-kunde kaller til og med A54 5Gs kamerasystem “det mest undervurderte på markedet for en mellomtonetelefon.”

A-serien av smarttelefoner faller også inn under Samsungs fem år lange forpliktelse til programvare- og sikkerhetsoppdateringer, noe som er en stor fordel sammenlignet med konkurrerende telefoner fra Motorola og OnePlus. Som jeg sa det i min anmeldelse av enheten, “Denne telefonen på 450 dollar klarer absolutt det essensielle – ting som en stor skjerm som føles like jevn som den ser ut, batterilevetid som varer og programvarestabilitet som telefoner med lignende priser ganske enkelt kan” t match.”

Anmeldelse: Samsung Galaxy A54 5G

Se nå på SamsungSe nå på AmazonSe nå på Best Buy flere kjøpsvalg

OnePlus 12

Beste hurtigladede telefon

OnePlus 12 Kerry Wan/ZDNET

Pros & Ulemper ProsRask og jevn ytelse 80W i USA med lader i esken Premium byggekvalitet for prisen Konkurransedyktig hovedkamera for bilder Ideles IP65-klassifiseringen er ikke like vannbestandig som flaggskiptelefoner. Buet glass/rammedesign kan være glatt for noen Videoopptak er ikke det beste Flere detaljer

OnePlus 12 tekniske spesifikasjoner: Prosessor: < /strong>Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 | Skjermstørrelse: 6,8 tommer | Lagringsalternativer: Opptil 512 GB | Bakkameraer: 50 MP hoved, 48 MP ultrawide, 64 MP telefoto| Frontkamera: 16 MP

OnePlus har hatt sine opp- og nedturer de siste fire årene, og har gått fra verdidrevne smarttelefoner til ultra-premium og deretter tilbake til utgangspunktet med fjorårets OnePlus 11. I år dobler den seg på sine verdidrevne flaggskip.&nbsp ;

OnePlus 12 starter på $899, som underbyr sine nærmeste konkurrenter, $999 Samsung Galaxy S24 Plus og Google Pixel 8 Pro, og her er alt du får for prisen: en stor 6,8-tommers AMOLED 120Hz-skjerm, et 5400 mAh batteri, en trippel kameraoppsett med en kompetent 50 MP hovedlinse ved roret, den nyeste Snapdragon 8 Gen 3-prosessoren og mer. Igjen: $899, og det er før $100-rabatten når du bytter inn en hvilken som helst telefon til OnePlus uansett tilstand. Dra nytte av det. 

Sett verdiaspektet til side, skinner OnePlus 12 med sin ladehastighet, noe du raskt vil ta for gitt når du først innser at telefoner ikke trenger å stå ved et uttak i to timer hver dag. 80W kablet lading på telefonen kan gi den strøm fra 0 til 50 % innen 10 minutter. En full lading tar mindre enn 30 minutter. «80W hurtiglading er livsendrende», legger en fornøyd Best Buy-kunde til.

Like imponerende er OnePlus 12s nye 50W trådløse lading, en funksjon mange brukere har etterspurt og ble sårt savnet på fjorårets modell. Selv om OnePlus 12 ikke er like “all in” på generative AI-funksjoner, tilbyr den en godt avrundet, høyytende Android-opplevelse for et par hundre dollar mindre enn andre flaggskiptelefoner.

Anmeldelse: OnePlus 12

Se nå på AmazonSe nå på WalmartView nå på Best Buy flere kjøpsalternativer

Asus Zenfone 10

Beste kompakte telefon

Asus Zenfone 10 i hånden Kerry Wan/ZDNET

Asus Zenfone 10-spesifikasjoner: Skjermstørrelse: 5,9 ​​tommer | Lagring: Opptil 512 GB | Prosessor: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 | Paneltype: AMOLED |  Farge: Sort, Blå, Nøttebrun, Hvit, Rød | Batteritid: 4300 mAh | Vann- og støvbestandig:< /strong> IP68 

Det kan ikke nektes at smarttelefoner i løpet av de siste fem årene har blitt mer og mer uhåndterlige. Apple tilbyr nå iPhones i Plus- og Max-størrelse, Samsung har et “Ultra”-beist, og til og med Google har en sammenleggbar som kan åpnes opp til 7,6 tommer. I den andre enden av spekteret sitter Asus Zenfone 10, en enhet som avviker fra normen til fordel for ergonomi og komfort i hånden, og beslutningen lønner seg.

Sammenlignet med forgjengeren, Asus Zenfone 9, som jeg kalte “iPhone Mini-alternativet for Android-entusiaster”, har den nyeste modellen en kompakt 5,9-tommers AMOLED-skjerm, all kraften du trenger i en moderne telefon takket være til Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-brikkesettet, og to kameraer på baksiden.

Batterilevetiden på Asus holder seg overraskende bra også, med vurderingsenheten min som registrerer nesten to dagers bruk før den når 0%. Noen mindre, men viktige detaljer å merke seg inkluderer 3,5 mm hodetelefonkontakten på toppen, en fysisk sidemontert fingeravtrykkssensor og et teksturert bakdeksel som ser og føles bra i hånden. Hvis du planlegger å kjøpe Zenfone 10, har flere Reddit-brukere foreslått å “skaffe 512GB-versjonen fordi det ikke er noe SD-kortspor”, noe jeg er helt enig i.

Anmeldelse:&nbsp ;Asus Zenfone 10

Se nå på Amazon

Hva er den beste telefonen?

Vårt valg for den beste telefonen totalt sett er Samsung Galaxy S24 Ultra. Den har alt du kan ønske deg av en smarttelefon, inkludert en stor skjerm, fire kameraer som kan ta bilder på 200 MP og 8K-video, opptil 1 TB lagringsplass, en innebygd S Pen for skriving og tegning, og et 5000 mAh batteri som driver systemet . Her er hvordan S24 Ultra klarer seg med resten av våre toppvalg.

Beste telefonmodell

Pris

Lagring

Skjermstørrelse

Batteristørrelse

Prosessor

Samsung Galaxy S24 Ultra

$1299

Opptil 1TB

6,8 tommer

5000 mAh

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

iPhone 15 Pro Max

strong>

$1099

Opptil 1TB

6,7 tommer

4323mAh

A17 Bionic

Google Pixel 8 Pro

$999

Opptil 1 TB

6,7 tommer

5 050 mAh

Google Tensor G3

OnePlus Open

$1699

512 GB

6,3 tommer og 7,8 tommer

5000 mAh

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2

Motorola Razr Plus

$999

256 GB

3,6 tommer og 6,9 tommer

3800 mAh

Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1

Samsung Galaxy A54 5G

< p>$449

128 GB

6,4 tommer

5000 mAh

Exynos 1380

OnePlus 12

$799

Opptil 512 GB

6,8 tommer

5400 mAh

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

Asus Zenfone 10

$699

Opptil 512 GB

5,9-tommers

4300 mAh

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2

Hvilken telefon er riktig for deg?

Å velge en telefon kan være en vanskelig oppgave. Men å ha en liste over dine må-ha-funksjoner kan gå en lang vei mot å begrense alternativene dine. Hvis du er en mobil profesjonell eller reiser mye for jobben, bør du velge en telefon som kan gi deg minst en hel dags bruk på fullt batteri samt både LTE- og Wi-Fi-tilkobling.&nbsp ;

Hvis du leter etter tenåringens første smarttelefon, kan et budsjettvennlig og mindre funksjonstungt alternativ være bedre for å forhindre overforbruk og misbruk. Og hvis du er en innholdsskaper eller en annen kreativ profesjonell, vil du ha en telefon med et utmerket front- og bakkamera for å ta bilder og videoer for sosiale medier.

Velg denne beste telefonen…

Hvis du vil…

Samsung Galaxy S24 Ultra

En kompromissløs smarttelefon som praktisk talt alle typer brukere kan dra nytte av. Det er den eneste smarttelefonen fra 2024 med innebygd pekepenn.

iPhone 15 Pro Max

De beste iPhone-pengene man kan kjøpe. Den har en stor skjerm, det mest holdbare batteriet av alle modellene og en verktøykasse til et kamerasystem.

Google Pixel 8 Pro

En flaggskipkameraopplevelse til fingerspissene. Pixel 8 Pro skiller seg ut med en rekke AI-drevne kameratriks som Magic Editor og Best Take.

OnePlus Open

strong>

Den beste sammenleggbare telefon-til-nettbrettet man kan kjøpe for penger. Og hvis du er en superbruker, vil multitasking- og ladefunksjonene spesielt tjene deg godt.

Motorola Razr Plus

En flip-stil sammenleggbar som er både kompakt og ytelsesdyktig. Med en stor 3,6-tommers ekstern skjerm og markedets første støvbestandige konstruksjon, er dette den sammenleggbare å kjøpe for de fleste. 

Samsung Galaxy A54 5G

En mer budsjettvennlig smarttelefon som ikke går på akkord med ytelse og batterilevetid. A54 5G er også kvalifisert for opptil fem år med programvare- og sikkerhetsoppdateringer, som er best for enhver telefon til en lignende pris.

OnePlus 12

En telefon som varer lenge og lader fra 0 % til 100 % på bare 30 minutter. OnePlus 12 er også stillegående god valuta for pengene, fra $799.

Asus Zenfone 10

< /td>

En kompakt telefon som er enkel å ha i lommene, men som ikke går på akkord med ytelse og spesifikasjoner. Zenfone 10 er også konkurransedyktig priset, med start på $699.

Faktorer du bør vurdere når du velger en telefon

Prosessen for å gjøre telefonvalgene våre inkluderer testing og undersøkelser om telefonene i den virkelige verden i flere uker, rådføring med kolleger, bransjeeksperter og analytikere som også har praktisk erfaring med smarttelefonene, og deretter velge det beste fra alle tilgjengelige valg. 

Til syvende og sist vekter vi følgende aspekter når vi kuraterer denne listen:

Design: Det er bare så mye du kan gjøre med en platedesign, men størrelsesforskjeller, materialvalg, fargealternativer og til og med muligheten til å bøye en skjerm i to gir kunder nok mangfold til å ha en preferanse. Det er derfor vi har en anbefaling for hver formfaktor.Ytelse: For mange er smarttelefoner sentrum i livene våre, noe som betyr at de beste presterer og kan håndtere de fleste, om ikke alle, oppgavene du kaster på dem.Kamera: Uten tvil den mest verdifulle funksjonen til en smarttelefon; konsistensen og påliteligheten til et kamerasystem kan gjøre eller ødelegge den generelle mobilopplevelsen. Vi tester hver enhet på fullt dagslys og i de mørkeste nettene når vi fullfører denne listen.Batteri: Hvert alternativ i denne veiledningen bør vare minst en dag med moderat bruk. Vi tar også i betraktning hvilke enheter som støtter hurtiglading og/eller trådløs lading.Verdi: Prispoeng er notert, men det viktigste med å kjøpe en telefon er å få noe for pengene. Med disse valgene kan du være trygg på at du får best valuta for pengene. 

Slik tester vi telefoner

ZDNETs vurderingsteam bruker mer enn ett år på å teste alle viktige telefonutgivelser, og evaluerer den daglige ytelsen, kamerakvaliteten, batterilevetiden og utholdenhet, og spesialfunksjoner. Ytelsestesting inkluderer bruksscenarier i den virkelige verden som surfing på sosiale medier, ta telefonsamtaler, spille spill og e-post. Gjennom året setter vi de nyeste enhetene sammen med sine nærmeste konkurrenter, inkludert Google Pixel, Samsung Galaxy, OnePlus og iPhone.

Du kan gå mer i dybden med hver modell nevnt i denne artikkelen gjennom ZDNETs dedikerte produktspotlight eller anmeldelse, som bryter ned detaljer som batterilevetid, programvareopplevelse og holdbarhet.

Hva er den beste telefonen nr. 1 ?

Som nevnt ovenfor er den beste telefonen akkurat nå Samsung Galaxy S24 Ultra, som har omtrent alt du kan ønske deg i en mobil dataenhet. Fra den store og livlige skjermen til de generative AI-funksjonene til firekamera-oppsettet, det er ingen enhet på markedet som sjekker flere bokser enn Samsungs nyeste Ultra-flaggskip.

Hvilken telefon er best for pengene?

Av alle telefonene jeg har testet det siste året, er OnePlus 12R best for pengene. Til $499 har enheten en stor 6,7-tommers skjerm med 120Hz oppdateringsfrekvens, et 50MP hovedkamerasystem, et 5500mAh batteri som slår det til dyrere enheter og 80W kablet lading. Den virkelige kicker er OnePlus sitt aggressive innbyttetilbud, der selskapet rabatterer $100 når du leverer inn en hvilken som helst telefon uansett tilstand, noe som effektivt bringer 12R-prisen ned til $399.

Hvilken telefon har det beste kameraet?

Det kan diskuteres mellom iPhone 15 Pro Max, Google Pixel 8 Pro og Samsung Galaxy S24 Ultra. For langdistansebilder kan Samsungs 200 MP bakkamera med 100x Space Zoom fange motiver så langt ut som månen. For pek-og-skyt-bilder og en ganske forenklet (men effektiv) kameraopplevelse, har Googles Pixel-telefoner alltid vært på toppen. Hvis du er en videograf i hjertet, er iPhone 15 Pro Max, med filmmodus og handlingsmodus, et utmerket verktøy for å få bildene du trenger.

Hvor lenge skal et telefonbatteri vare?

Det gjennomsnittlige telefonbatteriet gir deg omtrent 22 timers bruk på full opplading, noe som er flott for å holde deg tilkoblet på pendlere, arbeidsfly og hjemme om kveldene. Men det er bare gjennomsnittet, faktisk brukstid varierer etter telefonmodell og hva du bruker telefonen til. 

For eksempel har den nyeste iPhone 15 Pro Max en 29-timers batterilevetid. Men du vil garantert få mindre enn det hvis du pleier å bla gjennom sosiale medier eller streame video og musikk. Og Samsung Galaxy Z Flip 5 har bare ni timers batterilevetid, som reduseres ytterligere ved strømming, sosiale medier og ringe.

Hvor mye lagringsplass bør telefonen min ha?

< p>De fleste smarttelefoner har en basislagringskapasitet på 128 GB, som er god plass for vanlige brukere til å laste ned apper og musikk, ta bilder og ta opp videoer. Men hvis du er en mobil eller kreativ profesjonell, trenger du mer plass. Mange smarttelefoner har utvidede lagringsmuligheter på opptil 512 GB eller til og med 1 TB, og du kan alltid synkronisere telefonen med din foretrukne skylagringstjeneste for å frigjøre lokal lagringsplass.

Andre telefoner vi har testet

Enten du ønsker å oppgradere eller få din første smarttelefon, har Apple, Samsung og OnePlus gode valg som ZDNET har testet og anbefaler.

Se på AppleView på OnePlusView på Best Buy