Lad flere enheter trådløst med denne tidsbegrensede avtalen på $40

0
17
høydeprioritet=

Denne trådløse ladehuben koster bare $40 denne uken.

StackSocial

Å holde alle enhetene dine oppladet samtidig som du opprettholder et rent og ryddig arbeidsområde eller disk kan være en reell utfordring. For de som sjonglerer med ladebehovene til en smarttelefon, smartklokke, øreplugger og mer, bør du vurdere å dra nytte av denne avtalen som bare gjelder denne uken. Denne Fast Charge 4-i-1 trådløse ladehubben koster bare $40 (reg. $99,95). 

Denne veldesignede huben har tre dedikerte rom for trådløs lading. Disse stedene kan gi strøm til smarttelefoner, smartklokker og AirPods. Huben er stilig og med god avstand, og kan holde hver av disse enhetene komfortabelt uten at de hoper seg på hverandre, og uten å ta opp for mye plass på skrivebordet eller nattbordet. 

Rasklading 4-i-1 trådløs ladehub

Rasklading 4-i-1 trådløs ladehub< /h4> $40 på StackSocial

I tillegg til støtte for trådløs lading for tre enheter, kommer dette tilbehøret også med en USB-port på baksiden, slik at du kan koble til en fjerde – kanskje et nettbrett eller en annen telefon – med den medfølgende strømkabelen mens de andre lader trådløst. Denne porten gjør huben brukbar for enheter som krever en USB-tilkobling eller som ikke har trådløse lademuligheter, eller rett og slett for en fjerde enhet når alle de trådløse ladeputene brukes. 

Denne allsidige og godt bygget ladehub er designet for å være kompatibel med et bredt spekter av moderne smarttelefoner og enheter. Det inkluderer de to mest populære og kjente gruppene – iOS- og Android-enheter. 

For de som ønsker å forenkle et rotete ladeområde eller arbeidsområde, eller alle andre som har behov for en bedre ladeløsning, du vil ikke sove på denne begrensede muligheten. 

Bare gjennom denne uken kan du få denne Fast Charge 4-i-1 trådløs ladehub for bare $40 (reg. . $99,95).