For $30 får du Consultio Pro for life

0
31
ai2

Spar $170 på Consultio Pro livstidstilgang.

StackSocial

Ideen om en konsulent er ganske enkel: Eksperter på forskjellige felt hjelper team med å produsere prosjekter som reflekterer ekspertise på tvers av alle elementer i deres konsept. Det kan være lurt å ansette en heltidsspesialist hvis det er integrert nok i arbeidsflyten din, men for mange produksjonsområder trenger du kanskje bare noen råd her eller der. 

Og i AIs tidsalder , du trenger kanskje ikke engang et menneske for meningsfulle konsultasjoner. Et godt alternativ er denne livstidstilgangsavtalen for Consultio Pro, som er til salgs for bare $30 (reg. $199).

Denne programvarepakken lover å tilby «den kollektive intelligensen til 50+ eksperter», og bruker de raske og omfattende elementene i AI-teknologi for å strømlinjeforme et omfattende utvalg konsulenttjenester som vanligvis er reservert for høykostnadseksperter. Consultio egner seg godt til tekniske fagfolk, de som jobber med finans og salg, alle som utvikler markedsstrategier, og til og med personer som leter etter livsstilscoaching.

En av fordelene med å outsource bedriftens konsulentbehov til Consultios maskin- læringsdrevet teknologi er at du kan sikre upartiske, datadrevne anbefalinger. Ved å trekke innsikt og ideer rett fra tall og fakta, fungerer den utelukkende for brukernes beste.

Consultio Pro: Lifetime Access

Consultio Pro: Lifetime Access

$30 kl. StackSocial

Consultios sanntids, umiddelbare respons gjør det enklere å jobbe med enn å måtte gjøre og betale for konsulentavtaler. Du vil ha et bredt spekter av støtte til fingerspissene på områder som cybersikkerhet, sosiale medier, digital markedsføring, prosjektledelse, programvareutvikling, business, psykologi og mer.

Det er stasjonære og mobile enheter tilgjengelig. , for enkel bruk uansett hvor du trenger det, og oppdateringer er inkludert. Oppdag hvorfor en frilanser ved navn Priya D. skrev: “På personlige prosjekter er Consultio mitt hemmelige ess. Enten det er investeringsrådgivning eller personlig vekst, har de en AI for det.”

Få denne Consultio Pro livstidstilgangsavtale mens den er til salgs for bare $30 (reg. $199).