Match enkelt farger med denne Nix-sensoren for bare $60

0
20

Denne Nix-sensoren er perfekt for dine DIY-prosjekter. Få den nå med 39 % rabatt. 

StackCommerce

Hvis du er en DIY-entusiast, vet du hvor flott det ville være å umiddelbart matche skannede overflater med mer enn hundre tusen maling eller digitale farger. Nix Mini 2 fargetilpasningssensor gjør akkurat det og er i salg for 60 USD akkurat nå, 39 % rabatt på den vanlige utsalgsprisen. 

Med Nix Mini 2 skanner du ganske enkelt hvilken som helst overflate og deretter match den umiddelbart til CMYK-, HEX-, LAB- og sRGB-farger, eller mer enn hundre tusen merkevare-malingfarger. Ikke bare er avlesningene ekstremt nøyaktige, men den er forhåndskalibrert når du får den, og krever ikke noe ekstra arbeid fra din side.

Nix-appen lar deg enkelt organisere favorittpalettene dine og deretter lagre dem for enkel fremtidig referanse. Du kan til og med dele fargene med venner, kolleger og kunder via e-post eller på sosiale medier. Nix Mini 2 er bærbar og lett nok til å passe i lommen, slik at du kan ta den med deg hvor som helst. Og siden den er helt i solid state, er den også veldig slitesterk.

Nix Mini Color Sensor V2

Nix Mini Color Sensor V2

Se nå på StackSocial

Sensoren fungerer over Bluetooth med digitale apper for både iOS og Android. Gratis livstidstilgang til disse, så vel som til Nix Paints-appen, er inkludert. Dette er virkelig den perfekte gaven til alle som bruker mye tid på å jobbe med farger, for eksempel fotografer og designere, så vel som gjør-det-selv-arbeidere. 

Få Nix Mini 2 fargetilpasningssensor til den eksklusive prisen på bare $60 akkurat nå.