Få Microsoft Office Professional for Mac eller PC for $70 akkurat nå

0
20

Last ned en livstidslisens til Microsoft Office for over 65 % rabatt.

StackSocial

I en abonnementsbasert verden er det vanskelig å komme over en app eller programvarepakke som du kan bruke hele livet med bare et engangskjøp. Heldigvis tilbyr Microsoft en livstidslisens til deres populære app-suite der du kan gjøre nettopp det.

Akkurat nå kan du få denne livstidslisensen for din Windows-PC eller Mac for $70. 

Microsoft Office 2021 Lifetime License

Microsoft Office 2021 Lifetime License h4> Se nå på StackSocial

Styrk alle prosjekter med MS Office

Denne livstidslisensen for 2021 er den nyeste versjonen som tilbys og inkluderer de største appene som Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote og Teams. Windows-brukere mottar også Publisher og Access. 

Med det komplette settet med apper for hånden, vil du være forberedt på omtrent alle personlige, profesjonelle eller kreative prosjekter. Trenger du å skrive et essay for klassen? Åpne Word. Vil du lage et budsjettregneark? Bruk Excel. Sette sammen en profesjonell presentasjon? Sjekk ut PowerPoints forhåndsinnstilte maler. Hva med å samarbeide i sanntid? Lag. Uansett hva du trenger, har Microsoft Office 2021 det sannsynligvis.

Ei den tidløse apppakken for livet

I motsetning til Microsoft 365, som krever en årlig abonnementsavgift, lar denne lisensen deg laste ned app-suite og bruk den hele livet. Etter kjøpet vil du umiddelbart motta en lenke for nedlasting og en nøkkel for å aktivere programvaren.

En advarsel å merke seg: Mens StackSocial er en autorisert Microsoft-partner og tilbyr “livstidstilgang” til Microsoft Office, er mulig at Microsoft kan avslutte lisensen. Men Office-avtalen deres har eksistert i over et år, og lisensen som ZDNETs Alison DeNisco Rayome kjøpte gjennom den for en personlig MacBook i fjor fungerer fortsatt. 

Hvis du vil bruke suiten på flere datamaskiner, må du kjøpe separate lisenser. Windows-enheter bør kjøres på minst Windows 10 eller 11, mens Mac-enheter må oppdateres til macOS versjon 11 Big Sur.

Få livstidslisensen til Microsoft Office 2021 for din Windows-PC eller Mac akkurat nå.