Jeg prøvde Samsung Galaxy Ring, og den slår Oura på 2 meningsfulle måter

0
24
 Oura Horizon Ring mot skyline

Samsung Galaxy Ring er satt til å konkurrere med populære Oura Ring (bildet).

Nina Raemont/ZDNET

Med mindre Samsung omsider tar av seg det lenge ryktede VR-headsettet i år, finner jeg det mer og mer overbevisende at Galaxy Ring, annonsert på Unpacked i januar, vil bli selskapets største produkt i 2024.

Også: Samsung Galaxy Ring: Funksjoner, pris, tilgjengelighet og alt annet vi vet

Foran MWC, i et møterom bare noen kvartaler unna Fira de Barcelona, ​​satte jeg meg ned for en intim rundebordssamtale med selskapets visepresident og leder for Digital Health Team, MX Experience, Hon Pak, for å snakke om alt som har med Galaxy å gjøre. Ringe. Vel, alle ting som Dr. Pak fikk lov til å snakke om. 

Dette inkluderte grunnen til at selskapet kaster hatten inn på ringmarkedet, detaljer om Galaxy Rings passform og finish, hvorfor og hvordan den vil eksistere sammen med Samsungs andre helsesporende wearables og mer. Jeg gikk også hands-on med Galaxy Ring-prototyper som jeg ble fortalt ikke var endelige, men i nærheten av det.

Hvis du har fulgt utviklingen av Galaxy Ring, vil du vite at Samsung markedsfører den sammen med sin oppdaterte Samsung Health-plattform, i håp om å sentralisere de ulike metrikkene og helsedataene som samles inn av dagens smarte enheter og wearables for å gi helhetlig, tilgjengelige handlingsplaner. “Det er over 64 millioner aktive brukere av Samsung Health hver måned,” deler Dr. Pak stolt, så dette er ikke et spørsmål om en løsning som leter etter et problem; det er garantert.

Samsung Galaxy Ring med Samsung Health-app Samsung

En nøkkelmåte Galaxy Ring vil kunne hjelpe brukerne på, er med en My Vitality Score, som ligner på Readiness-score på Oura Ring og Body Battery på Garmin-klokker. Ved å spore søvnhelse, aktivitet, hvilepuls og pulsvariasjoner, gir My Vitality Score brukere en klar forståelse av deres fysiske beredskap og mentale beredskap. For å presisere, er poengsummen hjulpet med “Booster Cards” som gir råd og handlingspunkter som veileder brukere til sunnere atferd.

Dr. Pak tror også på å bygge den bærbare med kvinners helse i tankene, og siterer Samsungs samarbeid i fjor med Natural Cycles som brakte hudtemperatur og fruktbarhetssporing til Galaxy Watch. Det samme vil FDA-godkjent teknologi være tilstede på ringen.

Også: RingConn tar imot Oura med sin imponerende abonnementsfrie smartring

Så hvordan vil Samsung levere disse løftene? Gjennom en ring som sannsynligvis vil være tilgjengelig i tre farger (svart, sølv og gull) og ni størrelser (fra 5 til 13), basert på prøvene på briefingen. Størrelsen var ikke identisk med de for Oura-ringen, som flere andre journalister i rommet umiddelbart la merke til da de grep det de forventet å passe, bare for å innse at de var en størrelse større. Igjen, dette var prototyper.

Samsung Galaxy Ring Samsung

Når den ble brukt, var Galaxy Ring så lett og minimal som jeg forventet, og føltes byrdeløs sammenlignet med den tykkere smartklokken jeg også hadde på. Det er ikke dermed sagt at du ikke vil føle det når du presser fingrene sammen eller ved et uhell sitter på hånden (bare meg?). Sølv- og gullvariantene var merkbart mer skinnende enn den svarte, så hvis “å være diskret” er det du er ute etter med en smart ring, så gå med svart og bare svart.

Selv om Samsung ikke vil innrømme at de ønsker å overta Oura med Galaxy-ringen – Dr. Pak sier at hovedårsaken til satsingen er å betjene brukere som har bedt om flere alternativer for treningsutstyr – er det ingen tvil om at Galaxy Ring vil konkurrere direkte mot markedslederen på en meningsfull måte. 

Også: Beklager, Oura og Samsung: Apple Ring angivelig “nærende”

På to måter har Samsung overtaket. For det første har den ytre ringen på Galaxy en dyp innover som, selv om den er subtil, bør gjøre tilbehøret lettere å ha på seg selv når en bruker opplever oppblåste fingre, blir jeg fortalt. Og hvis Galaxy Ring virkelig fungerer like harmonisk innenfor Android-økosystemet som Samsung gjør den til, vil den være det beste alternativet for millioner av brukere over hele verden.

Med Galaxy Ring, Samsung vil at du skal se på det store bildet. Utover å være en forenklet helsesporer – som tilfeldigvis går mot dagens trend med selskaper som gjør wearables mer og mer kompliserte – er Galaxy Ring ment å hjelpe til med å kickstarte produktiviteten og velværet, og jobbe sammen med omkringliggende Samsung/Android enheter, og muligens produkter fra Apple i fremtiden. 

Selvfølgelig gjenstår det flere spørsmål, inkludert hvilke produkter/produktkategorier som omgir Galaxy Ring, hvor holdbar den er og hvordan mye koster det (og blir det et abonnement)? Vi finner sannsynligvis ut senere i år, muligens så snart som i juli eller august, når Samsung vanligvis arrangerer sitt sommer-Unpacked-arrangement.