Du kan nå demonstrere Galaxys nye AI-funksjoner på hvilken som helst Android-enhet

0
15
Samsung Galaxy S24 Mode June Wan/ZDNET

Hvis du har sett på Samsung Galaxy S24 for dens fancy nye AI-funksjoner som Live Translate, Photo Assist og Circle to Search, du lurer kanskje på om de virkelig er verdt oppgraderingen.

Den avgjørelsen blir litt enklere, ettersom du nå kan prøvekjøre Galaxy AI på hvilken som helst Android-telefon for å se om det er verdt sprøytenarkoman.

Også: Jeg prøvde Samsung Galaxy Ring og den slår Oura på 2 meningsfulle måter

Samsung mener at dens AI-drevne funksjoner oppleves bedre enn forklart. I et forsøk på å friste brukere til Galaxy-verdenen, har selskapet introdusert en Try Galaxy-app som gir enhver Android-bruker en smakebit på hva de går glipp av.

For å få tilgang til appen, besøk www.trygalaxy.com fra telefonens nettleser. Trykk på ikonet med tre prikker øverst til høyre og velg “installer app”. Når du gjør det, vil appen installeres på enheten din.   

Åpne appen, og du vil bruke det som ser ut til å være One UI, inkludert AI-funksjonene. Live Translate er tilgjengelig, det samme er Circle to Search, Note Assist, Photo Assist, Chat Assist og Nightography. Naviger rundt på skjermen, så får du prøve dem alle.

Det er verdt å merke seg at funksjoner er mer en demo enn faktisk åpen bruk. “Denne appen er ment å simulere One UI-opplevelsen” forklarer liten skrift. «Du får ikke tilgang til faktiske apper eller enhetens maskinvare eller funksjoner.»

Hvis du for eksempel aktiverer Live Translate-alternativet, går du gjennom en falsk telefonsamtale fra en passasjer som har lagt igjen lommeboken sin i en taxi og bruker sanntidstolkning for å få det tilbake. Den lar deg ikke bruke funksjonen selv. 

Også: Trenger du en smarttelefon som fortsetter (og går)? Denne kan vare i over 3 måneder

Å trykke på Chat Assist viser deg hvordan tekstoversettelse i sanntid ser ut, det samme gjør Photo Assist — som viser en bruker som flytter objekter i et bilde, men ikke ikke la deg flytte noe i bildet ditt. 

Selv om Try Galaxy-appen er mer en guidet tur enn en gratis roaming, er den fortsatt mer engasjerende enn å se en video som forklarer ting, og den gir en ganske grei følelse for hvordan disse funksjonene fungerer hvis du er interessert.