Lær oppgaveautomatisering og mer med denne $30 PowerShell-pakken

0
20
powershell

Forbered deg på å bli PowerShell-sertifisert – denne e-læringspakken på $30 er i salg.

StackSocial

Microsoft PowerShell-sertifiserte fagfolk representerer stor verdi for bedrifter og bransjer som ansetter over hele verden. For å forberede deg på sertifiseringsmuligheter der ute, bør du vurdere The Microsoft PowerShell Certification Bundle, som er til salgs for kun $30 (reg. $60) i en begrenset periode. 

Denne tre-kurs, elleve timer lange pakken inneholder 118 forelesninger som bryter ned Microsoft PowerShell og hvordan du kan utnytte det til å automatisere oppgaver, lage verktøy, generere avanserte skript og til og med administrere Active Directory (AD). Hvert av disse kursene undervises av IT-ekspert Vijay Saini. Han har opprettholdt en imponerende 4,4/5-stjerners instruktørvurdering gjennom årene, hovedsakelig på grunn av sin spesialisering i automatisering med PowerShell. 

Gjennom kursene i pakken kan du ta beina fatt ved å lære det grunnleggende om Microsoft PowerShell, som er en markering av at dette er en avtale som er vennlig for absolutte nybegynnere. Du kan også lære hvordan du setter opp laboratorier for Active Directory.

Microsoft PowerShell-sertifiseringspakken

Microsoft PowerShell-sertifiseringspakken

$30 på StackSocial

Sjekk ut noen flere av fokusene for forelesninger og diskusjoner gjennom PowerShell-pakken for e-læring:

Grunnleggende om Active Directory (AD)

Arbeid med AD-brukere som bruker PowerShell

Automatisere PowerShell for filrensing

Håndtering av filer i PowerShell-skripting og mer. 

PowerShell er et allsidig og kapabelt verktøy som kan øke verdien og brukervennligheten til teknologien fagfolk over hele verden. For at du skal bevise at et sertifiseringsnivå vil hjelpe deg. For å hjelpe deg med å kickstarte reisen mot å bli en sertifisert PowerShell-spesialist, kan du se gjennom de elleve timene med innhold hjemmefra når som helst på dagen eller natten resten av livet. 

En nylig femstjerners anmelder ved navn Christian S. leser: “Utrolig tusen takk, veldig informative kurs, jeg gleder meg til å fortsette å lære nye ferdigheter med StackSocial.” 

Microsoft PowerShell-sertifiseringspakken er i salg for bare $30 (reg. $60) i en begrenset periode.