Slik får du Intuit QuickBooks for et år for $250

0
18
heightwidck=

Du kan få Intuit QuickBooks Online 2024 for et år for bare $250

StackSocial

Enten du Hvis du er en liten oppstart eller en bedrift av én, kan pålitelig regnskapsprogramvare være en nødvendighet for nesten enhver bedrift. Å holde bøkene ryddige betyr at du kan spore veksten din, betale de ansatte og samle viktige data om virksomheten din.

Intuit QuickBooks er et hovednavn for forretningsregnskapsprogramvare, men det er en investering å få et abonnement med mindre du finner et på salg. Dette er din mulighet til å få et ettårsabonnement på en enkel startplan for $250 eller en Essentials-plan for $500. 

Begge disse QuickBooks-abonnementene kan være nyttige eiendeler for småbedriftseiere, men det finnes er noen viktige forskjeller mellom dem. 

QuickBooks Simple Start Plan kan være bedre egnet for individuelle brukere, selvstendig næringsdrivende eller små bedriftseiere som leter etter en grunnleggende regnskapsløsning. Denne planen lar deg koble til én fakturerbar bruker og to regnskapsfirmaer. Dette regnskapsalternativet på inngangsnivå gir deg verktøy for inntekts- og utgiftssporing, fakturering og skattefradrag samt tilgang til forbedrede rapporter. 

Intuit QuickBooks Online 2024: 1-års abonnement for PC/Mac ( Essentials Plan)

Intuit QuickBooks Online 2024: 1-års abonnement for PC/Mac (Essentials Plan)

$250 på StackSocial

Hvis du leter etter en mer robust regnskapsprogramvare, kan Essentials Plan være mer egnet til deg. Denne planen kommer med et utvidet sett med funksjoner, inkludert støtte for flere valutaer, regningshåndtering og muligheten til å koble sammen tre salgskanaler. I tillegg tillater den tilkobling for tre fakturerbare brukere og to regnskapsfirmaer

Begge planene kommer med oppdateringer og er kun tilgjengelige for nye brukere. Når kjøpet er fullført, vil du motta instruksjoner for å laste ned og aktivere programvaren. Du må løse inn koden din innen 30 dager etter kjøpet, og hvert abonnement varer bare i ett år. 

I en begrenset periode kan du få et års av Intuit QuickBooks Simple Start Plan for $250 eller Intuit QuickBooks Online 2024 Essentials Plan for $500.