Spar 93 % på StackSkills nettbaserte læringskurs nå

0
12

Tidsbegrenset salg. StackSkills nettbaserte læringskurs koster bare $40 nå. 

StackSocial

Læring og fortsatt vekst er nøkkelen til å opprettholde en bane oppover i karrieren, holde sinnet skarpt og mye mer. Å vite hvor du skal lete etter utdanning og hvordan du finner den kan bli vanskeligere jo eldre du blir. 

For å holde verdifull læring lett tilgjengelig, livstidstilgang til StackSkills er på salg for bare $40, en rabatt på 93 % rabatt. 

StackSkills Unlimited: Lifetime Access

StackSkills Unlimited: Livstidstilgang

$40 hos StackSocial

StackSkills er en eklektisk nettbasert læringsplattform med over 1000 kurs og bunter tilgjengelig for brukere å dykke ned i og besøke uendelig for livet. Emnene som dekkes på StackSkills omfatter teknologi, kryptovaluta, finans, markedsføring og mye mer. Hvis det er én gjennomgående linje for alle tilbudene, er det at de alle er verdifulle for alle som bygger en virksomhet, utvider tankene sine eller søker en ny karrierevei. 

I tillegg til 1000+ kurs som er tilgjengelige på plattformen til enhver tid, legger StackSkills også til nye kurs hver måned.

 Hver av disse læringsopplevelsene ledes av en av over 350 av nettets beste instruktører, og de gjør seg tilgjengelige for kvartalsvise spørsmål og svar, slik at elevene kan få klarhet i ting, ha samtaler og få en personlig følelse av hvem de lærer av. StackSkills tilbyr også studentene brukervennlige fremdriftsrapporter, kurssertifiseringer og uendelig kundestøtte. 

Få livsvarig tilgang til StackSkills for bare $40 nå.