Apple Watch SE (2. generasjon) er $60 rabatt akkurat nå på Amazon

0
12

Apple Watch SE (2nd Gen3) Sabrina Ortiz/ZDNET

Hvis du er en Apple-enhetsbruker og har vært interessert i å prøve ut en smartklokke, er Apple Watch SE (2nd Gen) den perfekte smartklokken for deg. Det beste er at du ikke engang trenger å betale full pris på den allerede lavbudsjettsmodellen, med Apple Watch SE (2nd Gen) som har $60 rabatt hos Amazon akkurat nå. 

Apple Watch SE (2nd Gen)

Apple Watch SE (2nd Gen)

Se nå på Amazon

Det var utfordrende å finne ut hvilken smartklokke du skulle kjøpe, siden det er så mange alternativer på markedet. Jeg har nylig gått gjennom prosessen med å finne den perfekte smartklokken til kjæresten min, så jeg kan gi deg et innblikk i hvordan jeg begrunnet kjøpet av denne klokken, som forresten var en stor suksess.  

Også: De beste smartklokkene i 2024: Ekspert testet og anmeldt

Det kokte egentlig ned til to hovedpunkter: Var han en Apple-bruker, og hva ville han trenge klokken til?

Hvis du eller personen du handler for er som kjæresten min og er en Apple-bruker som trenger en klokke som oppfyller de mest grunnleggende funksjonene som treningssporing, pulsovervåking, søvninnsikt, krasjdeteksjon, vannmotstand, og et godt batteri, passer Apple Watch SE (2nd Gen) perfekt. 

Apple Watch SE (2. generasjon) Sabrina Ortiz /ZDNET

Apple Watch SE vil være det mest sømløse smartklokketilskuddet for en Apple-bruker siden WearOS-programvaren i hovedsak speiler iPhones iOS, noe som gjør den til en naturlig integrering i økosystemet. 

I tillegg, til tross for at den er den mest budsjettvennlig modell, den har mange av de samme helse- og sikkerhetsfunksjonene som de mer avanserte Apple Watch-modellene. Faktisk, funksjonene den ikke har, inkludert blodoksygensporing eller temperaturmåling, vil din grunnleggende bruker sannsynligvis ikke bruke uansett.

Også: De beste Apple Watches fra 2024: Eksperttestet og anmeldt

Da jeg valgte en skjermstørrelse, valgte jeg 40 mm, som tilfeldigvis er den som selges for $189, fordi jeg foretrekker å redusere hoveddelen av en bærbar enhet så mye som mulig, og det visste jeg at han også ville. Jeg la ved et bilde av klokken på håndleddet hans for ekstra perspektiv. 

Hvis du velger å gå 44 mm-ruten, er den også til salgs for 60 USD i rabatt, noe som gjør den til 219 USD i motsetning til den vanlige 280 USD prislapp. 

Å hoppe på avtalen er spesielt verdt å vurdere fordi Apple-produkter sjelden kommer i salg, og en rabatt på 22 % kan spare deg for mye penger.