Morph Studio gjør dine Stability AI-genererte videoklipp til fullfilmer – her er hvordan du prøver det

0
39
Morphlow Morph

Den neste æra av AI involverer videogenerering, med giganter i verdensrommet som Google og OpenAI som nylig avduket nye tekst-til-video-modeller. Nå blir Stability AI og Morph med på festen, med en unik versjon av en videogenererende plattform. 

Onsdag kunngjorde Morph et samarbeid med Stability AI for å utvikle Morph Studio, en alt-i-ett-løsning for videogenerering ment å hjelpe brukere fra en idé til en hel film ved å utnytte generativ AI. 

Også: De beste AI-bildegeneratorene i 2024: Testet og gjennomgått

Plattformen kombinerer tekst-til-video, tekst-til-bilde og video-til-video generering på ett sted, som brukere kan få tilgang til via et storyboard-format for å lage og redigere bilder sammen. Deretter kan de koble sammen ideer, prøve forskjellige versjoner og endre stilene, som vist i videoen nedenfor. 

Når videoen er fullført etter brukerens smak, kan de eksportere den til hvilken som helst etterproduksjonsprogramvare som Adobe Premiere Pro, Davinci Resolve og Avid Media Composer, for å fullføre ytterligere redigeringer. 

Som med DALL-E eller Midjourney, vil Morph Studio-brukere kunne laste opp arbeidsflytene sine til galleriet for å dele arbeidet sitt i fellesskapet og til og med få andre til å bruke arbeidet i sine egne prosjekter. 

< p>Også: Photoshop for musikk? Adobe avslører nye AI-verktøy for lyd

Hva gjør Morph Studio bemerkelsesverdig? Plattformen tar videogenereringsprosessen ett skritt videre ved å hjelpe brukere med å lage historier fra de genererte klippene og til og med eksportere dem direkte til videoredigeringsplattformer for å muliggjøre komplette filmprosjekter. Morph Studio har ikke blitt utgitt for publikum ennå; Hvis du er interessert, kan du imidlertid bli med på ventelisten her ved å legge til e-postadressen din.