Beats Solo 4-hodetelefoner er endelig på vei, ifølge rapporter

0
14
Beats Studio Pro-hodetelefoner i Deep Brown mot et trebord Jada Jones/ZDNET

Etter at Apple kjøpte hodetelefonprodusenten Beats i 2014, ga selskapet ikke ut et nytt par hodetelefoner før fjorårets Beats Studio Pro over-ear-hodetelefoner. Nylige rapporter viser at Apple ikke tar foten av gassen med Beats-merket, ettersom et par nye Beats-hodetelefoner snart kan være på vei.

Også: De beste hodetelefonene: Ekspert testet og vurdert

Beats fornyer sin populære serie med Solo on-ear-hodetelefoner, og den kommende Beats Solo 4 kan inneholde en liste over nye funksjoner og et oppgradert design.

Rapporten ble avdekket av 9to5Mac, som fant bilder av Slår Solo 4 i en betaversjon av iOS 17.4. Solo 4 vil ha en USB-C-port i stedet for en Micro-USB-port. Forhåpentligvis vil en USB-C-port tillate samtidig kablet lytting, lading og tapsfri lyd, funksjoner som Apples avanserte AirPods Max ikke har.

Solo 4 vil også introdusere Dolby Atmos romlig lyd, og hvis en ny lydbrikke introduseres, kan vi forvente forbedret lyd- og samtalekvalitet. Jeg forventer ikke at de nye Beats-hodetelefonene inkluderer Apples nyeste H2-lydbrikke siden Studio Pro-modellen har en tilpasset Beats-lydbrikke. 

Også: Beats Studio Pro: Så nærme å være mine drømmehodetelefoner

I tillegg forventes det at Apple slipper AirPods Max 2 en gang i fremtiden, og å implementere en lydbrikke med den nyeste Apple-teknologien i Beats-hodetelefoner kan skade AirPods Max 2-salget.  

Apple har imidlertid gjort det klart at Beats-merket er rettet mot både Apple- og Android-brukere, så en oppgradert tilpasset Beats-brikke kan gi flere funksjoner for å imøtekomme begge enhetens økosystemer. 

Ifølge 9to5Mac, Solo 4 har en lignende design og konstruksjon som fjorårets Studio Pro. Den oppgraderte designen kan bety plysjere øreklokker, dempet matte overflater og mindre Beats-merke på pannebåndet og hengslene. Solo 4 vil være tilgjengelig i svarte, blå og rosa farger. 

Også: De beste sovehodetelefonene: Eksperttestet og anmeldt

Beats har ikke oppdatert Solo-hodetelefonene siden 2016, men de har forblitt et populært par hodetelefoner. Mye har endret seg i forbrukerhodetelefoner siden den gang, og forhåpentligvis vil de nye hodetelefonene leve opp til forbrukernes forventninger. 

Ingen offisiell utgivelsesdato eller utsalgspris er tilgjengelig for øyeblikket, men du kan finne Solo 3 og Studio Pro for rabatterte priser akkurat nå. Men med denne nyheten bør du vente på en nyere modell.