Denne Baseus-ladestasjonen gir kompakt strøm til en god pris

0
12

Dette lille tårnet har rikelig med strøm og porter for å holde enhetene ladet.

Jack Wallen/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Baseus 35W-ladestasjonen er tilgjengelig på Amazon nå for kun $50. Den tilbyr mange USB- og AC-porter, har en flott størrelse og har mye strøm og lynbeskyttelse for enhetene dine. Vær advart, kabelen er et beist.

Jeg opplever alltid at jeg mangler stikkontakter for å koble til eller lade enhetene mine. Jeg la til en ladestasjon på skrivebordet mitt, som løste problemet der. Men i nesten alle rom i huset mitt er det ofte mangel på utsalgssteder.

Denne mangelen på stikkontakter kan være frustrerende, spesielt med det økende antallet enheter som krever strøm eller som har batterier som må lades. Koble disse kraftkravene med det stadig skiftende været som gir tordenvær hver sesong av året, og du trenger også overspenningsbeskyttelse.

Også:  Den beste teknologien for ekstremvær: Topp utstyr for strømbrudd

Når du ser etter alternativer for å tilfredsstille det utvalget av krav, er mange av de tilgjengelige produktene enten klumpete, de har ikke nok porter, eller ikke er kostnadseffektive.

Baseus har imidlertid en løsning i form av sin 35W ladestasjon, tilgjengelig på Amazon for $50. De tilbyr også en 65W-versjon for $80, og en 100W-versjon for $100. Jeg har brukt 35W-versjonen, og jeg har funnet ut at den er mer enn tilstrekkelig for mine behov.

Se på Amazon

Spesifikasjonene

6 AC-porter2 USB-A-porter2 USB-C-porterDigital skjerm, som lar deg overvåke ladeinformasjon i sanntid1200J overspennings- og lynbeskyttelse Overspenningsbeskyttelse OverstrømbeskyttelseTemperaturbeskyttelse Underspenningsbeskyttelse OverstrømsbeskyttelseKortslutningsbeskyttelseAnti-interferensbeskyttelseElektrostatisk beskyttelse.1 indikator for bakken. overbelastningsavstengning35W ultrarask lading, som kan oppnå 0-36 % lading for en iPad på 30 minutter.Automatiske strømreguleringer Dimensjoner: 4,75 x 2 x 2 tommer

En ting du bør huske på er at enhetens funksjon for automatisk strømregulering er en litt komplisert. Antallet enheter du har koblet til enhetens USB-porter vil bestemme utgangseffekten. Heldigvis har Baseus et praktisk diagram for å illustrere hvordan funksjonen fungerer:

Baseus 35W automatisk effektdiagram.

Dette diagrammet forklarer den automatiske effekten fra Baseus 35W-laderen.

Baseus

figur>

Min erfaring

Ladestasjoner er enkle enheter – koble dem til og koble deretter ting til dem for en lading. Så enkelt er det. Men med Baseus setter jeg pris på størrelsen på stasjonen, som gjør at jeg kan bruke den på trange steder som ellers ikke ville hatt plass til et større ladetårn eller lang strømskinne. 

Jeg liker også display, som indikerer hvor mye lading stasjonen sender ut. Og ikke glem, det er også en av/på-knapp øverst, som lar brukere slå av enheten når den ikke er i bruk.

Også: De beste bærbare kraftstasjonene: For camping og nødsituasjoner

Selvfølgelig er denne stasjonen ikke bare en vanlig strømskinne. Hvis jeg virkelig ønsker å få mest mulig ut av enheten, må jeg huske reguleringene for automatisk utgangseffekt. Hvis jeg for eksempel trenger 5W-lading med USB-C, må jeg bruke riktig port. Hvis jeg trenger 10W lading med USB-C, bruker jeg venstre port. Men det er bare tilfelle når jeg bruker begge portene. Hvis jeg bare kobler til en enkelt USB-C-enhet, får jeg 30W fra begge portene. Den typen kompleksitet er grunnen til at det er viktig å sjekke ut diagrammet ovenfor og forsikre deg om at du forstår det.

Det eneste forbeholdet jeg kan komme på med denne ladestasjonen er at kabelen er tykk og vanskelig å manipulere . Etter at du har trukket kabelen ut av esken, tar det litt tid før den løsner. Jeg har brukt stasjonen i over en måned, og kabelen insisterer fortsatt på å gå tilbake til sin opprullede tilstand. Og fordi kabelen er så tykk, er det en tapt kamp å prøve å tvinge den inn i en annen form eller rute – i begynnelsen. Til slutt vil kabelen bukke under for din vilje. Men du bør være klar over at du må bruke litt brute force.

ZDNETs kjøpsråd

Hva mer er det å si? Du kobler til Baseus 35W ladestasjon og den lader ting. Men hvis du ønsker å legge til en ladestasjon på skrivebordet ditt, og å gjøre det uten å legge til rot eller et klumpete tårn, er dette veien å gå. Stasjonen er rimelig, vil beskytte enhetene dine og gjør akkurat det du trenger.