Google Wallet støtter nå 40 flere banker – kan du endelig betale med telefon?

0
12
smallbank Owaki/Kulla/Getty Images

Å erstatte den konvensjonelle lommeboken din med et digitalt alternativ er sikkert praktisk, men en av de største ulempene har alltid vært den lille fyren. Hvis du banker med en stor nasjonalbank, har du ingen problemer. Men din lille regionale bank? Lykke til med å få Google til å legge merke til det.

Det endrer seg imidlertid ettersom Google Wallet har lagt til støtte for mer enn 40 banker, nesten alle mindre, regionale banker som bare har tilstedeværelse i en enkelt stat eller to.< /p>

Også: Ikke alltid ærlig ved selvutsjekking i supermarkedet? AI er ute etter å få deg

Dette kommer etter at Google Wallet la til støtte for forsikringskort og transittkort i fjor sommer, treningsmedlemskap og klubblojalitetskort noen måneder senere, førerkort i oktober i fjor, og mer enn 40 banker i desember i fjor. Totalt er det nå nesten 4800 banker og finansinstitusjoner støttet. Android Police var den første som la merke til de nye tilleggene.

Flere dusin bankkunder kan nå trykke og betale i butikker ved hjelp av Google Wallet-appen, inkludert:

Abilene Teachers Federal Credit UnionAustin County State Bank (TX)Bank of Monticello (MO)Bison State Bank (MO)Øk poengsummen dinCarolina Trust Federal Credit UnionCentury Next Bank (LA)Citizens First Bank (WI)Community National Bank i Monmouth (IL)Cottonwood Community Federal Credit Union (ID)County-City Credit Union (WI)Diamond Valley Federal Credit Union (IN)First National Bank of Manchester (FNBM) (KY)First State Bank of LeCenter (MN)Forest Area Federal Credit Union (MI) Granite PreferredHighway Crossroads Credit Union (MO)Hope Federal Credit Union (WV)KS Bank, Inc (NC)Lake Region Bank (MN)Liberty Bank NA (CA)LincOne Federal Credit UnionLion's Share Federal Credit Union (NC)Monroe County Teachers Federal Credit Union (FL)NeteviaPAHO/WHO FCU (DC)Pheple Federal Credit UnionPlanters Bank, IncRacine Municipal Employees Credit Union (WI)Rave Financial Credit UnionRiver Region Credit Union (MO)SPC Credit UnionStar of Texas Credit Union (TX)Telhio Credit Union (OH) )Ten Credit UnionTongass Federal Credit UnionThumb Bank & Trust (MI)Today cardTrailNorth Federal Credit UnionValley Bank of Commerce (NM)Washington State Bank (LA)West Alabama Bank & Trust (AL)

Også: Den gjennomsnittlige amerikanske abonnenten betaler nesten $1000 i året for strømmeabonnement

Hvis du ikke ser banken din her, er det en god sjanse for at det er allerede støttet. Du kan se den fullstendige listen på en Google-støtteside.

Når Google presser på for å legge til flere banker i Wallet, er det viktig å huske at Google Pay, som i hovedsak var den samme tjenesten, vil stenge ned kl. begynnelsen av juni. Så hvis du for øyeblikket er Pay-bruker, må du bytte til Wallet.