Dette er den perfekte GaN USB-C hurtigladeren ved sengen (og den er på salg akkurat nå)

0
10
Ugreen Nexode Pro 65W charger

Ugreen Nexode Pro 65W 3-ports hurtiglader< /p> Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways

Ugreen Nexode Pro 65W 3-ports hurtiglader er tilgjengelig fra Amazon for $56 (eller $48 med Amazon Prime). Den er kompakt. og perfekt for smarttelefoner, nettbrett og mindre bærbare datamaskiner.
Jeg har ikke funnet en ulempe med denne enheten ennå.

Ordtaket “Større er ikke alltid bedre” gjelder spesielt for strømadaptere. Mange lesere uttrykker et ønske om de største, mest potente ladere som er tilgjengelige, en følelse som avslører en vanlig misforståelse om strømbehov Still dem noen spørsmål om hva de ønsker å drive, og du finner ut at de vanligvis trenger det for en smarttelefon, nettbrett, og øreplugger.

Investering i en gigantisk lader, full av porter og i stand til å levere 140W, er unødvendig hvis strømbehovet ditt ikke samsvarer med effekten.

Selv om du eier en strømkrevende MacBook Pro, er en slik høykapasitetslader ikke alltid en nødvendighet. Det er mange ganger jeg reiser med en lader på 100 W eller 65 W og tåler at det tar lengre tid å lade den bærbare datamaskinen. 

Også: De beste iPhone powerbankene du kan kjøpe

I mange tilfeller er en mindre lader det overlegne valget. Et godt eksempel er Ugreen Nexode Pro 65W 3-ports hurtiglader, som eksemplifiserer effektivitet og portabilitet.

Merk at jeg har testet den britiske versjonen av denne laderen; bortsett fra pluggdesignet, spesifiserer spesifikasjonene imidlertid den amerikanske versjonen. Den amerikanske versjonen har en sammenleggbar plugg, noe som betyr at den er mer kompakt enn den britiske versjonen og dermed mer egnet for reiser. 

Se på Amazon

Ugreen Nexode Pro 65W 3-ports hurtigladerfunksjoner

h2>2 x USB-C-porter, 1 x USB-A-port 65 W maksimal total effekt Maks 65 W utgang i enkeltportskonfigurasjon Intelligent strømfordelingGaN (galliumnitrid)-teknologi gir raskere, kraftigere lading med mindre varmeutvikling, og en mindre, lett designPort-effektutgang:
USB-C1/C2-utgang: 5V 3A | 9V 3A | 12V 3A | 15V 3A |20V 3,25A – 65W Maks
USB-A-utgang: 5V 3A | 9V 2A | 12V 1,5A | 10V 2,25A – 22,5W maks. 

Port strømutganger.

Portstrømutganger.

Ugrønn

La oss ta opp de avgjørende spørsmålene på forhånd: oppfyller denne laderen sine løfter i henhold til spesifikasjonsarket, og enda viktigere, fungerer den trygt?

Gode ​​nyheter! Nexode Pro 65W 3-ports hurtiglader utmerket seg i alle mine standardtester for vedvarende kraftutgang under langvarig tung belastning. I likhet med min praksis utførte jeg også termiske kontroller under de tyngste belastningene som mulig, og selv om jeg registrerte punkttemperaturer på 48,3°C/118,9°F, er dette akseptabelt og innenfor det sikre “ingen skade” temperaturområdet.

Merk: ASTM C1055 — standardveiledningen for oppvarmede systemoverflateforhold som forårsaker kontaktforbrenningsskader – sier at en gjennomsnittlig person kan berøre gjenstander opptil 60°C/140°F i opptil fem sekunder uten å pådra seg irreversible brannskader. 

Termisk bilde av laderen under tung belastning.

Termisk bilde av laderen under tung belastning.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Denne laderen gjør akkurat det den sier den vil gjøre på spesifikasjonsarket, og den gjør det trygt. Visst, temperaturene er slik at du ikke bør kaste et teppe eller dyne over denne laderen når den er i bruk, men du bør ikke gjøre det med noen lader.

Også:  De beste GaN-laderne du kan kjøpe

Denne laderen er også liten — Ugreen hevder at den er 55 % mindre enn Apples 96W-lader, noe som kanskje ikke virker som en rettferdig kamp gitt at dette bare er en 65W-enhet – men du kan fortsatt bruke den til å drive en MacBook Pro. Størrelsen, sammen med de sammenleggbare utstikkerne, gjør den praktisk å kaste i en bag for reise, og de to USB-C-portene og enkelt USB-A tilbyr mange lademuligheter på et nattbord eller når du reiser.

Ugreen Nexode Pro 65W 3-ports hurtiglader er en imponerende godt konstruert lader.

Ugreen Nexode Pro 65W 3-ports hurtiglader er en imponerende godt konstruert lader.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

Imponerende, for enheter som M2 MacBook Air, med én enkelt port kan heve batteriet fra null til 51 % på bare 30 minutter.

ZDNETs kjøpsråd

Ugreen Nexode Pro 65W 3-ports hurtiglader er en suveren lader for de som ikke ikke trenger å ha den største, kraftigste laderen. Dette er perfekt for lading over natten på et nattbord, ta med deg når du reiser, eller for å koble til ved siden av sofaen for å holde nettbrettet ladet mens du ser favorittprogrammene dine.

Og i motsetning til mange av de billigere alternativer, denne enheten støtter 45W Samsung Super Fast Charging 2.0-protokollen. Dette betyr at Samsung Galaxy S23 Ultra-eiere kan få full lading på en time (merk at du trenger en 5A ladekabel).

For 56 USD representerer denne laderen en god investering – og tilbyr robust, premium kvalitet og pålitelig sikkerhet i årene som kommer.