Bose's Ultra Open er mine nye hodetelefoner for å løpe utendørs. Her er hvorfor

0
21
Nina Raemont/ZDNET

< h3>ZDNET-nøkler

Til $300 er Bose Ultra Open-ørepluggene et flott alternativ til beinledningshodetelefoner. Ørepluggene er ideelle for løpere som ønsker å nyte musikken mens de er oppmerksomme på miljøet, takket være Boses OpenAudio teknologi. Mangel på berøringskontroller betyr at du må holde telefonen i nærheten for navigering.

Når jeg bor i byen, er jeg ikke den største fan av å bruke støyreduserende hodetelefoner eller øreplugger mens jeg trener i parkere, gå rundt i travle gater, eller pendle med T-banen. Men jeg er en musikkelsker som bryr meg mye om lydkvaliteten til det jeg hører på.

Jada, beinledningshodetelefoner finnes, men de har ofte en en-størrelse-passer-alle-tilnærming, enten de føles for løse eller klumpete på hodet. Du kan også aktivere gjennomsiktighetsmodus på støyreduserende øreplugger for å høre omgivelsene dine bedre, men jeg kan ofte ikke høre musikken min over New York City-kaoset. 

Også: Hvorfor jeg droppet mine beinledningshodetelefoner for disse 'kablede' øreplugger

Det er derfor når Bose sendte meg sine nye Ultra Open Earbuds, var jeg glad for å prøve et alternativ til begge alternativene ovenfor for friluftsaktiviteter. Kan disse øreproppene være en løpers beste venn? Her er min dom.

Se på Best Buy

Begynner utenfra, det korte og kraftige dekselet gjør den svært lommevennlig, men moroa skjer når du åpner den for å avsløre Ultra-øreproppene inni. Ørepluggene har en G-formet design som ligner en clip-on ørering, som jeg aldri har sett før. De klamrer seg til det ytre øret og den buede sylinderen på bunnen vikler seg rundt det for å forankre det på plass. Rist på hodet alt du vil: disse øreproppene rager ikke. 

Dessuten: Disse Bose-øreproppene er mine favoritter for støyreduksjon

For å lage en lyd som er både høy og privat (det er en liten lydlekkasje), bruker øreproppene Boses OpenAudio-teknologi, som er delvis beinledning og delvis luftledning. Benledning oppstår når lyd direkte vibrerer beinene i det indre øret, og luftledning skjer når lyder overføres gjennom luften og inn i øregangen. Hvis vibrasjonene fra beinledningshodetelefoner har en tendens til å gjøre deg svimmel eller ukomfortabel, er disse et flott alternativ.

< img src="https://www.zdnet.com/article/1" width="1280" height="720.21333333333334" fetchpriority="low" alt="En hånd som holder en av Bose Ultra Open-ørepluggene" height=" 0" width="0" title="Bose&apos;s Ultra Open er mine nye hodetelefoner for å løpe utendørs. Her er hvorfor" />

Ultra Open-ørepluggen er formet som en G.

Nina Raemont/ZDNET

Jeg tok Ultra Open-ørepluggene på fire utendørs løp og fant ut at de utmerket seg i miljøer med lite til moderat støy, som en travel gate . Jeg kunne høre hver eneste detalj av musikken min og hvert tut og sirene fra bilene på veien. Da jeg hørte på Car Seat Headrest's Can't Cool Me Down, var jeg godt klar over lydene rundt meg og likte fortsatt hver detalj i sangen. 

Mens jeg løp i parken til Olivia Rodrigos Brutal, slo jeg på Immersive Audio, Boses romlige lydfunksjon, som muliggjør en flerdimensjonal lytteopplevelse. Med denne funksjonen slått på, hørtes sangens gitarriff og Rodrigos lagdelte harmonier ut som om de var rundt meg, noe som elektrifiserte løpeturen min.

Også: Jeg fant de perfekte hodetelefonene for alle ønsker å komme inn i høyoppløselig lyd for mindre

Disse øreproppene er ikke like effektive i områder der du ønsker støyreduserende teknologi, som på en t-bane eller et fly. Siden de ikke kan (og kan) kansellere støy, vil du ikke høre all lyden din mens du har disse på deg på eksepsjonelt støyende steder. Jeg brukte Ultra Open-ørepluggene på t-banen mens jeg hørte på en podcast og hørte det meste av favorittpodcasteren min sa, men mange setninger ble overdøvet av de klingende metallbilene. 

Bose Ultra Open øreplugg på et øre Nina Raemont/ZDNET

Jeg er ikke den typen bruker som bruker ørepropper selv når jeg ikke hører på musikk, men med den ørehengende designen til Ultra Open, lyttet jeg til musikken min på pendleturen til Trader Joe's og holdt dem på. mens jeg handlet. Dette er de mest komfortable og uformelle øreproppene jeg har brukt og kunne lett brukt dem en hel dag uten å føle meg trøtt.

Også: Jeg testet Sennheisers nye mellomtonehodetelefoner og de ;er så nær perfekt

For batterilevetid kan Ultra Open vare i opptil 7,5 timer før den trenger opplading, så selv strømbrukere skal ikke måtte stresse med utholdenhet. Et problem jeg har hatt med Bose-øreplugger tidligere, er at når batteriet begynner å vakle, gjør tilkoblingen det også. Det er ikke annerledes med Ultra Open-øreproppene, så jeg vil anbefale å lade dem regelmessig for å unngå dette. Ørepluggene mangler også berøringskontroller for pause og avspilling, noe jeg hadde blitt vant til på det gamle paret mitt, så du må ha telefonen tilgjengelig for å starte og stoppe musikken. 

ZDNETs kjøpsråd

Hvis du ser etter et par ørepropper som setter romlig bevissthet øverst på prioriteringslisten, er Bose Ultra Open-ørepluggene veien å gå. Jeg vil anbefale disse til utendørstrenere, men jeg vil også anbefale dem til alle som hører på musikk overalt men vil ha en øreplugg som ikke tar dem ut av miljøet. 

Men hvis hverdagen tar deg til miljøer der du ønsker støyreduksjon, bør du vurdere andre alternativer. Hvis du vil ha ørepropper med fantastisk gjennomsiktighetsmodus og effektiv støyreduksjon, bør du vurdere Apple AirPods Pro 2, Bose QuietComfort Ultra, og for mindre penger, JLab JBuds ANC 3.