Denne M3 MacBook Pro-modellen vil vises på to skjermer akkurat som M3 MacBook Air

0
11
M3 MacBook Pro Apple/ZDNET

En kul funksjon avduket med Apples nye M3 MacBook Air har støtte for to skjermer. Med lokket lukket på 13-tommers eller 15-tommers M3 Air, kan du se skjermen på to eksterne skjermer samtidig. Én ekstern skjerm kan vise skjermen med en oppløsning så høy som 6K ved 60Hz, mens den andre skjermens oppløsning kan gå så høy som 5K ved 60Hz. 

Se for deg hvilken type arbeid du kan bli ferdig med all den skjermeiendommen.

Dessuten: Jeg anbefaler denne bærbare 4K-skjermen til omtrent alle typer brukere (inkludert spillere)

Men hva med de av dere som kjøpte M3 MacBook Pro som ble lansert i oktober i fjor? Du er heldig. Apple har bekreftet overfor 9to5Mac at en programvareoppdatering beregnet for 14-tommers MacBook Pro vil gi den samme muligheten. Og funksjonen med to skjermer vil fungere på samme måte på M3 MacBook Pro som på M3 Air

Apple avslørte ikke når eller hvordan oppdateringen ville være tilgjengelig. Og i historien siterte 9to5Mac 14-tommers MacBook Pro-modellen, men nevnte ikke 16-tommers varianten. Jeg kontaktet Apple for avklaring og vil oppdatere denne historien hvis jeg får flere detaljer.

Støtte for mer enn én ekstern skjerm er en ny funksjon for MacBook-maskiner utstyrt med Apples M-seriebrikker på grunnleggende nivå. M1- og M2-MacBook-ene kan vise skjermene sine på bare én enkelt ekstern skjerm, selv med lokket lukket.

Men dyrere modeller med avanserte M-brikker har alltid vært i stand til å fungere med flere skjermer. En MacBook Pro med en M2 Pro- eller M3 Pro-brikke kan håndtere opptil to eksterne skjermer, mens en MacBook Pro med en M2 Max- eller M3 Max-brikke kan sjonglere hele fire eksterne skjermer samtidig.

Også: De beste bærbare skjermene du kan kjøpe

I tillegg til støtte for to skjermer, tilbyr den nye M3 MacBook Air raskere ytelse enn M1- og M2-variantene og støtte for Wi-Fi 6e. Men ellers er de fleste spesifikasjonene de samme som i M2-modellen.