Få dette aksjefilterverktøyet for bare $96 akkurat nå

0
12

Dette aksjetipsene og treningsverktøyet gir en ekstra rabatt på $24.

StackSocial

figur>

Investeringer er en utmerket måte å sørge for en økonomisk trygg fremtid. Men å lære å handle ved å prøve og feile kan fort bli dyrt. Heldigvis kan nye brukere nå få et helt liv med eksperthandelstips og opplæring med et abonnement på Premium Plan of Tykr Stock Screener for ytterligere $24 i rabatt for totalt $96 med kupongkode ENJOY20 akkurat nå.

Tykr gir et verktøy for å screene aksjer slik at du kan filtrere dem etter spesifikke kriterier. Grensesnittet er veldig brukervennlig. Det er så enkelt å navigere og finne informasjon at når du først vet hva du skal se etter, er det mulig å finne investeringsmuligheter på bare 30 sekunder. Enda bedre, plattformen gir informasjonen du trenger for å ta mer informerte investeringsbeslutninger.

Tykr Stock Screener: Premium Plan Livstidsabonnement

Tykr Stock Screener: Premium Plan Lifetime Subscription

Se nå på StackSocial

Selv om Tykr ikke tilbyr aksjeråd, gir den aksjevarsler og oppdateringer i sanntid. Tykrs kraftige algoritme kategoriserer aksjer som potensielle kjøp, salg eller se.

Hver aksje er tildelt en poengsum som indikerer dens økonomiske styrke totalt sett, med de høyeste poengsummene til de sikreste investeringene. Det er til og med et verktøy for å se sikkerhetsmarginen (MOS) for hver aksje som vil hjelpe deg å forstå hva du kan forvente av potensiell avkastning.

Du vil få tilgang til en kunnskapsbase som inkluderer dybdeanalyse basert på forskning av mer enn 30 000 norske og internasjonale aksjer. Så du vil ikke ha noe problem med å holde porteføljen din diversifisert. Åpen kildekode-beregninger brukes til å analysere hver aksje, så prosessen er helt gjennomsiktig.

Tykr er mer enn bare et verktøy for å screene aksjer. Plattformen gir også utdanning i å håndtere risiko mens du investerer. Og siden dette er et livstidsabonnement, betaler du bare én gang, og drar deretter nytte av for alltid med investeringer som kan slå inflasjonen.

Du vil få aksjediagrammer, forholdstall og detaljerte regnskaper, samt en tracker som overvåker ytelsen til porteføljens investeringer. Du kan til og med delta i fellesskapsformen til andre investorer. 

Få et livsvarig abonnement på Premium Plan of Tykr Stock Screener is uke i løpet av for en ekstra $24 rabatt med kupongkode ENJOY20.