Facebook, Instagram og Threads er nede akkurat nå: Her er hva vi vet

0
16
466 Chesnot/Getty Images

Var du logget ut av Facebook-, Messenger-, Threads- eller Instagram-kontoen din Tirsdag morgen? Du er ikke alene.

Omkring klokken 10 begynte det å dukke opp rapporter om at brukere var fullstendig logget ut av alle Meta-kontoer. Det viste seg raskt at dette var et utbredt problem, med tilsynelatende ingen i stand til å bruke Meta-kontoen sin.

Nettstedet for overvåking av problemer og strømbrudd i sanntid, DownDetector, viste at nesten 400 000 personer rapporterte Facebook-problemer innen klokken 10:45.

Også: Meta sletter Oculus-kontoer og alt i dem: Slik lagrer du dine

Forsøk på å logge på fører til en feil som sier “En Ukjent feil har oppstått," det samme gjør når du prøver å tilbakestille passordet ditt. Til og med tofaktorautentisering er ødelagt, med koden som sendes, men en melding om å angi den vises aldri.

Meta har ennå ikke sagt noe annet enn et innlegg fra kommunikasjonstalsperson Andy Stone som lyder: ” ;Vi er klar over at folk har problemer med å få tilgang til tjenestene våre. Vi jobber med dette nå."

Siden alle nedplattformer bruker Meta for å logge på, er tidlige spekulasjoner at det kan være knyttet til Meta-identitet og tilgangsadministrasjon. Ingen faktiske nettverksfeil eller massive DDoS-angrep er rapportert (ennå). En lignende situasjon skjedde i 2021, forårsaket av en feil konfigurasjonsendring. 

Vi oppdaterer med mer informasjon etter hvert som den blir tilgjengelig.