Google Maps tester en funksjon som viser deg hvor du skal gå inn i en bygning

0
17

Pilbredde peker 4th til høyre SENEZ/Getty Images

Har du noen gang kjørt til en ukjent bygning bare for å finne ut at inngangen er i en annen gate eller helt på den andre siden av bygningen? Google Maps kan snart gjøre dette til en ting fra fortiden.

Først oppdaget av Android Police, tester Google Maps en funksjon som viser inngang og utgang av bygninger. Dette kommer ikke lenge etter utrullingen av en oppslukende visning i Maps som bruker AI for å gi brukerne en 3D-kikk på en plassering og "Glansable Directions" som vises på telefonens låseskjerm. 

Også: De beste satellitttelefonene

Testen fungerer ikke for bygninger i alle byer ennå, men den er for flere store, inkludert San Francisco, Las Vegas og New York City. For noen hoteller kan leger' kontorer, dagligvarebutikker, kafeer, restauranter og butikker, vises en hvit sirkel med et dørikon for å indikere hvor du skal gå inn. Noen tester viser en liten hvit sirkel med en pil i stedet for en dør, men begge versjonene vises bare når kartet er zoomet inn nesten helt.

Sent i fjor introduserte selskapet en lignende funksjon for kollektivtransport, som viser nøyaktig inn- og utkjøring for transittstasjoner i mer enn 80 byer, inkludert hvilken side av gaten de befinner seg på.

Dette gjør' Det ser ut til å være en betafunksjon, men en som bare bestemte enheter har tilgang til akkurat nå. Den var ikke tilgjengelig på min Pixel 8 Pro som er registrert i betaversjonen eller en Pixel 6 som ikke er det, og begge enhetene er oppdatert til den nyeste versjonen av Maps. Så langt har funksjonen kun blitt rapportert på Pixel 7a.

Også: Google Maps' nye 'overskuelige veibeskrivelser' funksjon betyr tryggere kjøring med mindre batteriforbruk

Android-politiet bemerker at i noen tilfeller er den merkede inngangen feil. Dette faktum kombinert med den begrensede testen og varierende ikoner indikerer at denne funksjonen er veldig tidlig i utviklingen.

Det er sannsynlig at denne funksjonen fortsatt er en stund unna å bli fullstendig rullet ut, men når den først er , det kan være veldig nyttig, spesielt hvis Maps tar deg til inngangen i stedet for den faktiske gateadressen.