Her er den raskeste måten å rydde opp i iPhone og frigjøre Gigabyte med plass

0
12
MacPaw

MacPaws CleanMyPhone.

MacPaw

ZDNETs viktigste alternativer

MacPaws CleanMyPhone er tilgjengelig fra Apple App Store og Setapp store. Den raskeste, enkleste og sikreste måten å tørke av avfall fra iPhone eller iPad, og den kommer til og med med en tre-dagers prøveversjon.
Krever fortsatt at du hold øye med hva som er slettet, for sikkerhets skyld.

Foruten skader eller ønsket om en oppgradering, er den viktigste grunnen folk oppgir for å kjøpe en ny telefon behovet for mer lagringsplass. Dette er ikke overraskende, ettersom digitalt rot begynner å hope seg opp fra den første bruksdagen, og bruker verdifull lagringsplass til det kommer ut av kontroll og får det til å virke umulig å administrere. 

Også: Hvordan jeg renset over 175 GB med filer fra Mac-en min på under ett minutt (og du kan også)

Det er her CleanMyPhone kommer inn i bildet. Utviklet av MacPaw, skaperne av det høyt ansette CleanMyMac-verktøyet, er dette nye AI-drevne verktøyet designet for raskt, forsiktig og trygt å frigjøre lagringsplass på iPhone og iPad. 

Det er veldig enkelt å bruke — velg modulen du vil bruke, trykk på en knapp og du blir guidet gjennom prosessen. 

Se på Apple

Dette er de tre modulene den tilbyr: 

Declutter: Denne modulen gjennomfører en omfattende skanning av kamerarullen din, og identifiserer og kategoriserer uønskede eller overflødige elementer. Den er rettet mot dupliserte bilder, uskarpe bilder, skjermbilder og skjermopptak, TikTok-videoer og annen diverse digital avfall. Målet er å strømlinjeforme bildebiblioteket ditt ved å fjerne unødvendige filer, og frigjøre dyrebar (for ikke å nevne dyr) lagringsplass i prosessen.Organiser: Ved hjelp av AI-teknologi utfører Organiser-modulen en grundig analyse av bildene dine. Den sorterer dem intelligent i utpekte mapper basert på visuelle temaer eller emner, for eksempel reiser, kjæledyr, mat, portretter og tekstdokumenter. Denne funksjonen forenkler bildeadministrasjon, noe som gjør det enklere for brukere å navigere gjennom samlingene sine og raskt finne bestemte bilder.Nettverk: Denne modulen er laget for å evaluere enhetens nettverkstilkoblingshastigheter. Ved å teste ytelsen til internettforbindelsen din hjelper den med å identifisere potensielle problemer eller bekrefte nettverkets pålitelighet for strømming, nedlasting og andre nettaktiviteter.

CleanMyPhone viser meg søppelet på iPhonen min.

CleanMyPhone viser meg søppelet på iPhonen min.

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

De av dere som er flittige til å administrere iPhones lagringsplass kjenner kanskje til Gemini Photos, et annet MacPaw-produkt som ble lansert i 2018. Som gallerirenser fant jeg ut at Gemini Photos ga verdifull hjelp til å rydde opp i lagring ved å identifisere og fjerne overflødige filer. 

Også: De beste AI-chatbotene

CleanMyPhone bygger på suksessene til Gemini Photos, og introduserer tilleggsfunksjoner og utnytter AI-teknologi for å avgrense prosessen med å identifisere forbruksdata ytterligere.  

CleanMyPhone kjører på iPhone og iPad.

CleanMyPhone kjører på iPhone og iPad.

MacPaw

“CleanMyPhone går utover rengjøring; vi har laget den for å forbedre måten folk administrerer og organiserer lagring på sine iOS- og iPadOS-enheter,” sier Rostislav Bogdanov, produktsjef for CleanMyPhone hos MacPaw. «Dennede arven fra Gemini Photos er et avansert verktøy støttet av vår egen AI-algoritme som hjelper til med å rense og organisere digital plass effektivt med en visjon om å bli en ultimat alt-i-ett iOS/iPadOS-pleieapp i fremtiden.»&nbsp ;

Også: Hvordan bruke ChatGPTs filanalysefunksjon (og hva den kan gjøre for deg)

Jeg har hatt muligheten til å bruke en forhåndsversjon av denne appen i flere uker, og jeg er svært fornøyd med dens evner. Selv om jeg har vært flittig med å regelmessig slette unødvendige elementer fra bildebiblioteket mitt, har dette verktøyet avdekket en betydelig mengde innhold som tidligere har vært savnet. Den har vist bemerkelsesverdig dyktighet i å oppdage uskarpe bilder, avdekke skjulte “perler” som jeg ikke hadde lagt merke til.

< img src="https://www.zdnet.com/article/" width="1280" height="1386.6666666666665" fetchpriority="low" alt="Jeg er en fotograf og jeg tok dette forferdelige, uskarpe bildet av en cat, som CleanMyPhone foreslo for sletting!" height="0" width="0" title="Her er den raskeste måten å rydde opp i iPhone og frigjøre Gigabyte med plass" />

Jeg er en fotograf og jeg tok dette forferdelige, uskarpe bildet av en katt, som CleanMyPhone foreslo for sletting!

Adrian Kingsley-Hughes/ZDNET

ZDNETs kjøpsråd

CleanMyPhone krever en iPhone med iOS 16.0 eller nyere, eller en iPad med iPadOS 16.0 eller senere, og den er tilgjengelig på Apple App Store for $25 per år i Storbritannia (prisene vil variere avhengig av regionen), og det er en gratis tre-dagers prøveversjon som lar deg prøve ut appen før du forplikter deg. Appen er også tilgjengelig via MacPaws Setapp-programvaretjeneste.