De beste smartklokkene i 2024: Eksperttestet og anmeldt

0
16

Med avanserte funksjoner som stemmeassistenter, krasjdeteksjon, samtale- og tekststøtte og lang batterilevetid, er moderne smartklokker mer enn bare et tilbehør. Og takket være kraftige sensorer og omfattende appsuiter, har de blitt en av de mest populære helse- og treningssporerne også.

Vi i ZDNET har gått hands-on med alle de beste smartklokkene på markedet, og testet deres batterilevetid, holdbarhet, funksjoner og mer. Vi har også intervjuet idrettsutøvere, treningseksperter og medisinske fagfolk for å spørre hvilke funksjoner de likte mest med smartklokkene sine for å hjelpe deg med å få en bedre oversikt over de beste helse- og treningssporingsfunksjonene.

Også: De beste Apple-klokkene vi har testet

Hva er den beste smartklokken akkurat nå?

Basert på både praktisk testing og innsikt fra eksperter, kåret vi Apple Watch Ultra 2 til den beste smartklokken totalt sett på grunn av dens nye prosessor, lange batterilevetid, lagringskapasitet, høykvalitets titanmaterialer, søvnsporing funksjoner, kvinners velværefunksjoner og avanserte treningsmetriske funksjoner. Hvis du ikke er en Apple-bruker, les videre for å se hvordan klokker fra Samsung – inkludert den nyeste Galaxy Watch 6 Classic – Google, Garmin, Withings , og Amazfit sammenligne, for å finne den beste smartklokken for dine behov og ditt håndledd. 

De beste smartklokkene i 2024

Apple Watch Ultra 2

Beste smartklokke totalt sett

Apple Watch Ultra 2 Jason Hiner/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Stort lyssterkt display Krasjdeteksjon kontakter førstehjelpspersonell når du er i en krasj 100m vann motstand Ekstra knapp og doble høyttalere Lang batterilevetid Undeler Ingen offline kartlegging Kan være for stor for små håndledd Flere detaljer

Apple Watch Ultra 2 tekniske spesifikasjoner: Skjerm: 49 mm, 410 x 502 piksler OLED safirglass | Batteritid : 36 timer | Dimensjoner: 49 x 44 x 14,4 mm | Vekt : 61,3 g | Vann-/støvmotstand: 100m med IP6X | LTE mobilalternativ:  Ja    

Apple Watch beholdt samme formfaktor og grunnleggende design i åtte år, men alt dette endret seg i 2022 da Apple lanserte den radikale nye Apple Watch Ultra, bygget og optimalisert for friluftseventyrere. Ultra 2 bygger på Ultra med en ny prosessor, en mye lysere skjerm, dobbelt så stor lagringskapasitet og bruk av resirkulerte titanmaterialer.

OgsåApple Watch Ultra 2 vs. Watch Ultra: Er det på tide å oppgradere?

Apple Watch Ultra 2 er den mest robuste og kapable Apple Watch til dags dato og tilbyr en lyssterk, flat 49 mm skjerm laget av ripebestandig safirglass og 3000 nits maksimal lysstyrke. Apple Watch Ultra 2 er større enn Series 9, men titan-dekselet bidrar til å holde vekten nede, og den er langt lettere enn konkurrerende sportsklokker. 

Apples WatchOS 10 lansert med API-er for tilpassede treningsøkter, og vi begynner å se tredjeparter gi ut nye versjoner av applikasjoner for å støtte denne avanserte treningsfunksjonen. Vi testet TrainingPeaks-integrasjonen, og denne egenskapen er et seriøst skudd over baugen av dedikerte GPS-sportsklokker.

Se nå på Amazon

Apple Watch Series 9

Beste smartklokke for iPhone-brukere

eple -watch-9-nike-1 Jason Hiner/ZDNET

Fordeler & Ulemper Pros Temperaturføling for søvn- og eggløsningsestimater Krasjdeteksjon kontakter førstehjelpere når du er i en krasj WR50 vannmotstand Nye avanserte treningsberegninger Undeler Mindre enn to dagers batterilevetid Flere detaljer

Apple Watch Series 9 tekniske spesifikasjoner: Skjerm: 396 x 484 piksler OLED | Batteritid: 18 timer | Dimensjoner:  45 x 38 x 10,7 mm | Vekt: 38,8 g (Al) | Vann-/støvmotstand: 50m med IP6X | LTE mobilalternativ: Ja    

Utgitt i 2023, bygger Series 9-modellen på arven fra Apple Watch. I likhet med Ultra 2, støtter Series 9 en dobbeltrykkbevegelse som lar deg kontrollere telefonen ved å trykke pekefingeren og tommelen sammen. Med denne funksjonen kan du gjøre alt fra å svare på anrop, slumre morgenalarmen, spille av eller sette media på pause, avslutte tidtakere og mer.

Med den nye Series 9 trenger du ikke lenger en aktiv tilkobling for Siri, siden klokken nå kan behandle forespørsler uten. For ikke å nevne, på grunn av Crash Detection, kan klokken også oppdage når du er involvert i en bilulykke og vil koble deg til nødetatene. 

Også:  Apple Watch Series 9: Topp 4 funksjoner som garanterer oppgraderingen fra Series 8

Blant andre funksjoner er Series 9 utmerket for daglige brukere og idrettsutøvere som ønsker å spore helsereisen deres. Tidligere baneutøver fra University of San Diego, Emma Clark, sa at hun byttet ut Garmin Forerunner med en Apple Watch da hun trakk seg fra konkurransen. 

"For noen som lever en aktiv livsstil, men som ikke lenger konkurrerer, er det mest fornuftig å ha en klokke integrert med viktige ting på telefonen min, som kalenderen og meldingene mine," sa Clark.

Se nå på Best BuySe nå på Amazon flere kjøpsvalg

Google Pixel Watch 2

Beste Google-smartklokke

Google Pixel Watch 2 Matthew Miller/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Fitbit-integrering Avanserte sikkerhetsfunksjoner Liten størrelse, ekstrem komfort Forbedret batterilevetid Cons Begrenset tilpasning av treningsdetaljer Fortsatt bare én størrelse Flere detaljer

Google Pixel Watch 2< /strong> Tekniske spesifikasjoner: Skjerm: 320ppi AMOLED | Batteritid: 24 timer med AOD |  Dimensjoner: 41 x 41 x 12,3 mm | Vekt: 31 g (uten bånd)  | Vann-/støvmotstand: 5 ATM | LTE mobilalternativ: Ja    

Googles andre generasjon Pixel Watch 2 forbedres på ett nøkkelområde med lengre batterilevetid enn den originale Pixel Watch. Dette oppnås gjennom et batteri med litt større kapasitet, men enda mer av denne forbedringen skyldes den moderne Qualcomm-prosessoren som finnes i kjernen av klokken. 

Fitbit-utvikling inkluderer forbedret stresssporing takket være del av cEDA-målingene, stresshåndteringspoeng og hudtemperatursensor. Vi har også nå varsler for tempo og pulssone som kan stilles inn før treningen starter. 

OgsåGoogle Pixel Watch 2 anmeldelse: På ett nøkkelområde overgår den alle andre smartklokker

En annen del av stressmestringsaspektet er å logge humøret ditt og fullføre mindfulness-økter. Jeg setter pris på dette fokuset på mental helse, da det hjelper meg å ta en pause i løpet av dagen og evaluere min fysiske og følelsesmessige tilstand. Å bremse ned og reflektere er alltid viktig å gjøre.

En av de beste funksjonene til Pixel Watch 2 som til og med slår Apple Watch er fokuset på sikkerhet. Apple Watch kan vises i Find My-appen din, og du kan dele posisjonen din med familie og venner, men det er en passiv innstilling som krever at folk fysisk sjekker appen for å finne deg. 

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Målrett flere kjøpsvalg

Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Beste Samsung-smartklokke

Samsung Galaxy Watch 6 Classic June Wan/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Lysere, større skjerm Roterende ramme er unik for Samsung Upgraded One UI 5-programvareoppdatering < strong class="c-prosCons_title u-text-lowercase g-outer-spacing-bottom-xsmall u-block">Ideles Stor skjerm vil sannsynligvis gi forbrukeren mer batteristrøm Flere detaljer

Samsung Galaxy Watch 6 Classic tekniske spesifikasjoner: Skjerm: 1,5-tommers 480×480 Super AMOLED (47 mm) og 1,3-tommers 432×432 (43 mm) |  Batterilevetid: Opptil 40 timer | Dimensjoner: 46,5 x 46,5 x 10,9 mm (47 mm) 42,5 x 42,5 x 10,9 mm (43mm) | Vekt: 59g (47mm) og 52g (43mm)| Vann-/støvmotstand:&# xA0;5ATM/IP68/MIL-STD-810H | LTE-mobilalternativ: Yes  

Samsungs nyeste smartklokke, Galaxy Watch 6 Classic, ble avduket sammen med Galaxy Watch 6 på 2023 Unpacked -arrangementet i fjor sommer. Begge klokkene i 6-serien tilbyr One UI 5-programvareoppdateringen, og fokuserer mer på søvnsporing, trenings- og sikkerhetsfunksjoner. Imidlertid tilbyr 6 Classic den mest omfattende Samsung Watch-skjermen (1,5 Super AMOLED), som bringer tilbake den Samsung-unike roterende rammen. 

Etter å ha testet ut Galaxy Watch 6 Classic, ble den roterende rammen en av ZDNET-anmeldelserredaktøren Kerry Wan's favorittfunksjoner – den er “intuitiv og sømløst designet”," og “det er mer presisjon når du setter tidtakere og sikter gjennom innstillinger, siden du alltid vet at neste verdi eller tabulator er et hake unna”," han skriver. Wan legger til at klokkens lengre batterilevetid og nye søvnvennlige innstillinger gjør den også til et godt valg.

Galaxy Watch 6 Classic kommer i både 43 mm og 47 mm størrelser, med 47 mm som det største alternativet av enhver Galaxy smartklokke selskapet har gitt ut. 

Også: < strong>Samsung Galaxy Watch 6 Classic v. Watch 5 Pro: Hvilken smartklokke er best for deg? 

Se nå på AmazonSe nå på Best BuySe nå på Walmart flere kjøpsvalg

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Beste Samsung-smartklokke for friluftseventyrere

Samsung Galaxy Watch 5 Pro June Wan/ZDNET

Pros & Ulemper Pros Lett titanhus Safirglass AMOLED-skjerm Stor kapasitetsbatteri Google Wear OS 3-appstøtte < strong class="c-prosCons_title u-text-lowercase g-outer-spacing-bottom-xsmall u-block">IdelesStor størrelse ikke egnet for mindre håndledd Blodtrykkssertifisering tar mye lengre tid enn annonsert Flere detaljer

Galaxy Watch 5 Pro tekniske spesifikasjoner: Skjerm:&#xA0 ;1,4 tommer, 450 x 450 piksler Super AMOLED | Batteritid: To til tre dager | Dimensjoner:< /strong> 45,5 x 45,5 x 15,0 mm | Vekt: 46,5 gram (uten stropp) | < strong>Vannmotstand: 5 ATM+IP68 | LTE mobilalternativ: Ja

Når Apple fortsetter å oppdatere og forbedre Apple Watch, Samsung står tydeligvis ikke til. Selv om det ikke er den nyeste Samsung-bærbare enheten på blokken lenger, tilbyr Galaxy Watch 5 Pro mange avanserte helsesporingsfunksjoner, som blodoksygenovervåking, EKG og søvnsporing, med lengre batterilevetid enn Apple Watch.

Kroppssammensetningsmålingene i Galaxy Watch 5 Pro, hudtemperatursensor og avanserte materialer finnes vanligvis i high-end GPS-sportsklokker som er priset til dobbelt så mye som Watch 5 Pro. Jeg brukte noen uker med Galaxy Watch 5 Pro på å gjennomføre vår fulle gjennomgang og fortsetter å bruke den et år senere.

Anmeldelse:  Samsung Galaxy Watch 5: Den beste bærbare enheten for Android-fans

Watch 5 Pro kjører det Samsung-drevne Google Wear OS 3, noe som betyr at den fortsatt ser ut som en Samsung-smartklokke, men støtter også Google Assistant, Google Maps, Google Wallet, Google Play Store og flere Google-apper.

Den har et operativsystem optimalisert for rundklokkedesignet med en virtuell roterende ramme. Falldeteksjon, meldinger, telefonsamtaler og mer er tilgjengelig på klokken, med avanserte treningsdata som VO2 Max og avanserte løpsdynamikkdata støttes også.

Se nå på Best BuyView now på AmazonView now at Målrett mot flere kjøpsvalg

Apple Watch SE

Best verdi Apple Watch

apple- watch-se2-2 Jason Hiner/ZDNET

Pros & Ulemper ProsNydelig, raffinert maskinvare Utmerket pris for en kraftig smartklokke Bred støtte for helse- og treningsfunksjoner Omfattende støtte for tredjepartsapplikasjoner Ulemper Mindre enn to dagers batterilevetid Begrenset søvndetaljer Flere detaljer

Apple Watch SE teknologiske spesifikasjoner: Skjerm: 368 x 448 piksler OLED | Batteritid: 18 timer | Dimensjoner: 44 x 38 x 10,7 mm | Vekt: 36,5 g (Al) | Vannmotstand: 50m | LTE mobilalternativ: strong> Ja

Apple gjorde et interessant grep i 2020 og ga ut en billigere Apple Watch designet for å utvide bruken av en Apple Watch til andre familiemedlemmer. Den nyeste versjonen av  Apple Watch SE starter på bare $249, og hvis du er en iPhone-bruker, er den en enkel å ha på seg å anbefale.

Emery Wright, en tidligere assisterende redaktør i ZDNET som bidro til denne artikkelen, bruker Apple Watch for å spore skrittene hennes, sjekke varsler og være oppmerksom på hvordan hun bruker tiden sin. Hun sa at det hjelper henne å spore løpedistanse og -tempo nøyaktig mens hun trener til neste halvmaraton.

Med en Apple Watch kan iPhone-brukere svare på telefonsamtaler, motta varsler og sende meldinger fra håndleddet. Det er derfor Dr. Richard Newman, MD, leder & Nakkekirurgisk onkolog, foretrekker å bruke en Apple Watch fremfor en Garmin i hverdagen.

Også: Apple Watch SE (2022) vs. Apple Se SE (2020): Bør du oppgradere?

Nå pensjonert, trener Newman for sitt 75. maraton. Han sa at han setter pris på bekvemmeligheten med smarttelefontilkobling: “For daglig bruk bruker jeg Apple Watch. Som lege blir jeg noen ganger oppringt, og derfor liker jeg å kunne svare på klokken min. Den overvåker også pulsen min, noe som er fint" sa han.

Neste generasjon av Apple Watch SE inneholder mange funksjoner fra Apple Watch Series 8. Du får Crash Detection-teknologi, noe som betyr at klokken kan oppdage om du har vært i en ulykke og kontakte førstehjelp. 

Den har også den forbedrede Workout-appen, som gir deg tilgang til tilpassede treningsøkter og avanserte beregninger som pulssoner, skritt, lengde og vertikal oscillasjon. Til syvende og sist viser den nyeste versjonen av Apple Watch SE at store ting kan komme i små pakker. 

Se nå på Amazon

Garmin Venu 3S

Beste Garmin smartklokkealternativ

Garmin Venu 3S på håndleddet Matthew Miller/ZDNET

Fordeler & Ulemper ProsStrålende AMOLED-skjerm Mer enn ukelangt batteri Utsøkt design, passform og finish Undeler Dyrt Flere detaljer

Tekniske spesifikasjoner for Garmin Venu 3S Skjerm: 390 x 390 piksler AMOLED |   Batteritid (GPS): 21 timer | Dimensjoner: 41 x 41 x 12 mm' xA0;| Vekt: 27 gram (40 gram med bånd) | Vannmotstand: 5 ATM | LTE Cellular alternativ: No 

Garmins klokker er GPS-sportsklokker som er fokusert på å hjelpe deg med å forbedre helse, kondisjon og ytelse. Det er noen funksjoner som konkurrerer med smartklokker, men Venu 3/3S er helt klart den beste Garmin å ta på Apple Watch og Samsung Galaxy Watch.

Venu 3/3S er ekstremt godt bygget, har en strålende AMOLED-skjerm, varer i mer enn en uke, lar deg akseptere og foreta anrop fra håndleddet, og støtter stemmeassistenter via en tilkoblet smarttelefon.

I I tillegg til smartklokkefunksjonene, støtter Venu 3/3S alle de fantastiske Garmin-funksjonene og det enorme økosystemet. Dette inkluderer abonnementsmusikkstøtte, Garmin Pay, Connect IQ-appstøtte og den suverene Garmin Connect smarttelefonapplikasjonen.

Anmeldelse: Garmin Venu 3S

strong>

Se nå på Garmin

Amazfit Balance

Beste grunnleggende, budsjett smartklokke

amazfit -balance5 Matthew Miller/ZDNET

Pros & Ulemper ProsNydelig AMOLED-skjerm Nydelig, raffinert design To ukers batterilevetid Lav pris Omfattende helse- og velværestøtte Undeler Ingen Google Assistant-støtte Overveldende smarttelefonappopplevelse Flere detaljer

Amazfit Balance teknologi spesifikasjoner: Skjerm:&# xA0;1,5-tommers, 480 x 480 piksler AMOLED | Batteritid: 14 dager | Dimensjoner:& #xA0;46 x 46 x 10,6 mm | Vekt: 35 gram (uten stropp) | Vannmotstand: 5 ATM | LTE Cellular alternativ: Nei

Et selskap som fortsetter å presse grensene for hva du kan kjøpe for litt over $200, er Amazfit. Amazfit Balance tilbyr en elegant designet smartklokke med Amazon Alexa-støtte og muligheten til å svare på anrop via en Bluetooth-tilkobling til klokken din, akkurat som alle andre ikke-cellulære smartklokker. Den kjører det nyeste operativsystemet Zepp OS 3.0, bygget for en slank og slem opplevelse.

Det er tøft å slå den lave prisen på $220, og jeg fortsetter å presse klokken for å se hvor feilene er som kan rettferdiggjøre en så lav pris, men de eksisterer ikke. Amazfit Balance har en strålende AMOLED-skjerm, integrert mikrofon og høyttaler, GPS, ulike avanserte helse-/velværesensorer og en batterilevetid som varer opptil to uker mellom ladinger. Batterilevetiden alene er noe moderne smartklokker ikke kan matche, og hvis du vil lade klokken bare to ganger i måneden i stedet for annenhver dag, bør du kanskje vurdere denne klokken.

Anmeldelse:& #xA0;Hvorfor jeg bruker denne smartklokken på 220 dollar selv etter å ha testet Garmin- og Apple-klokker

Amazfit tilbyr Zepp-smarttelefonapplikasjonen som gir en uttømmende opplevelse for å spore hver eneste detalj av dataene som fanges opp av de forskjellige sensorene. Den ene feilen er at applikasjonen kan være overveldende for noen brukere, og heldigvis fortsetter Amazfit å avgrense og forenkle applikasjonen for å gjøre den mer nyttig for eiere av Amazfit Balance.

Telefonsamtaler høres bra ut og det er praktisk å foreta og godta anrop fra håndleddet når telefonen er sikret i en lomme eller ryggsekken. Det er støtte for mer enn 150 sporter, og de tilgjengelige urskivene ser fantastiske ut.

Se nå på Best BuySe nå på AmazonView now på Målrett flere kjøpsvalg

Withings ScanWatch 2

Beste hybrid smartklokke

withings-scanwatch24 Matthew Miller/ZDNET

Pros & Ulemper ProsUtmerket batterilevetid takket være hybriddesign Analoge hender som tilpasser seg digital skjerm. Omfattende Withings-økosystem Undeler Noen avansert beregning krever et abonnement Begrenset tredjepartsstøtte Flere detaljer

Withings ScanWatch 2-teknologi spesifikasjoner: Visning: sterk> 0,63-tommers OLED| Batteritid: 30 dager | Dimensjoner: 42 x 42 x 11 mm | Vekt: 52,6 gram | Vannmotstand: 5 ATM&# xA0;| LTE-mobilalternativ: Nei

Withings er fokusert på å tilby avanserte helse- og velværeprodukter med ScanWatch-serien tilgjengelig for å fange data fra håndleddet ditt. Withings ScanWatch 2 fortsetter å gi 30 dagers batterilevetid i en hybridklokke med støtte for Android- og iOS-smarttelefoner.

For å navigere på klokken er det like enkelt som å rotere kroneknappen gjennom de forskjellige skjermene og trykke inn for å gjøre valg. Det er ingen tilbake-knapp, så du må bla gjennom de tilgjengelige skjermene i hver widget for å komme til tilbake-alternativet på skjermen for å gå tilbake til den opprinnelige hovedskjermkarusellen.

Gjennomgang:& #xA0;Min favoritt hybrid-smartklokke ble akkurat smartere, og batterilevetiden er fortsatt utrolig

Med en hybrid design har Withings ScanWatch 2 standard analoge klokkevisere på ansiktet med en liten OLED-skjerm som du kan bla gjennom med den roterende kroneknappen. ScanWatch 2 kan også utføre en EKG-vurdering, måle oksygennivåer i blodet, spore pulsen din gjennom dagen, måle søvn og spore din generelle fysiske aktivitet. En kritikk jeg har med søvnsporingen på klokken er at den ikke kan skille mellom dyp og REM-søvn, så det er ikke den mest informative søvnsporingsenheten som er tilgjengelig i dag. 

Se nå hos Withings

Hva er den beste smartklokken?

Mitt valg for den beste smartklokken er Apple Watch Ultra 2. Det kan diskuteres om en iPhone er den beste smarttelefonen eller ikke, men det er klart at Apple Watch er den bærbare å slå – spesielt for Apple-brukere. Ultra 2 blir hyllet av idrettsutøvere og pressefolk som den beste Apple Watch som noen gang er laget. 

Hvis du er en Android-bruker, foretrekker du kanskje en Samsung Galaxy 6 Classic – den nyeste av selskapets smartklokkeserie. Jeg plukket opp LTE-modellen som gir mobiltilkobling uavhengig av telefonen min, men når den er sammenkoblet med Galaxy Z Fold 4 (eller den nyeste Flip 5-modellen), er det en perfekt kombinasjon av eleganse og kraft. I tillegg overstiger batterilevetiden til og med standarden, og til sammenligning priset, Apple Watch Series 8. 

Smartklokke

Pris< /p>

Batteritid

Skjermstørrelse 

Apple Watch Ultra 2

$799

< p>36 timer

49 mm

Apple Watch Series 9

$399

18 timer

45 mm

Google Pixel Watch 2

$350< /p>

24 timer

41 mm

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 

$400

40 timer 

43 mm og 47 mm 

Apple Watch SE

$216

18 timer

44 mm

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

$380

72 timer

46 mm

Garmin Venu 3S

$450

10 dager

41 mm

Amazfit Balance

$220

14 dager

46 mm

Withings ScanWatch 2

$350

30 dager

< /td>

38 og 42 mm

Hvilken smartklokke er riktig for deg?

Hvis du er i Apples økosystem, anbefaler vi på det sterkeste Apple Watch Ultra, Apple Watch SE eller Apple Watch Series 8 på grunn av den enkle tilkoblingen og bekvemmeligheten til funksjoner som Apple Pay og Apple Music.

Google Pixel Watch 2 er det beste alternativet for Pixel-eiere og for de Android-smarttelefonbrukere som vil ha det beste tilgjengelig fra Google. Den har ikke batterilevetiden til en Samsung Galaxy Watch, men det er andre overbevisende funksjoner som skiller seg ut.   

Samsung Galaxy Watch Classic og Watch 5 Pro er flotte smartklokker bygget for å vare med fantastiske sensorer og muligheten til å jobbe med Android- og iPhone-enheter. 

Det kan imidlertid være mer komplisert å finne den beste smartklokken for deg, spesielt hvis du leter etter en som passer til et bestemt bruksområde. Sjekk ut mine ekspertanbefalinger nedenfor.

Velg denne smartklokken…

Hvis du trenger…

Apple Watch Ultra 2

Den beste smartklokken med lengst holdbarhet med knapper for raskt å starte favorittappene dine eller utføre viktige funksjoner. Det er en slitesterk, robust klokke som kan være din iPhone-følgesvenn i alle situasjoner.      

Apple Watch Series 9

En godt avrundet smartklokke for trening og kommunikasjon. Det er også Crash Detection, som kan oppdage når du er involvert i en bilulykke og koble deg til nødetatene. 

Google Pixel Watch 2

Google er fullt engasjert i å tilby overbevisende smartklokker for Pixel og Android-smarttelefoner. Pixel Watch 2 fungerer også som den beste Fitbit tilgjengelig, sammen med muligens den beste klokken for å holde deg trygg.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Samsungs nyeste Galaxy-klokkeserie har oppgradert søvnsporing og helseinnsikt, en større og lysere skjerm som fungerer sømløst med en roterende ramme. 

Apple Watch SE

Et rimeligere alternativ for Apple-økosystemer. Den har også den forbedrede Workout-appen, som gir deg tilgang til tilpassede treningsøkter.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

En pålitelig Google Wear OS-klokke for Samsung-telefonen din . Den støtter Google Assistant, Google Maps, Google Wallet, Google Play Store og flere Google-apper.

Garmin Venu 3S

En smartklokke for avansert helsesporing. Du kan se restitusjonsnivåene dine, avansert pulsmåling, løpemålinger og prediktorer for løpstid. Den støtter også samtaler og taleassistenten din.

Amazfit Balance

En rimelig smartklokke som slår langt over prisen. Den kraftige smarttelefonapplikasjonen gir tilgang til et vell av helse-/treningsdata samtidig som den støtter samtaler og Amazon Alexa. 

Withings ScanWatch 2

En hybridklokke som ser ut som en standardklokke med analoge visere, men under dette elegante ytre er kraften til Withings helse- og velværeøkosystem.           

Faktorer du bør vurdere når du kjøper en smartklokke

Smartklokker fungerer som følgesvenner til smarttelefonene våre, og det er flere ting du bør vurdere når du utforsker de mange alternativene som er tilgjengelige for deg. Flere faktorer vil hjelpe deg raskt å begrense tilgjengelige kandidater, så la oss ta en nærmere titt og hjelpe deg med å velge den beste smartklokken for deg.

Primær smarttelefon: Start med å se på telefonen i hånden. Hvis du eier en iPhone, kan du vurdere en Apple Watch, eller en klokke som kjører et operativsystem som ikke er drevet av Googles Wear OS. Hvis du eier en Android-smarttelefon, glem å kjøpe en Apple Watch, siden de ikke engang fungerer med en iPad eller Apple-datamaskin, enn si din Android. Android-brukere kan vurdere Google Wear OS-klokker, så vel som de som kjører et sanntidsoperativsystem som Amazfit tilbyr.

Pris: De fleste smartklokker er priset i området $250 til $400 , så det er ikke mye variasjon i pris, spesielt hvis du bruker smartklokken daglig og vil ha en pålitelig klokke. Apple tilbyr den eksklusive Apple Watch Ultra 2, mens det er noen spesialiserte Google Wear OS- og Garmin-klokker som kan koste mer enn $1000. 

Batteritid: Forvent at smartklokken din varer en hel dag og natt, slik at du kan spore søvnen din og deretter lade den mens du gjør deg klar til jobb. Noen få nye smartklokker varer nå lett i 48 timer mellom lading, med noen som presser det en dag eller to, slik at vi ser forbedringer i batterilevetiden.  

Mobiltilkobling:Mens smartklokker fungerer som følgesvenner til smarttelefonene våre, støtter noen modeller mobiltilkobling. Hvis du kjøper en av disse, trenger du en klokkelinje med operatøren din, men disse koster vanligvis $10 per måned. Apple Watch Ultra 2 kommer bare med LTE-støtte, men du er ikke pålagt å aktivere mobiltjeneste. Mobilfunksjonalitet er flott for de som ønsker å legge igjen telefonene sine og fortsatt være tilkoblet for kommunikasjon, bruk av applikasjoner og sikkerhet.

Hvordan vi tester smartklokker

Alle smartklokkene som er inkludert i denne listen ble valgt basert på hvordan de presterte når de ble testet i den virkelige verden av ZDNET-teamet. Når vi tester smartklokker, følger vi vanligvis den samme rutinen for hver enkelt for å se hvilken som gir best ytelse.

Daglig bruk: Vi bruker smartklokken som vår primærklokke med kommunikasjon, applikasjoner, og andre elementer som testes som om det var vår eneste smartklokke.

Applikasjonsvalg og ytelse: Et aspekt som gjør smartklokker annerledes enn standardklokker er støtten for applikasjoner. Vi laster opp klokken med apper og tester deretter ytelsen og funksjonaliteten til disse applikasjonene. Apple utmerker seg når det gjelder støtte for tredjepartsapplikasjoner med Googles Play Store som forbedres hvert år. Garmin, Amazfit og andre utvider også antallet og utvalget av apper som er tilgjengelige på klokker.

Trening: Smartklokkeprodusenter har omfavnet helse og trening, så vi tar med smartklokken vår for å løpe med GPS, ro på Hydrow, sykle på stier og gå tur med familien. GPS- og pulsdata spores, og deretter evaluerer vi nøyaktigheten mot velprøvde GPS-sportsklokker.

Søvn- og aktivitetssporing: Søvnsporing har blitt bedre med smartklokker over tid, og vi evaluerer dem sammenlignet med smarte ringer og andre klokker. Nattetid er også et godt tidspunkt å lade smartklokken din, slik at du kan velge å ikke bruke klokken til å spore søvn, slik at klokken kan fungere trofast hele dagen og utover natten.

Kan du bruke en Samsung- eller Google-klokke med en iPhone?

Google Wear OS-klokker fungerte tidligere med både Android- og iPhone-enheter, men de nye Wear OS 4 og nyere klokkene fra Samsung og Google støtter kun Android-smarttelefoner. iPhone-brukere bør holde seg til Apple Watch, mens Android-telefonbrukere seriøst bør vurdere en Google Pixel Watch- eller Samsung Galaxy Watch-modell.

Klokkene Garmin, Amazfit og Withings fungerer feilfritt med både Android- og iPhone-enheter.< /p>

Kan jeg sende tekstmeldinger fra en smartklokke?

Det kan du absolutt! De fleste av skjermene deres er imidlertid for små til å skrive på, så du kan skrive meldinger med tale-til-tekst eller andre dikteringsfunksjoner eller velge mellom flere generiske, automatisk genererte svar. 

Garmin-klokker støtter hurtigsvarstekstmeldinger via en tilkoblet Android-smarttelefon. Apple begrenser tredjeparts tekstmeldinger på iPhone.

Kan du bruke en mobil Apple Watch som en frittstående enhet?

Mens du kan la iPhone være hjemme mens du løper, går til butikken eller spaserer på stranden, må du ha en iPhone slått på og koblet til internett på dette andre stedet. Dette er en grunn til at tilkobling til en iPhone og bytte til Android gjør Apple Watch ubrukelig med en Android-telefon.

Etter første oppsett kan en mobilaktivert Samsung Galaxy Watch fungere som en frittstående mobil enhet. Med den nyeste Galaxy Watch 6 eller Watch 5 Pro som kjører Wear OS drevet av Samsung, kan mange flere apper brukes mens du er på farten, slik at du kan legge igjen telefonen i de fleste tilfeller.

Hva er de hotte nye funksjonene i de nyeste smartklokkene?

Helse- og treningssporing har vært de områdene med flest innovasjoner og forbedringer de siste årene. Selv om disse klokkene ikke er medisinske enheter, har de sensorer, algoritmer og applikasjoner som hjelper deg med å spore trender i hjertefrekvensen, stressnivået og oksygennivået i blodet, til og med slik at du kan oppdage når eggløsning skjer. Du kan bruke det som et grunnleggende EKG for å sjekke om det er nødvendig med ytterligere undersøkelser. Den nyeste Galaxy Watch 5 kan også måle kroppssammensetningen din; testing indikerer at den samsvarer rimelig godt med andre metoder.

Disse smartklokkene kan også fungere som GPS-sportsklokker for å spore detaljene i utendørsaktiviteter. Treningsveiledning er gitt på klokken med tilkoblede helseapplikasjoner på smarttelefonen din, slik at du også kan følge med på fremgangen din.

Kan en smartklokke spore blodtrykket?

Det er noen få modeller der ute som kan måle helsestatistikk som blodtrykk, som er gode for å gi deg en generell idé om hvordan helsereisen din går, slik at du kan holde legene dine oppdatert med helseplanene dine. De er imidlertid ikke så nøyaktige som en blodtrykksmåler, så du bør ikke stole kun på smartklokken din for å overvåke hjertet eller den generelle helsen.

Samsung leverer blodtrykksovervåking via sine Galaxy Watch-modeller i land utenfor USA, med rykter om at Apple kan lansere klokker som støtter denne funksjonaliteten i 2024.

Bør jeg velge en smartklokke basert på kompatibilitet?

< p>Eric Potter, trener for vektløfting, nivå 1 og ytelsestrener ved Future Fitness, oppfordrer folk til å velge en smartklokke basert på kompatibilitet, og anbefaler en Apple Watch for iPhone-brukere og en Samsung Galaxy Watch for Android-fans. Han bemerker at begge smartklokkene kan spore skritt, hjertefrekvens og trening, men det er også avgjørende forskjeller.

"Apple Watch har et større grensesnitt som gjør det lettere å se," han sa. “På den annen side er Samsung Galaxy Watch billigere enn Apple Watch, og batterilevetiden har en tendens til å vare lenger.”

Finnes det alternative smartklokker verdt å vurdere?

Det er mange alternativer hvis du leter etter en smartklokke som kan pares med telefonen for å følge med på samtaler og meldinger eller spore treningsøktene og morgenjoggene dine. Her er en kort liste over valg som jeg syntes var gode alternativer.

Se på AmazonView på Mobvoi