Til slutt, en MagSafe-batteripakke som ikke ser ut som en murstein (og den lades raskt også)

0
17
Håndet holder oppe Pod Kayla Solino/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways 

Caselys Power Pod MagSafe-batteripakke kombinerer form og funksjon uten problemer. Batteripakken på $60 kan øke enhetene dine med opptil 5000 mAh ekstra juice via USB-C-lading eller trådløs lading (Qi og MagSafe). Hvis du&apos Hvis du utelukkende er ute etter en kraftig eller multifunksjonell batteripakke, har du det bedre med alternativer med flere funksjoner som kredittkortlagring eller stativer.

Det kan ikke nektes nytten av batteripakker, spesielt de som er designet med MagSafe-teknologi. De tilbyr et utholdenhetsløft for enhetene dine når du er på farten, i en nødssituasjon eller reiser utenlands. Men la meg henvende meg til elefanten i rommet: de er ofte sløve i utseende, uinspirerende og, tør jeg si, stygge. 

Jeg snakker, tykke, mursteinslignende, boksede batteripakker i de samme gamle kjedelige fargene (selv om noen få merker har gitt ut noen fargede versjoner her og der) som ser omtrent like teknologisk avanserte ut som min mors første mobiltelefon gjorde i 80-tallet — noe som er flott hvis du er på 80-tallet (jeg har blitt fortalt at det var den beste tiden). 

Også: Denne monsterladeren på 240 W har funksjoner jeg aldri har sett på annet tilbehør

Men jeg går bort fra mange MagSafe-batteripakker på grunn av de klønete designene, og velger å holde meg mest til tradisjonelle USB-C-batteripakker for mine ladebehov. Fordi la oss være ekte, vil du ikke fange meg med en grusom tradisjonell MagSafe-kloss. Så møtte jeg Casely Power Pod. Den kombinerer alle nødvendighetene til en batteripakke med en raffinert forståelse av forbrukerestetikk som får Gen-Z-hjertet mitt til å synge. 

Se på Getcasely

Etter å ha testet Power Pod non-stop for siste gang uke (seriøst, den ble med meg hjem, gikk flere ærend og gikk til og med i baren denne helgen), er jeg imponert over de multifunksjonelle lademulighetene og den elegante, ergonomiske designen som perfekt integreres med iPhone-dekselet mitt, for en pris på $60. 

Også: De beste MagSafe-batteripakkene fra 2024: Eksperttestet 

Casely Power Pod-batteripakken bruker MagSafe-teknologi for å feste seg på baksiden av din iPhone eller adapterutstyrte enhet. Denne poden kan festes til og lades gjennom ethvert etui som er MagSafe-kompatibelt eller et hvilket som helst etui som er kompatibel med trådløs lading, og Casely inkluderer til og med en selvklebende magnetisk ring som festes til ethvert ikke-MagSafe-deksel eller enhet som vil gjøre det om til en MagSafe-kompatibel tilbehør. 

Den tilbyr 5000 mAh batterikapasitet og en maksimal trådløs effekt på 15W som kan brukes på tre måter: som en MagSafe-batteripakke, som en Qi-ladepute for ting som trådløse ørepropper , eller som en tradisjonell batteripakke med en USB-C-ledning. 

Hvor lang tid tar det å lade en telefon?

Etter å ha startet med en fulladet Power Pod (indikert med fire LED-lys nederst på pakken), gikk telefonen min fra 47 % til 83 % etter en times MagSafe-lading. Jeg hadde fortsatt 50 % lading igjen i Power Pod, angitt av to gjenværende lys på pakken. 

Pod Pod kan også trygt lade seg opp via en USB-C mens den lader telefonen din via MagSafe. Da jeg brukte Poden som en trådløs Qi-ladepute, gikk AirPods Pro 2 fra 75 % til 100 % på omtrent 45 minutter, og jeg hadde fortsatt mer enn 25 % av batteriet igjen i Power Pod. 

casely-power-pod

Jeg brukte Power Pod som en trådløs lader for AirPods Pro 2 . 

Kayla Solino/ZDNET

I forhold til andre MagSafe-batteripakker som ZDNET har testet, var jeg fornøyd med ladehastigheten og hastigheten, og den er på nivå med tilsvarende 5000mAh-pakker jeg har testet. Selvfølgelig var den nøyaktige ladehastigheten til iPhone 14 Pro hver gang jeg brukte Power Pod avhengig av faktorer som hvor mange enheter jeg ladet samtidig og hvor batterinivået mitt var til å begynne med.

Men Caselys hemmelige våpen er ikke Power Pods ladefunksjoner, det er den unikt utformede ergonomiske formen og designene. Power Pod er tilgjengelig i 50 forskjellige farger, mønstre og utskrifter, og det er bare uten sidestykke på MagSafe-batteripakkemarkedet. 

casely-power- pod-comparison

Casely Power Pod ved siden av Mophie snap+ juice pack mini lommebok — et annet MagSafe tilbehør jeg tester for tiden. 

Kayla Solino/ZDNET

Jeg er riktignok en grådig forbruker; Jeg vil at stil og personalisering skal reflekteres i teknologien min – spesielt en som er festet til noe så synlig som telefonen min. Dette er nøyaktig grunnen til at Casely Power Pod har blitt med meg overalt siden jeg pakket den ut. 

Også: Jeg gikk på fottur med Garmins “ubegrensede batteri”. GPS-tracker og det gjorde livet så mye enklere

Ikke bare er det alt jeg forventer av en MagSafe-lader, men den er unikt bærbar og stilig på en måte som konkurrentene ikke har fått med seg ennå. Den passer inn i min bittesmå, trendy "going-out" veske (som for ordens skyld knapt rommer iPhone 14 Pro, en kortholder og en lipgloss), og når jeg trenger å ta den ut og bruke den, er den søt, morsom og nok en utad projeksjon av meg selv som jeg kan kontrollere.

casely-power-pod Kayla Solino/ZDNET

Caselys Power Pods kan også matches med merkets telefondeksler, og skaper en nesten sømløs illusjon mellom hvor telefondekselet ditt slutter og hvor Power Pod starter. Kombinasjonen jeg testet var det peneste lavendelhjertemønsteret, søtt kalt “Kjærlighetssang” for Valentinsdagen. Som en som setter pris på når produkter kan tilby stil og næring, slår Casely den ut av parken på grunn av estetisk appell. 

Også: Denne Baseus-ladestasjonen gir kompakt kraft til en god pris

Power Pod skiller seg utover de åpenbart unike farge- og trykktilbudene, og skiller seg også ut for sin form. Det er ikke noe eske, overdimensjonert batteri her. I stedet, på bare 3,2 gram, er Power Pod litt tynnere enn mange konkurrenter og merkbart mer avrundet enn andre batteripakker jeg har testet. den var tydelig designet med brukerappell i forkant. 

ZDNETs kjøpsråd

Hvis du setter pris på estetikk, ønsker å oppgradere MagSafe-ladepakken din, eller har har akkurat holdt ut med å prøve bærbare batteripakker fordi du ikke ville bli tatt med å gå rundt med en puck på størrelse med Megadon —  Casely's Power Pod er et solid (og stilig) alternativ. 

I motsetning til større batteripakker, gir Power Pod 5000 mAh batteristrøm samtidig som den er elegant, morsom og iøynefallende. Selv om $60 kan virke litt mye for en batteriforsterker, er det sammenlignbart med andre MagSafe-batteripakker som ZDNET har testet, som stort sett faller mellom $40-60. Pluss, Power Pod pakker alt med farge og design – og noen ganger er det de små tingene som er mest verdt å betale noen ekstra dollar for.