Headspace er gamifying av avslapning med en ny Meta Quest 3-app

0
10
headspacexr-clubhouse.png Headspace

Headspace, mindfulness-appen som tilbyr guidede meditasjoner og mange andre praksiser for å hjelpe brukere med å redusere stress, forbedre fokus, and sleep better, lanseres i den utvidede reality-verdenen med en ny app for Meta Quest 3, som lanseres i dag. 

Tenk deg å ta på deg et VR-hodesett for å bli fordypet i en virtuell lekeplass hvor du kan øve på avspenningsteknikker, guidet meditasjon og bevegelsesøvelser – slik at du føler deg mer rolig enn da du startet.

Også: Bose's Ultra Open er mine nye hodetelefoner for å løpe utendørs. Her er hvorfor

Headspace XR lanseres som en ny Meta Quest-applikasjon som lar brukere bevege seg, leke, meditere, utforske og ha eventyr med vennene sine eller alene. Appen lager et oppslukende spill av oppmerksomme aktiviteter som hjelper til med å slappe av sinnet, for eksempel pusteøvelser, humørsporing og en-til-en meditasjoner. 

Headspace

Noen opplevelser inkluderer en lekeplass å utforske, en Moodstream med fargerike bobler for å representere følelser, en Boxy Treehouse, en Energy Dome, Power up og en Flow burst free- spillalternativ. 

Spillere kan møte vennene sine i Headspace XR, angi humøret deres, velge en aktivitet og utforske den virtuelle mindfulness-lekeplassen til deres hjerte. Appen er utviklet for å hjelpe brukere med enkelt å inkorporere mindfulness-teknikker i hverdagen deres ved å gjøre dem morsomme å ta i bruk. 

Også: Kle iPhone og Apple Watch i vårfarger med disse nye tilbehør

Og hvis du føler deg litt selvbevisst når du har på deg et VR-headset for å meditere, bør du vurdere at disse mixed reality-headsettene er mer enn bare for arbeid og lek – de er også i stand å være din reise- eller treningsvenn.