Hvordan LinkedIns gratis AI-kurs gjorde meg til en bedre Python-utvikler

0
13
David Griffiths/Getty Images

Nå vet omtrent alle om virkningen generativ AI har hatt på teknologiindustrien. Det er ikke bare på grunn av hype. Generativ AI har gitt ekte fordeler og produktivitetsgevinster. Men mens det er ganske enkelt å logge på ChatGPT Plus og spørre DALL-E 3 om å generere et portrett av hver tilstand, men det er litt kjedelig, men det er mye mer du kan gjøre med AI, hvis du vet hvordan.

< p>Også: ChatGPT kan nå lese svarene sine høyt – hvordan lytte til dem

Og det er her læringsressurser kommer inn. I løpet av de siste månedene har jeg satt søkelyset på kursmateriell som er både gratis og bra. Jada, det er massevis av folk som prøver å ta pengene dine i retur for trening, alt fra middelmådig til bra. Men i stedet for å oppmuntre deg til å betale ut dine hardt opptjente Benjamins, har jeg satt søkelyset på en haug med virkelig gode gratis kursmateriell.

LinkedIn Learning er en av de originale leverandørene av online kursmateriell. Den ble startet for nesten 30 år siden av Lynda Weinman og var kjent som Lynda.com inntil den ble kjøpt opp av LinkedIn tilbake i 2015. Jeg har vært abonnent på tjenesten siden tidlig, og nå får jeg abonnementet mitt som alumni på grunnskolen min. Kursene er nesten alle solide og lærerne tydelige og vennlige.

Også: De beste AI-bildegeneratorene: Testet og anmeldt

Normalt koster tjenesten $39/mnd hvis du registrerer deg for å betale måned for måned, og $19,95/mnd hvis du forhåndsbetaler for et år. Det er også lagplaner. Men per i dag låser LinkedIn opp 250 AI-kurs i en måned, slik at alle kan lære gratis.

Hvordan dette skiller seg fra LinkedIns vanlige gratis prøveversjon

Dette spesielle 30-dagers programmet skiller seg fra LinkedIns 30-dagers gratis prøveversjon på en rekke viktige måter:

Du trenger ikke registrere deg hos LinkedInDu trenger ikke kredittkort. Hvis du allerede har brukt opp den gratis prøvetiden for LinkedIn Learning, kan du fortsatt ta disse kursene, og du vil fortsatt kunne registrere deg for en gratis prøveversjon av LinkedIn Learning etter tar disse kursene, som en egen 30-dagers periode

Jeg må gi en stor ros til LinkedIn for dette tilbudet. Normalt tilbyr selskaper gratis tapsledere til brukere som en måte å samle en e-postliste for senere promotering. LinkedIn gjør ikke det. Hvis du ønsker å lære og forbli helt anonym, ikke gi opp noen av tingene dine og ikke bli solgt til senere, kan du.

Også: Slik legger du til en ny legitimasjon på LinkedIn-profilen din

Det gjør dette fra det jeg opprinnelig trodde var bare et annet markedsføringsopplegg til et godt arbeid. Det er opp til deg å stappe så mange kurs du kan i løpet av de neste 30 dagene, men hvis du kan gi opp nok søvn, kan du lære mye gratis.

Klassene jeg tok

I denne artikkelen har jeg satt søkelyset på fjorten av kursene jeg synes er mest interessante. Min favoritt (selv om jeg er delvis fordi forfatteren er en kollega) må være ChatGPT Tips for Help Desk av Pam Baker. Pam, som er en erfaren teknologijournalist, er også forfatteren av ChatGPT for Dummies. Hun kan sakene sine.

Jeg tok hele kurset. På omtrent en og en halv time dekker hun ikke bare hvorfor en chatbot er ideell for en helpdesk, men også hvordan man bruker APIer for å integrere de to teknologiene. Hun går inn i et viktig dypdykk om hvordan man kan forebygge hallusinasjoner, noe som er avgjørende dersom man ønsker å distribuere selvbetjente hjelpeløsninger til kunder. Og så utforsker hun et stort antall helpdesk-scenarier, inkludert fordeler og ulemper med menneskelige helpdesk-agenter som bruker ChatGPT i sanntid.

Også: Hva er en AI-PC? (Og bør du kjøpe en?)

Jeg tok også det to timer lange Machine Learning with Python: Foundations-kurset, som hadde en flott instruktør som tidligere var ukjent for meg. Jeg må levere den til LinkedIn. De velger virkelig folk som kan undervise.

Jeg lærte mye på dette kurset, spesielt om hvordan man samler inn og forbereder data for maskinlæring. Jeg var også i stand til å strekke min Python-programmeringskunnskap, spesielt om hvordan en maskinlæringsmodell kan bygges i Python. På bare to timer følte jeg at jeg fikk en vennlig og omfattende hjernedump fra professor Nwanganga.

Det finnes også mange andre nyttige kurs. La oss dele dem opp etter kategorier og se på noen eksempler.

Generell AI-kunnskap

Disse to er kurs som enhver profesjonell kan ta for å forbedre forståelsen av AI generelt.

Integrering av generativ AI i forretningsstrategi
4,7 stjerner (97 rangeringer)
I dette kurset presenterer Chris McKay en omfattende veiledning for beslutningstakere for å forstå, vurdere og implementere generativ AI effektivt i organisasjonen deres.

Bygge karrieresmidighet og motstandskraft i AI-tiden
4,8 stjerner (244 vurderinger)
I dette kurset undersøker Chris Shipley hvordan du kan tenke nytt om karrieren din for å tilpasse deg og finne suksess i AI-alderen. Chris tar deg gjennom AI-teknologier og hvordan de kan påvirke arbeidet, måter å proaktivt tilpasse seg disse teknologiene og ferdigheter for å utvikle en “fremtidssikker karrieretankegang”.

AI-kurs for rekruttering, finans, og støtteteknikere

AI har noen helt spesielle evner som kan brukes på en lang rekke fagfelt. Jeg valgte tre, rekruttering, støtte og økonomi, for å vise deg hvordan du kan lære AI i sammenheng med yrket ditt.

Generativ AI, rekruttering og talentanskaffelse
4,7 stjerner (1 281 vurderinger)
Bli med Glen Cathey mens han utforsker hva som driver endringen i verden av rekruttering og anskaffelse av talent, og hva som sannsynligvis vil skje i fremtiden ettersom generativ kunstig intelligens og automatisering bølger over hele verdensrommet. Glen tilbyr råd om hvordan du navigerer i denne komplekse, stadig utviklende plassen som ansettelsesleder eller rekrutteringsleder, med tips om evaluering av mulige leverandørløsninger, innlemming av nye banebrytende verktøy og mer.

Utnytte generativ AI i finans og regnskap
4,7 stjerner (349 rangeringer)
Dette kurset gir en omfattende utforskning av generativ AI innen finans og regnskap. Instruktør Glenn Hopper dekker de grunnleggende konseptene, modellene, etiske hensyn og praktiske anvendelser av generativ AI, med fokus på økonomisk prognose og analyse.

ChatGPT-tips for brukerstøtten
4,5 stjerner (47 rangeringer)
I dette kurset dekker Pam Baker alt fra å bruke ChatGPT til å hjelpe med strategisk planlegging, rask utvikling og agentskripting, til selvhjelpsrepositorier og problemløsning, samt andre emner av stor interesse for helpdesk-ledere.

For tekniske fagfolk og avanserte brukere

Jeg valgte dette settet med fem kurs for fagfolk som trenger å jobbe med store språkmodeller (LLM) for å bygge eller endre AI-drevne forretningsinvesteringer. Du vil definitivt trenge noe geek cred som en forutsetning.

Generativ AI: Introduksjon til store språkmodeller
4,7 stjerner (1 274 vurderinger)
I denne Jonathan Fernandes leder deg selvfølgelig gjennom de viktigste store språkmodellene (LLM) utviklet siden OpenAI første gang lanserte GPT-3, samt nøkkelbidragene til hver av disse LLM-ene.

ChatGPT for webutviklere
4,7 stjerner (362 vurderinger)
Bli med Sandy Ludosky for en introduksjon til ChatGPT for nettutviklere. Utforsk det grunnleggende om hvordan ChatGPT fungerer og hvordan du begynner å bruke det til å generere kode. Lær å snakke med ChatGPT-grensesnittet for å lage fullstendig realiserte nettapplikasjoner ved hjelp av JavaScript og ReactJS.

Bygg dine egne GPT-er
(Så nytt, det gjør det ikke har en vurdering)
Bli med dataforsker Alina Zhang når hun lager tre tilpassede GPT-er. Alina dykker ned i innovative teknikker, inkludert Pentagram-rammeverket for prompt engineering, tankekjede, læring med få skudd og deteksjon av brukerhensikter. Hun gir også strategier for å beskytte mot umiddelbare injeksjonsangrep.

Sikring av bruk av generativ AI i organisasjonen din
4,8 stjerner (85 vurderinger)
< /strong>Dette kurset utstyrer deg med kunnskap og ferdigheter for å navigere i det utviklende landskapet for AI-sikkerhet, og lar deg trygt utnytte generativ AI mens du reduserer risikoer, beskytter sensitiv informasjon og styrker organisasjonens digitale motstandskraft.

< strong>Azure OpenAI: Generative AI-modeller og hvordan du bruker dem
4,8 stjerner (217 vurderinger)
I dette kurset introduserer Sammy Deprez deg til Azure OpenAI-tjenester og dykk inn i modellene som er tilgjengelige, inkludert GPT-modeller, innebyggingsmodeller, codex-modeller og DALL-E-modeller.

AI-kurs for Python-kodere

Python er et av de mest populære språkene blant AI-utviklere. Her ser jeg på fire kurs som kan hjelpe deg med å integrere Python-kunnskapen din med AI. Ifølge Ya Xu, VP of Engineering, Head of Data and AI på LinkedIn, “Skills in key programmeing languages ​​used in development” av AI – Python, Java og SQL – rangerer blant de fem mest ettertraktede ferdighetene på den tekniske siden i USA."

Generativ AI for Python-utviklere
< strong>4,7 stjerner (22 vurderinger)
Bli med Sandy Ludosky for å lære hvordan du bruker generativ AI til å lage neste generasjons Python-applikasjoner, inkludert OpenAI API, som lar deg bygge og tilpasse din egen AI-assistent chatbot direkte i en applikasjon.

Machine Learning with Python: Foundations
4,7 stjerner (4060 vurderinger)
I dette kurset introduserer University of Notre Dame førsteamanuensis i analyse Frederick Nwanganga maskinlæring på en tilgjengelig måte og gir trinn-for-trinn-veiledning om hvordan du kommer i gang med maskinlæring via Python.

SQL Server Machine Learning Services: Python
4,8 stjerner (494 vurderinger)
Adam Wilbert viser hvordan du bruker høyytelses Python-biblioteker og Machine Learning Services-tillegg, direkte inne i SQL Server for å strømlinjeforme statistisk analyse, generere grafikk som spredningsdiagram og stolpediagram og behandle tabelldata.

Trening av nevrale nettverk i Python
4,6 stjerner (219 rangeringer)
Dette kurset av Eduardo Corpeño lærer de indre funksjonene til nevrale nettverk i Python, og gir elevene en sjansen til å utnytte algoritmer og trinnene som trengs for å bygge og trene sine egne nevrale nettverk fra bunnen av ved hjelp av Python.

Mer gratis AI-trening

Dette er bare det siste i vår pågående serie med gratis AI-treningsspotlights. Her er fire til:

Jeg tar AI-bildekurs gratis på Udemy med dette lille triksetHar du 10 timer? IBM vil lære deg grunnleggende AI – gratisJeg tok OpenAIs gratis AI-kurs for utviklere på én helgJeg tilbrakte en fascinerende helg med Amazons gratis AI-kurs< /strong>

Jeg er overbevist om at AI er i ferd med å bli en gamechanger, men med begrensninger og forbehold. Benytt deg definitivt av dette overflødighetshornet av gratis kursmateriell mens det er tilgjengelig.

Har du tatt noen kurs eller brukt noen av disse treningsprogrammene? Hva lærte du? Tenker du på å ta LinkedIn Learning-kurs? Hvilke interesserer deg mest? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Du kan følge mine daglige prosjektoppdateringer på sosiale medier. Sørg for å abonnere på mitt ukentlige oppdateringsnyhetsbrev på Substack, og følg meg på Twitter på @DavidGewirtz, på Facebook på Facebook.com/DavidGewirtz, på Instagram på Instagram.com/DavidGewirtz og på YouTube på YouTube.com/DavidGewirtzTV.< /p>