Brother-skrivere: Styrker bedrifter med effektive utskriftsløsninger

0
16

Denne alt-i-ett-maskinen fremskynder dine utskriftsbehov 

Brother USA < /figur>

Fra hjørnekontoret til det eksterne kontoret har muligheten til å jobbe fra nesten hvor som helst flyttet grensene for hvordan virksomheten drives. Brothers innovative utvalg av digitale fargeskrivere med laserkvalitet er designet for å overskride disse grensene. Her er en titt på Brother MFC-L3780CDW og Brother HL-L3280CDW – to maskiner som fremskynder utskriftsjobbene dine, samtidig som de tilbyr utskriftskvalitet som vil imponere kundene dine. 

Brother MFC-L3780CDW

Denne alt-i-ett-bedriftsmaskinen tilbyr utskrifter i laserkvalitet som er uten flekker. Den skriver også ut opptil 31 sider per minutt og skanner opptil 29, noe som gir bedriften din den ultimate effektiviteten. 

På toppen av det er den enkel å bruke. Den 3,5-tommers berøringsskjermen lar deg lage opptil 48 snarveier for å fremskynde utskriftsjobber. Koble raskt til skybaserte apper som Google Drive eller Dropbox med skriverens skytilkobling. Apropos, skriveren har innebygd tobånds trådløs (2,4GHz eller 5GHz), WiFi Direct eller Gigabit Ethernet for å skrive ut eksternt. 

For å oppnå dette, last ned den gratis Brother Mobile Connect-appen for å administrere utskriftsjobber mens du er på farten – et must for presentasjoner og salgsproffer. Og med Brother Genuine Toner vil du være stolt av dokumentene du presenterer for kunder samtidig som du optimerer bunnlinjen. 

Se på Amazon

Brother HL-L3280CDW

Denne rimelige skriveren er perfekt for smidige team som jobber eksternt eller i delte arbeidsområder. Den skriver ut opptil 27 sider per minutt. Og med automatisk tosidig utskrift vil du skrive ut tosidige sider på kort tid. 

Sammen med effektivitet kobles denne forretningsmaskinen enkelt til takket være trådløst tobånd (2,4 GHz eller 5 GHz), Gigabit Ethernet eller WiFi Direct slik at du kan skrive ut dokumenter mens du er på farten. Du kan også skrive ut fra skybaserte apper som EverNote, Google Drive og mer. 

Det viktigste er at skriveren er enkel å bruke. Den har en 2,7-tommers berøringsskjerm, der du kan legge inn kommandoer for å fremskynde utskriftsjobber. Og med avanserte sikkerhetsfunksjoner vil du ha trygghet og vite at utskriftsjobbene dine kun er for dine øyne.

Se på Brother-usa

Forenklede løsninger for å møte bedriftens behov

Brother forstår hvor viktig troverdighet er for små bedrifter og at behovet for å skape profesjonelle inntrykk er en kontinuerlig prioritet. Løsningen? Konsekvent levende, upåklagelige dokumenter produsert av ledende digitale fargeskrivere. Sterkere og raskere enn noen gang før, vår nyeste generasjon digitale fargeskrivere tilbyr ekstraordinær enkelhet og tidsbesparende effektivitet. Med utskriftshastigheter på opptil 31 sider per minutt, mobile applikasjoner for utskrift mens de er på farten og avanserte sikkerhetsfunksjoner, hjelper de småbedriftsforbrukere å holde seg på rett spor og ha kontroll over dokumenthåndtering.

Og Brother fjerner gjettingen når du trenger påfyll av blekk eller toner. Med Refresh EZ Print-abonnementet får du gratis levering av blekk og toner til lave månedlige betalinger, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å gå tom til uleilige tider. Dette eksemplifiserer hvordan Brother gjør ting enklere for bedriftseiere ved å tilby produkter og løsninger som oppfyller bunnlinjen og imponerer kundene dine.