Denne Anker USB-C-strømbanken løste mitt største problem med bærbare ladere, og det koster bare $18

0
19
Anker 22,5W Power Bank Sabrina Ortiz/ZDNET

Hva er greia?

Akkurat nå kan du kan få Anker Nano 22,5W Power Bank til 37 % rabatt som en tidsbegrenset avtale fra Amazon. Selv om denne kraftbanken allerede var et rimelig alternativ med $30, kan du med kupongen banke av en ekstra $12. Powerbanken vil garantert imponere med sin kompakte formfaktor og imponerende ladefunksjoner. 

ZDNETs viktigste takeaways

Ankers Nano 22,5W Power Bank med innebygd USB-C-kontakt er en fantastisk pickup til $30. Og den er for øyeblikket til salgs for 37 % rabatt, det laveste prisfallet vi har sett ennå. Strømbankens lille formfaktor, USB-C-kontakt og 5000 mAh kapasitet gjør den til en solid reiselader for alle dine behov på farten. Men hvis du eier en ikke-USB-C iPhone (noe før iPhone 15), vil ikke ladeporten være kompatibel med mindre du bruker en adapter.

For ikke så lenge siden avduket Anker sine siste tillegg til Anker Nano-serien, inkludert Nano 22.5W Power Bank, og jeg har hatt lykken med å teste den i løpet av de siste månedene. 

Til Android-brukere og nye (eller innkommende) iPhone-brukere som ønsker å legge til en USB-C-lader til den daglige bæreren, er jeg glad for å si at denne fra Anker er ganske imponerende. 

< p>Også: De beste MagSafe-batteripakkene: Ekspert undersøkt og vurdert

Se, jeg har uenigheter med mange bærbare ladere. Disse inkluderer å glemme en ledning, ikke vite hvor jeg skal holde laderen mens den lader telefonen min, og følelsen av at det tar evigheter å øke batteriprosenten i det hele tatt. Denne laderen løser alle problemene og mer.  

Se på Amazon

lader på størrelse med leppestift

Powerbanken setter den bærbare i en bærbar lader, som passer rett i håndflaten din og komfortabelt i lommen uten å tynge den.

For en størrelsessammenligning satte jeg den ved siden av leppestiften min. Som du kan se, er de veldig sammenlignbare i størrelse.

Anker "leppestift" lader Sabrina Ortiz/ZDNET

Laderen har også en sammenleggbar USB-C-port, noe som øker kompaktheten enda mer. < /p>

For å bruke laderen trenger du bare å snu USB-C-porten opp og la den henge fra telefonen mens du fortsetter med telefonaktivitetene dine, noe som eliminerer kampen med å finne ut hvor du skal plassere powerbanken. 

Med en så liten formfaktor skulle du tro at ladekraften ville bli kompromittert. Det var imidlertid langt fra min erfaring. 

Imponerende ladekraft for størrelsen

22,5 W Power Bank har en kapasitet på 5000 mAh, som er nok til å lade en iPhone 15 Pro til 68 %, ifølge Anker. Min erfaring er at den ladet min Samsung Z Flip 4 fra null til 30 % på en halv time. 

Også: 5 grunner til at jeg alltid bruker et MagSafe-telefondeksel

Selv om det kanskje ikke virker som et enormt løft, husk at denne bærbare laderen er ment å få deg ut av en klemme. Hvis telefonen døde på deg mens du var ute, ville det være en livredder å få tilbake en fjerdedel av batteriet på under 30 minutter. 

Å lade strømbanken er problemfri

Lading av laderen er en lek fordi den har toveis lading, slik at du kan koble den til en USB-C-strømkloss for å lade den, uten å gi avkall på irriterende ledninger. 

Anker Power Bank toveis ladning Sabrina Ortiz/ZDNET

Hvis du ønsker å lade den bærbare laderen med en ledning, har du det alternativet fordi den har en USB-C-port på siden. Hvis du velger dette alternativet, kan du lade telefonen samtidig med strømbanken på grunn av dens gjennomgangslading. 

Anker Power Bank pass through charge Sabrina Ortiz/ZDNET

Laderen kommer i fem farger: blå, svart, hvit, grønn og rosa, og matcher alle iPhone 15-farger foruten den gule, som den hvite kan pares med i stedet.

ZDNETs kjøpsråd

h2>

Hvis du leter etter en ny bærbar lader til din nye iPhone eller bare fordi du skal oppgradere, er Anker Nano 22.5W Power Bank et godt valg fordi den ikke vil bryte banken og vil få jobben gjort. De morsomme fargealternativene, effektiviteten, størrelsen og det lave prisene gjør det til og med et godt valg for gaver.

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløper når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.