Få en kortbølgeradio med et lærveske for 20 % ekstra rabatt

0
11

Denne stilige radioen får 20 % ekstra rabatt til og med 10. mars.

StackSocial

Klart, podcaster er praktiske og et helt fint eksempel på ny tids lyttekultur. Samtidig, for de mange av oss som er kjent med underverkene ved å finne en flott stasjon på tvers av AM- eller FM-bølgene, er det ingenting som en praktisk radio. Enten du har en historie med å eie radioer eller ikke, kunne vi ikke anbefale denne nok, spesielt mens den er tilgjengelig for en ekstra redusert pris. 

Du kan kjøpe en Eton Elite Executive AM/FM/Aircraft Band/SSB/Shortwave Radio med RDS og tilpasset skinndeksel for 20 prosent ekstra rabatt på bare $150 (reg. $249) med kode ENJOY20 til og med 10. mars.

På et praktisk nivå kan det å ha en kortbølgeradio for hånden være en livreddende avgjørelse for de som bestemmer seg for å hente en. Du kan legge den til nødsettet ditt og bevare en kommunikasjonslinje med omverdenen dersom en hendelse som en kraftig storm slår ut mobilnettverket ditt. 

I tillegg til å ha RDS-, LW- og Shortwave-radiofunksjoner, kan Elite Executive også motta AM- og FM-sendinger, slik at du kan lytte til favoritt-DJ-ene og talkshowene dine. For stil kommer denne lette og bærbare radioen med et attraktivt, lysebrunt skinnveske. 

Eton Elite Executive AM/FM/Aircraft Band/SSB/Shortwave Radio med RDS og tilpasset bæretrekk i skinn

Eton Elite Executive AM/FM/Aircraft Band/SSB/kortbølgeradio med RDS & Custom Leather Carry Cover

$150 på StackSocial

Ikke glem at du kan få et Eton Elite Executive AM/FM/Aircraft Band/SSB/Shortwave Radio med RDS og spesialtilpasset skinndeksel for 20 prosent ekstra rabatt for bare $150 (reg. $249) med kode ENJOY20 til 10. mars kl. 23:59 Pacific.